|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobrodošla mnenja
27.11.2008 21:54:27   
SuperKoklja
Hola vsem!

Ker se je pričel mraz sem z mislimi že na poletnem dopustuuser posted image
Vesela bi bila, če bi lahko preko vas dobila nekaj preverjenih informacij, in sicer:
zanima me ali na Krku ali Cresu, lahko tudi v Istri morda obstaja kamp, ki bi bil lahko vsaj približno podoben kampu Šimuni na Pagu? Lansko leto smo tam dopustovali in nam je neznansko všeč, vendar se letos z možem odločava za kakšen kamp, ki bi nam bil bližje... želeli bi dopustovati v kampu, ki ima plažo primerno majhnim otrokom (starim 2 leti), čisto morje (blue flag), čiste sanitarije s toplo vodo, senco v kampu kjer lahko postaviš večji šotor, bolje založeno trgovino, morda ribarnico, mini disko... Šimuni nam vse to nudijo, tam nam je res prijetno, vendar nekoliko predaleč... žal se je zgodilo da je najin sin dvakrat na dopustu zbolel in se nama je vožnja med 4 in 5. urami zdela neznansko doooolgauser posted image Brskava po netu kot nora, Banculuka, Kovačine, Solaris pri Poreču... rada bi izvedela iz prve roke ali je kje morda podobno odlično kot v Šimunih na Pagu. Vem, da ste vsi vajeni kampov kamor zahajate že več let zaporedoma, pa vendar vas prosim za iskreno in morda kritično mnenje kam na dopust v naslednjem letuuser posted image Iskrena hvala za vsa vaša mnenja, odločitev bo potem sigurno lažjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dobrodošla mnenja
27.11.2008 22:08:43   
Ribica **
Kamp v Njivicah na Krku ima od nastetega le senco, blue flag je v celem mestu Njivice (psi tam skoraj dihat ne smejo, na Krku), trgovina je pa tudi bolj boga - na splosno ni nobene vecje, je treba ven iz Njivic oz. v mesto Krk. Kako je pa s kampom v Šilu pa ne vem, vem samo, da so psi dovoljeni in da na plazi ni sence, pa tudi po kampu je ni kaj dosti.

(odgovor članu SuperKoklja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dobrodošla mnenja
28.11.2008 7:32:09   
susica
ola! na okotu ugljan je privat kamp porat v kraju sušica čisto na špico otoka, na trajekt pa greš iz glavne luke v zadru ali iz luke v biogradu ampak moraš prevozit cel pašman in potem čez most na ugljan in še potem cel ugljan, kar pa se mi zdi nesmiselno, to je raj na zemlji vsaj zame!

http://www.megaone.com/campporat/index.html

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dobrodošla mnenja
28.11.2008 7:37:35   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: susica

ola! na okotu ugljan je privat kamp porat v kraju sušica čisto na špico otoka, na trajekt pa greš iz glavne luke v zadru ali iz luke v biogradu ampak moraš prevozit cel pašman in potem čez most na ugljan in še potem cel ugljan, kar pa se mi zdi nesmiselno, to je raj na zemlji vsaj zame!

http://www.megaone.com/campporat/index.html


Susica, bre zamere, ampak, a si ti prebrala vprašanje?user posted image

Ona hoče imeti ful doteran, modern kamp, pa bližje od Paga mora bit.

SuperKoklja, žal jaz takih kampov ne poznam kaj preveč. Mi namreč iščemo bolj divje.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu susica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dobrodošla mnenja
28.11.2008 11:03:52   
susica
ja mišni sem prebrala vprašanje, ampak je napisala da jo zanimajo mnenja in to je samo eno mnenje! odločitev je itak njena

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dobrodošla mnenja
28.11.2008 12:44:30   
sanja nk.
hello
Kaj pa baška na krku, no tam je vse to samo sence ni ne vem kakšne.drugo je pa super, pa na malem lošinju so kar dobri,taki za zahtevne goste malo tam poglejte.....,user posted image iščeš pa res nobel kamp , mi imamo rabe robinzonske he he

(odgovor članu susica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dobrodošla mnenja
16.12.2008 13:30:53   
mama76
Ojla! Če sem prav prebrala si ti naštela same nudistične kampe, mene pa zanima če je bil ta kamp kjer ste dopustovali Šimuni na Pagu tudi nudističi? Mi smo namreč nudisti in iščemo kakšen drug kamp, do sedaj smo hodili v Koversado pri Vrsarju tako, da smo po 15 letih že malo naveličani, če pa ste nudisti vam ga toplo priporočam, je lepo urejen ima lepe sanitarije, mini disco, trgovine(2), restavracije, plaže za vse okuse je pa strogo nudističen, mi če ne najdemo kakega primernega kraja bomo verjetno pristali v Koversadi.
Lepo se imej

(odgovor članu SuperKoklja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dobrodošla mnenja
18.12.2008 8:24:10   
viv_
Hrvaška turistična organizacija je izdala brošuro vseh kampov, delijo jo brezplačno, dobi se pa pomoje na Hrvaških turističnih predstavništvih, eden vem, da je v Ljubljani.

Sicer pa je tule link:
http://www.camping-guide-croatia.com/hrvaska/istra/index.html



_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: dobrodošla mnenja
26.12.2008 16:58:20   
muška
mama 76 , nudistični kemp je tudi Straško na Pagu, jaz sicer nisem nudist imamo pa prijatelje na nudističnem koncu (mi smo na delu textila) pa mali hodimo tu in tam eden k drugemu user posted image

Drugače pa žal Superkoklja, ne poznam nobenega kempa v Istri, sploh pa ne v nulo urejenega

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: dobrodošla mnenja
26.12.2008 17:33:41   
Gina
Šimunov ne poznam, poznam pa solaris. To mi je eden izmed boljših kampov blizu slo. Prostora imaš dosti, sanitarije so v glavnem vse nove in ful čiste. V kampu je res krasen mir, ljudje vljudni in ni nekih strašnih glasnih žurk. Imaš plesno glasbo v kampu in eno trgovino, ki pa je za moj okus še kar draga, tako da je boljše prinesti reči iz slo ali pa vsaj iz Novigrada. Sence je dovolj. Cene so pa za moj okus precej visoke. No, take kot po vsej istri, mnogo dražje od dalmacije. Za primerjavo ima lanterna čisto iste cene, samo v lanterni sonce popoldne na plaži prec dol pade, solaris pa je obrnjen na jug, pa ima dovolj sonca tudi zvečer. Plaža je pa odvisna od tega, kateri konec kampa si izbereš (kamp je relativno precej velik, dolg in še visoko se povzpne, ob obali lahko parcelo rezerviraš in imaš na njej tudi vodo, vendar je cena precej bolj zasoljena, pa parcela je malo manjša, če greš višje, vode nimaš povsod na parceli, je pa ceneje in parcela večja)...aja, obala je od skalnate do kamenčkov, odvisno od dela kampa, moraš prej pogledat. Kjer so kamenčki je dostop primeren za majhne otroke, kjer so skale pa ne ravno, je bolj za večje, ki raje skočijo. Imaš tudi par pomolov. Lahko uloviš kakšnega raka in nabiraš školjke. Lahko imaš tudi čoln, ker imajo svoj uvoz zanje. V kampu lahko imaš psa, vendar v tem primeru moraš biti na odrejenem delu kampa, imajo tudi kopališče, ki je namenjeno za pse.Smeti sproti odvažajo, nikdar ne smrdi, kto v kakšnih drugih kampih. Vsako leto špricajo proti komarjem, tako kot po celi istri. V kampu nisem nikdar zasledila kakšne golazni, kot sem npr. v puli predlani ščurke, bljaaaaaaak. IMajo tudi igrala za otroke na dveh koncih, pa tenis plac, pa ne spomnim se še kaj vse. Lahko greš peš ali z vozičkom, kolesom po obalni poti do lanterne, pa če bi hotel še dlje, je precej za sprehajat, pa tudi v drugo smer proti poreču so poti, malo manj tlakovane. Sladoled je v kampu, kepice so minaturne, prodajalka sladoleda ne mara preveč slovencev, sicer pa ima svoj kiosk, kjer je tudi druga prodajalna s kruhom. V kampu so pretežno slovenci, nemci, kakšni nizozemci, pa veliko avstrijcev, sem in tja kak hrvat, pa več čehov in slovakov. Imajo tudi bazen in zabavo v bazenu.

Skratka, meni osebno je v istri daleč najbolj prijeten nudistični kamp ravno solaris. Me pa malce moti, ker je tudi v solarisu voda včasih istrska, malce algasta, kadar vetrovi tako pihajo, ap je vreme neugodno. Skoraj vedno pa se lahko vendarle kopaš tam. Ni pa ta voda niti od daleč podobna dalmacijski. Vendar plusi (mir, urejenost, nenagužvanost, čistoča, senca, sonce, zabava, narava) odtehtajo minuse (cena, voda). No ja, fajn kamp se mi zdi.

(odgovor članu SuperKoklja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: dobrodošla mnenja
3.1.2009 18:58:51   
SuperKoklja
Draga Gina!
100 X hvala za napisanouser posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: dobrodošla mnenja
3.1.2009 19:23:49   
SuperKoklja
Ups, sem prehitro pritisnila za oddajo sporočilauser posted image
Skratka Gina...napisala si mi ravno to kar sem iskala in v tem času iskanja informacij nisi edina, ki je svetovala Solaris...veš tam sem sicer že bila, vendar v gimnaziji in plaže praktično skoraj do poznega popoldneva nismo videli in tudi vse ostale komoditete nam niso bile pomembne...samo, da je bil žur!
Dobila sem tudi namig za Cres - Kovačine, tako, da sva se z možem odločila, če bo lepo vreme, da bomo šli v raziskovanje za prvomajske praznike...
je pa res, da Pag še vedno nudi to kar nam naredi dopust tak kot si ga želimo... ko pa bo najin sonček malo večji pa bomo tako ali pa tako spet potovali drugam in na drugačen način... veš, prej nikoli nisva hodila na dopust na Hrvaško, ker sva raje združila poletne dogodivščine s potovanjem..npr.: Rim, Firenze, Pisa, Verona... potem pa skok na Sardinijo... ampak sedaj je pač tako, da sem morava prilagoditi malemu sončku, ker nama je pomembno predvsem to, da se ima on lepo... obožuje vodo, zato mi je fino, če ima plaža takšen dostop, ki je primeren za majhne mišiuser posted image ko bo večji pa bomo spet divjali po Evropi... še enkrat, hvala ti, ker si razumela moje vprašanje in si vzela čas za nasvet, ki sem ga iskala ne pa za mlatenje prazne trave... tople pozdravčke...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: dobrodošla mnenja
3.1.2009 19:32:44   
Pi-kica 1
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Šimunov ne poznam, poznam pa solaris. To mi je eden izmed boljših kampov blizu slo. Prostora imaš dosti, sanitarije so v glavnem vse nove in ful čiste. V kampu je res krasen mir, ljudje vljudni in ni nekih strašnih glasnih žurk. Imaš plesno glasbo v kampu in eno trgovino, ki pa je za moj okus še kar draga, tako da je boljše prinesti reči iz slo ali pa vsaj iz Novigrada. Sence je dovolj. Cene so pa za moj okus precej visoke. No, take kot po vsej istri, mnogo dražje od dalmacije. Za primerjavo ima lanterna čisto iste cene, samo v lanterni sonce popoldne na plaži prec dol pade, solaris pa je obrnjen na jug, pa ima dovolj sonca tudi zvečer. Plaža je pa odvisna od tega, kateri konec kampa si izbereš (kamp je relativno precej velik, dolg in še visoko se povzpne, ob obali lahko parcelo rezerviraš in imaš na njej tudi vodo, vendar je cena precej bolj zasoljena, pa parcela je malo manjša, če greš višje, vode nimaš povsod na parceli, je pa ceneje in parcela večja)...aja, obala je od skalnate do kamenčkov, odvisno od dela kampa, moraš prej pogledat. Kjer so kamenčki je dostop primeren za majhne otroke, kjer so skale pa ne ravno, je bolj za večje, ki raje skočijo. Imaš tudi par pomolov. Lahko uloviš kakšnega raka in nabiraš školjke. Lahko imaš tudi čoln, ker imajo svoj uvoz zanje. V kampu lahko imaš psa, vendar v tem primeru moraš biti na odrejenem delu kampa, imajo tudi kopališče, ki je namenjeno za pse.Smeti sproti odvažajo, nikdar ne smrdi, kto v kakšnih drugih kampih. Vsako leto špricajo proti komarjem, tako kot po celi istri. V kampu nisem nikdar zasledila kakšne golazni, kot sem npr. v puli predlani ščurke, bljaaaaaaak. IMajo tudi igrala za otroke na dveh koncih, pa tenis plac, pa ne spomnim se še kaj vse. Lahko greš peš ali z vozičkom, kolesom po obalni poti do lanterne, pa če bi hotel še dlje, je precej za sprehajat, pa tudi v drugo smer proti poreču so poti, malo manj tlakovane. Sladoled je v kampu, kepice so minaturne, prodajalka sladoleda ne mara preveč slovencev, sicer pa ima svoj kiosk, kjer je tudi druga prodajalna s kruhom. V kampu so pretežno slovenci, nemci, kakšni nizozemci, pa veliko avstrijcev, sem in tja kak hrvat, pa več čehov in slovakov. Imajo tudi bazen in zabavo v bazenu.

Skratka, meni osebno je v istri daleč najbolj prijeten nudistični kamp ravno solaris. Me pa malce moti, ker je tudi v solarisu voda včasih istrska, malce algasta, kadar vetrovi tako pihajo, ap je vreme neugodno. Skoraj vedno pa se lahko vendarle kopaš tam. Ni pa ta voda niti od daleč podobna dalmacijski. Vendar plusi (mir, urejenost, nenagužvanost, čistoča, senca, sonce, zabava, narava) odtehtajo minuse (cena, voda). No ja, fajn kamp se mi zdi.


Se kar podpišem pod Gino. Mi smo lani precej raziskovali in se na koncu tudi odločili za Solaris. H Gininemu opisu bi dodala le še to, da je skoraj ves kamp v senci in da smo mi imeli srečo z vodo - bila je ves čas čista. Za otroke je res super, naš se je od začetka najraje kopal v bazenu, čeprav sama nad bazeni nisem preveč navdušena. No, proti koncu pa se je tudi z morjem spoprijateljil. Tudi do Poreča ni daleč, smo šli parkrat tja na sprehod in na vrtiljake.
Drugače pa so mi lani nekatere svetovale tudi Polaris pri Rovinju, a mi smo potem izbrali Solaris.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: dobrodošla mnenja
5.1.2009 15:53:00   
Gina
NI za kaj superkoklja. Mi zadnja leta tudi raje gremo v dalmacijo, samo in izključno zaradi vode in klime, ki je vedno precej drugačna kot istrska, vendar se vseeno vračamo tudi v Solaris, ker imamo tam frende, ki nas vsako leto za kak dan ali dva povabijo, moji otroci pa tam ostanejo še dlje na obisku. Morda bomo letos celo spet letovali tam, ker moževa služba oz. narava dela skoraj gotovo ne bo dopuščala Dalmacije.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?