|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drugi otrok in ljubosumje
28.9.2008 10:04:34   
simona2
Pozdravljene
mene pa zanimajo vaše izkušnje z drugim otrokom in ljubosumjem prvega. Pri nas je natančno tri leta razlike med punčkama. Tamala je stara dva meseca in se mi zdi, da je s tastarejšo čedalje slabše. Še posebej je problem ker ima mala user posted image  refluks in jo veliko nosimo. Ta velika je začela s kričanjem, izsiljevanjem, spanjem v najini postelji... Prej pa je bila zlat otrok in tako se je veselila sestrice na kar smo jo tudi pripravljali ves čas. ALi to sčasoma zvodeni?user posted image  Imate kakšen nasvet, izkušnjo?

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Drugi otrok in ljubosumje
28.9.2008 10:20:54   
CUKRČEK
Več se ukvarjajte z starejšo. Pri nas je tudi razlika tri leta med hčerjo in dvojčkoma. Pa ju ima fuul rada. Edino na začetku je bilo malo krizice in je naprimer pri stari mami rekla, da se z njo nihče noče igrat ampak se vsi igramo samo z dvojčki. Potem smo se pa prav namensko vsedli večkrat z njo in se ful igrali. Zdaj je pa OK, ko je videla da je dvojčki niso izpodrinili.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Drugi otrok in ljubosumje
28.9.2008 10:38:03   
lana38
Mi imamo pa 10 let razlike in je tudi tastarejži zelo ljubosumen na mlajšega. Pa ga ima zelo rad in se tudi ukvarja z njim. Komaj je čakal, da se rodi. Pa se vseeno pojavljajo izpadi ljubosumja, pa je ta mali star zdaj že 9 mesecev. Že mislimo, da ga je minilo, pa spet kakšno tako ven vrže, da ne moreš verjeti. Ljubosumja sploh nismo pričakovali, ker je že toliko star. Očitno smo se zmotili.user posted image
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Drugi otrok in ljubosumje
28.9.2008 10:41:21   
simona2
Mi se s ta veliko maksimalno veliko ukvarjamo, igramo, beremo, spi pri nama... Pa je vseeno ful hudo. Na žalost dojit pa moram in jo nosit po hranjenju, da mi ne skoz bruha ne gre drugače. Mislim, da včasih pa moraš malo pop... ker ena meja pa je. Ves čas smo z njo sploh oči pa živalski vrt, pa atlantis, pa tečaj plavanja, pa igrice doma...

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Drugi otrok in ljubosumje
28.9.2008 20:40:38   
Naja31
Pri nas je tudi točno 3 leta razlike in še zdaj se ni sprijaznil, da ima mlajšega bratca, pa je dojenček star že 6 mesecev. No, zdaj vsaj nekega odkritega sovraštva ni več in tudi napadi ljubosumja so na srečo postali zelo, zelo redki, ampak zelo redko mu sploh posveti pozornost. V bistvu ga več ali manj ignorira. Ko mu  rečem, da mu da poljubček, mu noče, nikoli ga ne pozdravi ko pride domov. Meni je prav  hudo, ko vidim kako ga mali obožuje, starejši pa ignoranca na kvadrat.

No, če ga kdo drugi vpraša, pa reče da ima bratca zelo rad. Tako da se tolažim, da ga tako v globalu ima vseeno rad.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?