|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fotr psihopat
3.7.2008 9:50:40   
tikatoka
V naši družini imamo velik problem s fotrom, ki je težek alkoholik. Prihajam iz večje družine, z več otroki. Večina nas je odseljenih od primarnega doma, razen dveh sester, ki imata urejeno stanovanje v hiši, kjer živijo z družino. vsak je v svojem nadstropju, s svojim vhodom in vsa stanovanja so ločena.
No v enem živita tudi fotr in naša zlata mamica. No, fotr je pijanc že celo življenje, ampak zadnje leto pa se dobesedno spreminja v žival. Nasilen je predvem verbalno, tudi psihično in fizično se hoče izživljat nad tistim ki mu pride pod roko, pa ni važno ali je to sestra, mami, nečakinja ali pač sosed. grozi predvsem tistim, ki živijo v tisti hiši, tudi s takimi da jih bo vse pobil, da bo "bajto v luft vrgel" no veliko je tega. On si je naumil, da mu v bistvu mi hočemo slabo, ne vem da bi mu kao kaj naredili. Pričakuje od mami, da ga streže spredej in zadej, poleg tega pa jo zmerja s takimi besedami, da nebi verjel če nebi slišal. No hvala bogu ga je nehala pedenat, ampak seveda so tu posledice, saj ji fotr mori sam da jo najde samo. Mami  gre sicer lahko v stanovanje obeh sester, ampak ji tudi ni prijetno bežat v lastni hiši

Da bi se vsi ki so doma odselili je nemogoče ker so se zakreditirali,  pa še zaradi enega idiota se jih valda ne bo 8 ljudi selilo. Polovica hiše mamine je od ene sestre polovica od fotra pa od druge sestre, obe sta dolžni poskrbet za starše.

Sestra je bila pri fotrovem osebnem zdravniku, ki je povedal, da točno ve kakšen je ampak prisilnega zdravljenja ne more odredit.
Na policiji moramo oddat prijavo, če hočemo da se kaj zgodi, ponavadi je dobil položnico in to je bilo to, s tem, da danes je on po policijskih računalniških izpisih angelček, kakšen prometni prekršek, čeprav se je zgodilo, da so bili doma policaji, gasilci, pa ne vem kdo še vse, ker je hotel zakurit plinsko bombo, pa še dosti podobnih izpadov.

Prosim za pomoč, sploh tistih, ki mogoče delate na socijali, ne vem policija, mogoče kakšen praven nasvet, tisti ki imate že slabe izkušnje..... mah, dober nasvet bo dobrodošel od vsakega.

najbrš sem pisala zmedeno, bom še kaj dopisala, Hvala vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fotr psihopat
3.7.2008 9:59:22   
Šarki
user posted image user posted image user posted image user posted image ooo tikatoka približno vem kako se počutiš. tudi naš očka je pil, nehal je nekaj let nazaj. čeprav ga sumimo da včasih še kaj spije ampak se ne napije. vem kako te to uničuje. pri nas se je tudi počasi začelo verbalno nasilje razvijati v fizično, ampak je potem prišel do tega, da tako ne gre. ne vem kaj naj ti svetujem.... mora sam priti do tega da to ni dobro. pa mislim da je pri vsakem drugače. pri nekaterih pomaga že pogovor, ampak dvomim da je vaša situacija taka. naš očka je bil tik pred tem, da izgubi službo, bli smo čist brez dnarja, svaka čast mamici da je bla tak finančni strokovnjak.... v glavnem hotla sem ti povedati da sočustvujem s tabouser posted image user posted image . drži se,

_____________________________

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Fotr psihopat
3.7.2008 10:14:09   
Anonimen
Od mojga "oče" je bil isti. Identičen v bistvu(plinske bombe in to...).
Mami se je ločila, pol je pa še 5 let trajal da so ga spravli iz hiše. So ga izplačali. Se zapufal, ful stvari prodali.....ampak se je splačal. Zdaj je mir. Imamo tudi vsi prepoved približevanja. To smo dobil že ko je bil v hiši. Je bilo določeno v katere prostore lahko stopi in v katere ne.
Druge rešitve ni bilo.

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Fotr psihopat
3.7.2008 10:17:15   
tikatoka
Problem je tudi v tem, da se on nam čudi če mu rečemo za zdravljenje, ker smo itak mi idioti, z njim je pa vse v redu, tudi zdravnik je rekel,  da mu je svetoval zdravljenje pa se mu je fotr čudil čemu le, da z doktorjem nekaj ni v redu. Prišlo je že tako daleč, da se z njim sploh ne da več normalno pogovarjati.

Sama sploh ne živim doma, pa me ubija, kako je šele tistim ki to non stop gledajo in poslušajo.

Hvala

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Fotr psihopat
3.7.2008 10:29:34   
Pobalami
user posted image  joj tikatoka.

Kaj prisilno zdravljenje res ni mogoče? user posted image  Ne vem, bi se mogli skupi vsest (brez fotra) in se domenit kako boste delali proti njemu. Ker, če je res psiho ne boste s pogovori nič dosegel, enkrat bo pa res neumnost naredil. Na primer za vsako nasilje prijava na policijo, če so modrice k zdravniku, potem pa k dobrem odvetniku kot je pisala karin.

Drugače pa se takih problemov rešiš samo na njim primeren način. Z nasilnim človekom se ne da civilizirano menit.  raje ne bom napisala kaj bi jaz v skrajnem primeru naredila.

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Fotr psihopat
3.7.2008 10:38:16   
massylou
Če nič ne naredijo je treba težit, težit, teži, vse dokler ne bodo kaj naredili. Kar vsak dan naj kdo kam pokliče (od dr., policije, socialne), da vas bodo meli počasi poln kufer in se bo kdo kaj zmigal. Držite skupaj.

Sama osebnih izkušenj nimam, tako da pišem le hipotetično.

Držite se in srečno vsem.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Fotr psihopat
3.7.2008 11:20:52   
tikatoka
V naši preljubi državici je problem, ker dokler ne naredi kaj resnega, beri nekoga resno poškoduje ali celo ubije, mu ne morejo nič. Tudi če policist sliši da je nekoga udaril in ni videl kao ne velja. In potem bo, ko bo oz. če bo pizdraija, nek pametnjakovič po televiziji govoril kako ni nihče nič povedal in če oni ne vejo kako ne morejo ukrepati.

Ja tudi meni se je porajalo v glavi kaj vse bi lahko s fotrom naredila, ampak....

Resnično rabimo strokovnjaka na tem področju, ki nam bo povedal kako in kaj, na koga se še lahko obrnemo. Sestri je zadnjič ko je spet norel in je hotela poklicat policijo, tako napsiheru in grozil  da si policije sploh ni upala več poklicat , ker so sploh zdaj v času počitnic otroci doma in nikoli ne veš kdaj tega našega idiota spet piči kaj.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Fotr psihopat
3.7.2008 14:26:46   
Nika v službi
Redna (uradna) pot - čim večkrat klic na pomoč (socialna, policija,...), odvetnik, tožba...

Neuradna - najameš primerne osebe, ki poskrbijo, da se človek umiri. Lahko tudi večkrat.

Kruto, a žal resnično.


(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Fotr psihopat
3.7.2008 18:49:47   
carpe diem
Uh, še kako znana težava... Kadarkoli sem na socialni prosila za pomoč (takrat še mladoletni otrok), so mi samo rekli, naj se v takem primeru odmaknem - torej grem ven iz stanovanja. Tudi mamic so rekli enako. Potisnili so mi v roko samo še telefonsko številko varne hiše in to je to. Za njih je bila stvar opravljena. Tudi policija je bila velikokrat na obisku - oče je moral plačati položnico in to je to. Seveda so bile stvari po odhodu policije le še hujše. Aja, na moje vprašanje, če ne morejo storiti več so mi rekli, da dokler se eni izmed naju nekaj ne zgodi, ne morejo nič. Skratka, jaz se ne čudim primerom, ko pride do nasilja s smrtnim izzidom znotraj družine. ker nekje je tudi meja. Najbolj žalostno pa je to, da bom zdaj zdaj zaključila študij socialnega dela. In? Kot sem imela možnost spoznati je teorija eno, praksa pa drugo. Žal v naši državi nič de deluje, kot bi moralo....

< Sporočilo je popravil carpe diem -- 3.7.2008 18:53:26 >

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Fotr psihopat
3.7.2008 22:44:58   
karmy
obe sta dolžni poskrbet za starše.


od kdaj morajo otroci skrbeti za starše? a majo starši otroke zato, da jih potem prenašajo? ne bi rekla,.... otroci in potem tudi ko odrastejo so samostojne osebe in pravico imajo do lastnega življenja...in verjami da bi plačevala tudi 800€ na mesec, samo da bi mela mir


_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu carpe diem)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Fotr psihopat
3.7.2008 23:30:51   
ALEKSA13
Tudi pri nas je zelo  podobna situacija, s tem da jaz s svojo družino živim v isti hiši kot naš "pijanec"in moja mama. V zgornjem nadstropju imamo stanovanje. Oče je težak alkoholik (pije že vse življenje), grozi  pa (zaenkrat) samo verbalno, najbolj pa se spravlja na mamo, ona je zaradi tega precej bolana na živcih in ne zmore skoraj nič več. Tudi jaz sem psihično zelo na tleh...imam majhnega otroka in nočem, da bi tako trpel že v otroštvu, kot sem jaz - niti pod razno tega ne bom dovolila!!!!!!! Tudi našemu fotru se je v zadnjem letu precej poslabšalo, ne dela nič drugega kot pije in pije... možgane že ima tako okvarjene, da se sploh ne da z njim pogovarjat, ker ne more več jasno razmišljat. Vse nas je zelo strah, da ne bo kdaj naredil kakšne neumnosti. Ravno pred  tremi tedni smo imeli nor dan, ko sem klicala policijo, ker je norel ves pijan in grozil...Jaz in moj partnet sva iskala stanovanje, vendar nisva našla nobenega prostega še do danes. Pa tudi ne bi zmogla plačevati najemnino, ker imava nizke dohodke. Mama se mi zelo smili, ker ima zelo nizko pokojnino in tudi ne zmore plačevati stanovanja, da bi šla stran. Pa tudi boji se ga...Marsikdo mi je rekel, da naj ne bomo tako neumni in puščamo pijancu celo hišo, ker smo toliko vložli v stanovanje. Pa hiša bo itak propadla, če mi gremo stran, ker fotr ni vložil v njo že 20 let nič, ker vse zapije.
Samo vem, da če še bom par let tukaj, bom ista kot mama-hud živčni bolnik. Že zdaj sem zelo nervozna in cele dneve samo premlevam, kaj naj storimo....ZAČARAN KROG IZ KATEREGA NE VIDIM IZHODA!!! To je moja zgodba opisna res na grobo, če bi hotela napisat vse...skoraj nemogoče.
Tikatoka, te popolnoma razumem in če boste našli kakšno rešitev ali vsaj nasvet mi sporoči. LP. A.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Fotr psihopat
4.7.2008 8:56:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

obe sta dolžni poskrbet za starše.


od kdaj morajo otroci skrbeti za starše? a majo starši otroke zato, da jih potem prenašajo? ne bi rekla,.... otroci in potem tudi ko odrastejo so samostojne osebe in pravico imajo do lastnega življenja...in verjami da bi plačevala tudi 800€ na mesec, samo da bi mela mir



Verjetno so se to dogovorili v zameno za stanovanja. Tako se to lahko uredi. Isto je naredila moja kolegica, nanjo so starši prepisali vso posest, v zameno se je ona obvezala, da bo zanje skrbela (da ji kot novi lastnici ne bi padlo na misel, da bi jih npr. izselila). Potem se je sicer vsa zgodba obrnila tako, da je oče začel groziti, piti še več kt običajno, do takih ekstremov, da je ona vse skupaj vrnila nazaj staršem, z vsemi vložki vred, oni pa so šli v podnajem.

Sicer pa so po Zakonu o družinskih razmerjih otroci dolžni skrbeti za svoje starše, če le-ti niso zmožni skrbeti zase (nimajo prihodkov) in če to ne bi konkretno vplivalo na standard življenja otrok.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Fotr psihopat
4.7.2008 9:08:57   
kalbo
To so pošlihtančki. Serjejo celemu kupu ljudi po glavi, žene jih pa strežejo od odspred pa od odzad. Rešitev za takega človeka je, da sam sebe nekam zakoplje in je sam s sabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Fotr psihopat
4.7.2008 9:40:41   
tikatoka
Ja zadeva je taka, da so sestre dolžne poskrbeti za starše, zaradi hiše, ki je zdaj napisana na njiju, no pa tudi same sta to hotele. Recimo, da je bil foter še vseeno malo manj psiho.
Ja Kalbo to so pošlihtančki, s to razliko, da odkar ga naša mami ne streže več, izgleda kot klošar. Meni osebno bi mi ga bilo nerodno v mestu srečat, ker po drugi strani je naš foter še hinavc da ni večjega, če bi me slučajno videl v mestu z mojim otrokom, bi sigurno se v nas vtaknil, pa ta malega ogovarjal, mu po možnosti še čokolado dal, ma kr z lastnimi zobmi bi ga pregriznila, bog ne daj da je kje v bližini kakšen njegov brat ali sestra.
Smo že razmišljali da bi ga dali v dom za ostarele in si delimo stroške, ampak saj ga tudi tam ne bodo gledali idiota, če bo take zganjal.
Po uradni poti ne gre, mogoče bomo pa začeli zadevo reševat po neuradni poti, se sliši grdo, ampak je resnično, nam konec koncev ni treba tega.

Hvala vsem

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Fotr psihopat
4.7.2008 9:51:31   
Anonimen
Če človek razgraja, pijan, so ga dolžni odpelat na streznitev. Pri mojemu so ga vedno. In je prišel nazaj vedno kot polit cucek. Kaj so tam z njim počeli me ne zanima. Ampak za par dni je bilo mir.  Pol pa ponovi vajo.

Ampak vi živite v upanju da bo enkrat boljše. Pa ne bo. In prvo morte pri sebi razpucat al se ga hočte rešit al ne. Ker boljš pač ne bo.

(odgovor članu tikatoka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Fotr psihopat
4.7.2008 10:42:17   
tikatoka
Karin pri nas so bili policaji nevem kolikokrat, pa ga niso niti enkrat odpeljali, ker ponavadi ko je fotr vidu, da so prišli policaji je takoj dal mir, potem pa je jokcal policajem kako mi z njim grdo delamo, policaj pa seveda ni nič naredil razen položnica, ki jo je fotr dobil s sodišča no in se je spet začelo.
Pa ne samo to po policijskih kartotekah ni naredil še nič slabega, razen prometnih prekrškov. Pol smo pa spet tam.

Ker ima sestra dolžnost skrbeti zanj ( nujne stvari ali ob priliki nezmožnosti) in mu nuditi stanovanje je vse toliko težje. Jaz osebno sem odločena da ga dam narezat, ampak nas je več in za to se moramo odločiti vsi, najbolj pa tisti ki doma še živijo, saj je za njih najtežje in največje posledice nosijo oni.

Mah težko je pomagati pa ne veš kako, najlažje bi bilo ga zakopat pa "žur nardit"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Fotr psihopat
4.7.2008 12:13:32   
Anonimen
Smo že razmišljali da bi ga dali v dom za ostarele in si delimo stroške, ampak saj ga tudi tam ne bodo gledali idiota, če bo take zganjal.

To sploh ni slaba ideja, veš. Ker bo potem na domu odgovornost. Oni pa bodo že poskrbeli, da bo policija ukrepala. Če je star več kot 65 let ga kar prijavite v čakalno  vrsto.

Sicer pa je moja zgodba o očetu pijancu podobna. Le, da sem mu jaz že pri 12 letih pokazala, da se ga ne bojim in je sam spokal. Smo pa tudi že imeli odprto plinsko bombo v stanovanju.user posted image

(odgovor članu tikatoka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Fotr psihopat
7.7.2008 15:22:46   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
To so pošlihtančki. Serjejo celemu kupu ljudi po glavi, žene jih pa strežejo od odspred pa od odzad.

Eto. To je že pokojni dr. Rugelj trdil, pa so mu zamerili. Celo življenje ga je šlihtala in tako podpirala pijančevanje, sedaj ko se mu pa je utrgalo pa je začudena, kako to.

IZVIRNO SPOROČILO: tikatoka
Ja Kalbo to so pošlihtančki, s to razliko, da odkar ga naša mami ne streže več, izgleda kot klošar.

Kakšen je sedaj je nepomembno. Njeno šlihtanje mu je omogočalo pitje, pa če še tako prepričuješ.

IZVIRNO SPOROČILO: tikatoka
Ker ima sestra dolžnost skrbeti zanj ( nujne stvari ali ob priliki nezmožnosti) in mu nuditi stanovanje je vse toliko težje.

Ja valda. Spet ga je treba šlihtati. Samo tolk, pijanstvo ni nezmožnost.

IZVIRNO SPOROČILO: tikatoka
Jaz osebno sem odločena da ga dam narezat, ampak nas je več in za to se moramo odločiti vsi, ...

Za to se odloči samo eden. Tisti, ki mu je vsega preveč. Pa tudi ne razglaša naokrog, niti se o tem ne posvetuje z ostalimi. To je pač še vedno kaznivo dejanje, veš.


< Sporočilo je popravil tehnofil -- 7.7.2008 15:23:33 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Fotr psihopat
8.7.2008 9:29:24   
tikatoka
Veš Tehnofil,  mogoče-najbrš imaš prav, ampak kam pa naj bi moja mati šla s sedmimi otroki in delavsko plačo,če je hotela vsaj malo otrokom in sebi omiliti življenje je MORALA to delati. Mogoče si tudi ne predstavljaš kako to izgleda, ko se ti človeka bojiš ker je žleht ko user posted image , hočeš zaščititi svoje otroke pa nimaš kam. Takrat ni bilo niti varnih hiš kamorkoli se je mami obrnila je dobila odgovor saj bo boljše. Kdo bi jo vzel pod svojo streho. Danes je pa pač tako, da se ga je nehalo pedenat, ampak se vsak dan tudi tresejo kaj bo ko pridejo domov. Ali hiša sploh še stoji? Tak ki kaj podobnega ni dal skozi se mu tudi sanja ne kako to izgleda, jaz se zavedam, da je fotr navadno revše, ki svojo slabo vest pere na drugih, ampak težko je biti pameten, sploh ker ne živim v isti hiši kot on.


(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Fotr psihopat
9.7.2008 1:04:01   
Annny
Ali vaš fotr sam sebi prizna, da je alkoholik? Mu je kdaj žal, ko je trezen?Če se vsaj toliko zaveda problema, bi lahko šel na zdravljenje. Če pa poleg tega še sam sebi laže in (vsaj navidez) zavrača obstoj problema, ki ga ima...potem je pa edina rešitev zanj grob. Do takrat ne bo nič bolje, kvečjemu slabše. Ker mu je kot dolgoletnemu alkoholiku to že udarilo na možgane in je kaka rešitev zelo težka. Kar se pa policijskih položnic tiče, bi se pa morali vprašati, če ne delajo s tem škode tudi posredno družini...mogoče fotra to sploh ne prizadene toliko...user posted image  Selitev, ločitev mame od očeta, prodaja hiše...kaj tako drastičnega pa ne pride v poštev?? ker če hočete imeti mir, bo treba resno ukepati. Lp in sorry, če sem preveč direktno napisala.

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Fotr psihopat
9.7.2008 10:53:07   
tikatoka
potem je pa edina rešitev zanj grob.


Ja smo priši do tega, ampak bo user posted image  najbrš vse preživel.

Saj sem napisala že enkrat, fotr je mnenja, da on nima problemov, tudi njegov zdravnik mu je svetoval zdravljenje ampak je on pametnejši od vseh, seveda je zdravljenje zavrnil.

Ja saj najboljše bi bilo, prodati vse skupaj in iti vsak na svoje, ampak 8 ljudi selit zaradi enega idiota, ki  konec koncev to hoče.


(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Fotr psihopat
10.7.2008 23:20:29   
Annny
To je res težko, ja. Poznam družino s popolnoma enakim problemom, le da gre tam za alkoholičarko..drugače krasna ženska, ko pa se napije, je res za bruhat..in domači se nimajo kam umakniti pred njo...zmerja, včasih je bila tudi že nasilna, včasih jo morajo otroci iskat v kako gostilno. Grozno, kakšna škoda tako propadajočega človeka. Ampak ko vidiš, da človek enostavno ne prizna, da ima hud problem, ko se (ko je trezen) dela da nič ni..(ko je pijan, pa se tak nimaš kaj pogovarjati z njim, ker je neprišteven)....potem vidiš, da verjetno ni nobene rešitve. Ampak - po drugi strani - zakaj bi bili domači dolžni prenašati neko maltretiranje pijanca? Če ni fizično, je pa to psihično zelo težko..pa razne govorice, ki se širijo naokrog..v bistvu je cela družina na nek način 'zaznamovana' z nekim utrganim pijancem..Saj mogoče mu bodo nekega dne odpovedala jetra ali bo padel po štengah in si zlomil vrat (grdo rečeno), če pa ne bo, bo dejansko še dolgo časa hudo breme.A ni žalostno...takole razmišljati o npr. družinskem članu, ki bi ga lahko imel rad in ga spoštoval, pa ti je v bistvu v neznosno breme.Jaz bi se za svojo dušo raje čimprej odselila...ker živeti v takih razmerah ni in ne more niti normalno..začne načenjati živce in odnose med sicer zdravimi osebami... Veliko sreče!

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Fotr psihopat
11.7.2008 10:47:40   
~Biba~
tinkatonka; ker je v naši državi pač tako urejeno, da nobenega pijanca ne moremo prisilno spravit na zdravljenje; je le te, potrebno po ovinkih streznit.
Poskušajte tako, da oče privoli kake terapije pri psihiatru...kao govorite mu da ima probleme z živci in da zato pač spije nekaj, da mu je lažje...nekaj pač v tej smeri...ta pa mu potem s pomočjo osebnega zdravnika predpiše kako hospitalizacijo, zarad nevem  česa ež, v kaki splošni bolnišnici...in eč tam zdrži kaki teden, 14 dni brez alkohola..ga tam hvalite kako je v redu ipd...pa bo mogoče potem pristal na kako zdravljenje?
Tolko da bi mu pomagali s trezno glavo razmišljat?
Ampak morate pa igrat..morate ga izigrat. Tako kot on vas izigrava že celo življenje.
Poskusite mu onemogočit, da dobi alkohol, ne vem pokvarte mu avto; skrijte bančno kartico/vso denarnico( kao da jo je izgubil)..v gostilnah prepovejte da mu točijo alkohol..ne vem potrudite se; mogoče pa boste dobili nazaj očeta; ki ga ne poznate več in se skriva globoko v njem, za vsem tem alkoholom.


(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Fotr psihopat
13.7.2008 19:30:12   
tincci
Itak, da misli, da ste vsi nori.

Ne vem, pri nas je bila rešitev samo to, da ga je mama izplačala in je šel po svoje. Je pa trajalo 10 let, da ga je preparirala in okrog obrnila, da je sploh šel.

In imamo vsi mir danes, fotr pa tudi zgleda veliko bolje kot včasih.


_____________________________


www.alergije.net

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?