|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DVE VPRAŠANJI
25.2.2005 6:15:45   
inara
1.) ZANIMA ME ALI STE TISTE, KI STE RODILE POLETI (ROK IMAM ZAČETEK JUNIJA) KUPOVALE GLOBOKE VOZIČKE OZIROMA VOZIČEK S KOŠARO?DO KATEREGA MESECA JE OBIČAJNO OTROK LAHKO V KOŠARI?KAJ SE MI SPLAČA NAREDITI(SEM IZ OBALE, KJER JE MALO DLJE TOPLO).

KATERI VOZIČEK MI PRIPOROČATE, DA SE ŽE KONČNO ODLOČIM KAJ NAJ KUPIM?

2.) ALI MI KATERA LAHKO POVE ,ČE SO V PAKETU ZA NOVOROJENČKA OBLEKCA ZA TAKOJ PO ROJSTVU ALI SO RAZLIČNE VELIKOSTI?KAJ PA ROKAVČKI-SO DOLGI ALI KRATKI?


ČAKAM VAŠE ODGOVORE IN VAS POZDRAVLJAM

INARA IN NJEN :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DVE VPRAŠANJI
25.2.2005 6:23:08   
Lunca1
Ena moja prijateljica je rodila julija. Ona ni imela prav vozička s košarko, ampak voziček, ki se mu da čisto poravnat sedalo.

Mislim da so v paketu tudi oblačilca št. 56. Poglej na internetno stran, kjer so predstavljeni. Ampak jaz nimam linka.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   DVE VPRAŠANJI
25.2.2005 8:17:15   
Taša
Jaz sem rodila julija in nisem imela voziček-košaro, kupili pa smo takšen voziček, kjer gre naslonjalo čisto v vodoravni položaj...
Za paket pa nevem, jaz sem rajši vzela denar pa sem si kupila tisto kar mi je bilo všeč oz. kar sem mislila da bom potrebovala, ostalo sem kupila potem sproti!

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   DVE VPRAŠANJI
25.2.2005 9:44:06   
mika
Tudi jaz sem namesto paketa raje vzela denar. To da je vrednost paketa 2x večja od zneska, ki ga dobiš ne drži, Pa še kupiš si stvari, ki jih potrebiješ. Literaturo, ki je v paketu pa si sposodiš v knjižnici.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   DVE VPRAŠANJI
25.2.2005 9:51:57   
pravljica
moj rok je v začetku julija...kupila sva (že) voziček, ki gre v vodoraven položaj, tako da košara ni obvezna...če dobim kje rabljeno, jo pa vseeno kupim, ker bo otroček sigurno veliko zunaj spal, pa na morju bo lahko imel to za posteljico, pa večkrat gremo kam k sorodnikom prespat, pa je tudi stvar rešena...sigurno je praktična, ampak za vso ceno pa res ni potrebna
zate je pa težko govoriti, če nisi napisala, koliko si pripravljena odšet, kakšne so tvoje potrebe in kaj ti bi bilo sploh všeč
namesto paketa bom vzela denar, ker vsega iz paketa ne potrebujem...raje si bom nakupila stvari po svojem okusu, teh bom pa dobila kar nekaj se mi zdi

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   DVE VPRAŠANJI
25.2.2005 10:11:51   
p@tricij@
tudi jaz sem rodila lani julija in smo kupili vozek PP pramette.
namesto paketa pa sem vzela denar in kupila tisto kar sem rabila. res da ne veliko, ker sem že imela od prvega kar dosti oblačil, ampak vseeno malo za dušo. seveda pa nekaj bolj tankih reči, ker je bil prvi rojen novembra in je bilo boj mrzlo.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   DVE VPRAŠANJI
25.2.2005 10:14:12   
polona2
Za voziček so ti že punce napisale, tudi jaz nisem imela globokega, dal se je položit v vodoravni položaj, glede paketa, ti tudi jaz predlagam, da vzameš denar in opraviš nakupe sama, jaz sem uživala, ko sem nakupovala tiste mini oblekice, lp!

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   DVE VPRAŠANJI
25.2.2005 16:43:11   
A.
Živjo!
Jaz sem rodila avgusta in nisem imela vozička s košaro, pač pa le športen voziček, kateremu se da naslon spustit v vodoravni položaj. Notri smo dali še prenosno torbo, ki je mehko oblazinjena in bilo je OK. Košara se mi je zdela totalno predraga za tako kratek čas uporabe (max. 3 mes.).
Za spremembo od večine drugih sem vzela paket in sicer tistega s stolom za hranjenje. Oblačila so različnih velikosti (od 62 do 80), vendar odvisno od tipa paketa. Bila sem še kar zadovoljna in vse smo uporabljaji.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   DVE VPRAŠANJI
25.2.2005 17:32:25   
lin
Inara še ena iz obale!:bravo::bravo::bravo::bravo:
No iz kje pa si?
No da ti odgovorim na vprašanaj.
-jaz nisem vzela paketa ampak denar,ker sem veliko stvari dobila,pa tudi če jih nebi bi isto nardila pa bi šla pol sam v trgovino in si zbrala kar je meni všeč.
-Lin je rojena 5.7.2004 in smo meli najprej prve tri mesece voziček PP p3 completo,se pravi voziček+jajček+košara(košaro sem dobila sposojeno od prijateljice)
da ti povem da če nebi dobila košare na izposojo je nebi kupla ,ker sem jo rabla samo dober mesec ,ker je bla Lin velika in jo je hitro prerasla.Mam pa par prijateljic ki so tudi rodile poleti in so mele otroče v vozičku (tudi PP P3)in niso mele košare,pa poleti je še tako vroče,da sem jaz komaj čakala da jo dam ven da malo zadiha.
Tako da če razmišljaš glede nakupa v tej smeri ti priporočam PP Premette.
Mi smo pol pri treh mesecih vozek prodali in kupli Quinnyja ker je mama nora na trikolesnike in ji je uspelo prepričat tatija.
Drugače pa sem bla ful zadovoljna z PP vozičkom!
Če rabiš še akšen nasvet mi kr piši na privat.
Lepo izbiro in upam da sem ti kaj pomagala.
Kakšen vozek pa gledaš ti?No kaj maš v mislih?


(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   DVE VPRAŠANJI
26.2.2005 21:21:14   
carol
Pozdravljena! Jaz sem rodila konec junija in sem imela voziček brez košarice, kar sem naredila po nasvetu drugih mamic. Ker je takrat že toplo. Na vozičku pa sem uporabljala zaščitno prevleko, ki se samo natakne gor.
Sploh nisem komplicirala.


:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   DVE VPRAŠANJI
28.2.2005 13:57:11   
Nincula
Jaz sem rodila julija in imeli smo enostaven šporntni voziček, ki se da raztegniti v ležišče. PRvih 14 dni smo Erika imeli v mojzesovi košari v vozičku, potem pa smo tudi to opustili. Saj se ni kaj dosti migal, prikleniš ga lahko, pri strani pa je tudi zaščiten pred kakim vetrom. Pa pazi na sonce.
Srečno in uživaj Nina

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?