|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nezainteresiranost hrane oz. GH
12.7.2008 21:58:52   
anita4
Živjo!
Mene pa zanima če ima katera tudi takšen problem kot ka imamo mi.Namreč imamo 7 mesecev starega sončeka in problem je v tem da enostavno noče odpirati ust ko jemo GH, ko pa že nekako dobi v usta potem pa z veseljem poje in zraven godernja njam njam.Čeprav ne poje veliko ( nekaj žličk) , vedno znova poskušamo in ga navdušujemo.
Tako da me je malo strah kako bo ko bo z 11 meseci šel v vrtec.Lahko še samo to dodam da uvajamo GH po malem že od 4 meseca .
Upam da se mu bo posvetilo zakaj ima usta in da jih bo začel odpirati, drugače bom kr mal obupala.user posted image
Hvala



_____________________________

Und alles nur weil ich dich liebe...und ich nicht weiss wie ich dir sagen soll,
komm ich zeig dir wie gross meine liebe ist
und bringe mich fuer dich um.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nezainteresiranost hrane oz. GH
12.7.2008 22:29:48   
LARA25
Čim več naj bo prisoten tudi ob vašem kosilu in ob gledanju drugih pri hranjenju. Probaj ga hraniti v napol ležečem položaju, mogoče bo pomagalo.

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nezainteresiranost hrane oz. GH
13.7.2008 12:29:31   
Naja30
Glede vrtca ne skrbi. Bo videl druge, pa bo ziher jedel.

(odgovor članu LARA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nezainteresiranost hrane oz. GH
13.7.2008 22:53:52   
Anonimen
Kot sem že napisala na eni drugi temi. Hči do enega leta ni jedla drugega kot po flaški pila mleko, mogoče kakšen sok in čisto juho, kar sem ji poskusila dati po žlički se je davila. Da ne omenjam preiskav, ki smo jih dali skozi. Ko je bila stara eno leto je šla v privat varstvo, ker nismo dobili vrtca.  Ko sem prišla iz službe ponjo in vprašala kako je bilo, je varuška rekla, da je jedla piščančja jetrca in pire krompir. user posted image Skoraj bi me kap.  Od takrat je jedla brez problema in vse. Upam, da se tudi pri vas poštima. Sem ziher, da lačen ne bo. Po moje da bo gledal druge in "se spozabil" ter začel normalno jesti. Lp

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
14.7.2008 7:05:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nezainteresiranost hrane oz. GH
17.7.2008 20:27:33   
Tisana
Mene pa zanima, ali ste potem otroku, ko ni hotel jesti gh, ponudile mleko, ali ste čakale, da je bil dovolj lačen, da je jedel po žlici. Pri nas je namreč tako, da vsake toliko pošteka, da gre za hranjene in potem veselo odpira usta in kar nekaj poje - je šlo že za različne okuse. Večinoma pa, vsaj tako jaz dojemam, pa ne šteka, da mora odpreti usta in potem jo animiramo in ji tlačimo hrano v usta, ona pa joka, vendar ne pljuva ven, temveč vse z užitkom pogoltne. Vendar ne neha jokati in tudi ust ne odpre tako, kot to včasih pokaže, da zna. Me zanima tudi, če ima katerga takšno izkušnjo, če je potem otroku tlačila hrano v usta, ker jo ni pljuval ven, ali kaj je naredila. Aja, pa še to. Naša ima ful refluks - bruha, kar pa je ful boljše po gosti hrani, zato nam je gastroenterologinja svetovala, da ji dajemo 5x dnevno gosto hrano.Hvala za odgovore že vnaprej.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nezainteresiranost hrane oz. GH
18.7.2008 10:52:42   
selma2
Ne vem no. Mojega dobim na finto, da malo poje ati malo pa mami in pol vozimo letalo v garažo. Samo moram biti ful hitra s pristankom, ker drugače kr zapre usta in misli da ma nekaj not pa cmoka. Sem pa ugotovila, da zdaj, ko mu delam kombinacije s sadijem je raje. Zelenjava razen korenčka mu sploh ni teknila in je vse ven pošpukal.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nezainteresiranost hrane oz. GH
18.7.2008 11:24:47   
Tisana
Selma, kok pa je tvoj star? Moja pikica je namrec sedaj 7 mescev. Se mi zdi, da celo zelenjavo rajsi poje kot sadje. Banane npr. sploh noce. Ne vem, a naj jo se silimo s to gosto hrano, ali naj ji dajemo vecinoma mleko, po katerem vedno poliva oz. bruha.

(odgovor članu selma2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: nezainteresiranost hrane oz. GH
18.7.2008 22:02:06   
selma2
Jaz sem začela uvajat prej (pri 5 mesecih, zdaj 5,5) ker moram iti pri njegovih 7 že v službo. Če imaš ti ok mleko in je sita je jaz sploh ne bi silila ampak vsak dan probala po žličko ampak daj ji ful malo gor glih tolk, da okusi pa boš vidla, saj ne rabi glih ful pojest pol pa bo itak sama počasi pojedla kolk ji bo. Danes sem našemu dala hipp jabolko, grozdje in riž pa je jedel, ko velik pač hitro v usta pa malo z igro pa bo. V bistvu pa otrok sam pokaže kdaj je njegov čas. Naš nas ful gleda ko jemo pa kr slino požira.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?