|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skrajšali so nam vrtec
31.8.2008 9:08:19   
frka
Lani smo načega 2 letnika vpisali v vrtec -ker je bil nedonošenček mi je zdravnica priporočala da ga naj vpišem s tremi leti- zaradi bolezni in navezanosti na osebe in prostor.   Vseeno sem ga vpisala na srečo je bil odsoten zaradi bolezni samo dva tedna (enkkrat prehlad , drugič pa driska ker so jo vvsi imeli)  za navezanost je imela prav , ko sem ga vozila prej ob 6 k drugi se je 1 teden jokal pol se je pa navadil in mislim da to rabijo skoraj vsi otroci da se navadijo.

Letos pa groza ravnateljica ga je dala v vrtec ,kjer začnejo ob 7h-15h sem v službi povedala( sicer začnem ob 7-15h ampak se v službo vozim 30 min), je direktorica rekla da imam  1 teden časa da se zmenim v vrtcu ,čene me čaka odpoved in da se zgovarjam na otoka in vrtec groza pa še napredovanje me čaka v službi zdaj pa tole- kdo me bo pa zaposli  če bom rekla kako imam varstvo urejeno to leto .

Po telefonu sem se menila z ravnateljico ,če bi ga lahko vozila zjutraj v prejšno enoto in ga vzgojiteljica prejmer pride v svojo enoto dvigne in ga pelje( enoti sta narazen 5 min peš) pa se ne strinja .

pomoč kaj naj naredim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skrajšali so nam vrtec
31.8.2008 10:24:16   
* Mateja *
JA to pa ni lih fajn. ravnateljica ti ga gotovo ne bo nikamor vozila, edina rešitev zate je, da menjaš vrtec. ker če so potrebe večine staršev, da je vrtce odprt od 7 naprej, samo zaradi enega otroka ga ne bodo odpirali prej. To si hko gotova. pr nas je samo ena mama izrazla željo, da bi bili odprti do 16.30, sam ne bomo zaradi enega primera.
jaz ti svetujem, da ga prepišeš al pa če se zmeniš, da ti ga kdo drug vozi. 

(odgovor članu frka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: skrajšali so nam vrtec
31.8.2008 23:31:54   
glen
To pa mi je mal čudno.
Naš vrtec obratuje od 6.30 do 17.oo
Zjutraj so v eni veliki učilnici vsi skupi od 1-6 leta,tam se zbirajo in okoli 8 se porazdelijo po svojih učilnicah.
Ima pa naš vrtec 5 starostnih skupin.
Tako da če pripelješ otroka pred 8 ga pelješ v tisto učilnico,če pa po 8 ga pa v njegovo učilnico.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: skrajšali so nam vrtec
31.8.2008 23:35:20   
glen
Glede dogovora o urniku pa takole.
Naš vrtec je vrsto let obratoval od 6-16.30.
In ker so vzgojiteljice ugotovile da pred 6. 45 ni nikoli nobenega otroka, da pa je veliko takih ki so v vrtcu do 16 ali 16.30,smo vsi starši dobili anketo če se strinjamo da bi se vrtec odpirali ob 6.30 zato pa bil pol ure dlje odprt in smo bili vsi za,če se eden izmed staršev nebi strinjal, sprememba nebi bila sprejeta.
To vem ker sem v svetu staršev.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 7:52:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: skrajšali so nam vrtec
1.9.2008 12:01:05   
emaa
Kakšen čuden delovni čas vrtca, saj ni delovni čas 7 uruser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: skrajšali so nam vrtec
1.9.2008 17:47:38   
lučka 25
To mi pa ni jasno? Da je vrtec odprt samo 8 ur. Starši pa naj bi lahko imeli otroka v vrtcu največ 9 ur, ker za toliko tudi plačajo. tega si pa res ne morejo privoščiti. Mi ni jasno, kje v Sloveniji je to sloh možno?

Sem šokirana kot ti, da je to sloh možno.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: skrajšali so nam vrtec
1.9.2008 17:52:41   
Anonimnica
Oh, ja je možno. Pri nas na podeželju je recimo vrtec odprt od 7ih do 15.30, vendar že vsi starši pridejo po otroke pred 15., tako da je le naš revček najbolj dolgo v vrtcu, čeprav pridem ponj nekaj čez 15. nimam pojma, a ti starši ne delajo ali hodijo po otroke stari starši. Jaz komaj pridem do tretje ure.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: skrajšali so nam vrtec
1.9.2008 20:06:59   
frka
v glavni enoti je vrtec odprt od 5 ,15 do 17h vendar so zaradi potreb odprli vrtec  oz oddelek v neki stari banki (5 min od glavnega, ker v našem ni igrišča se hodijo otroci igrat v glavni vrtec in še čez glavno cesto). ga preuredili in sta notri dva oddelka 1- krajši program od 8-12 h torej krajši naš  2 oddelek pa od 7- 15h in ker so se zmotili pri nas smo pristali tukaj.

Ta čas pride prav tistim staršem ,ki jih je veliko v naši skupini da delajo izmensko torej eden zjutraj drugi popoldan in obratno , tisti ko gre pop ga pelje ob 8h iskat ga pride drugi ki dela zjutraj do 2 in ima seveda čas dvignit do 3h.

Sem bila danes zjutraj na sestanku pri ravnateljici in je priznala da so se zmotili in da sem upravičeno jezna ,ker so priznale vzgojiteljice da sem gavozila prej,
ampak ker ni prostora ostane tako. Naj se sama znajdem.
Je pa nekaj pozitivnega v vsem tem ,da imamo super vzgojiteljice.  user posted image

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: skrajšali so nam vrtec
2.9.2008 10:18:18   
tojeto1
Jaz bi šla do ravnateljice v vrtcu in rekla, da je po zakonu otrok lahko v vrtcu 9 ur. Za toliko tudi plačaš vrtec. In da morajo zagotoviti vsaj minimalno 9 urno vartstvo. Drgač ji pa reci, da boš napisala županu vašega kraja pismo in se pritožila. Če je zakon, naj se ga tudi vrtci držijo. Župan ti MORA stati ob strani, saj imajo vrtce čez župani in ne država.
Buni se, če drgač ne gre. Pa javi, kako si se zmenila.

(odgovor članu frka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: skrajšali so nam vrtec
3.9.2008 14:41:34   
Marelica
Hja, preden se bo župan zmigal pa preden se bo /če se bo kaj spremenilo, bo frka že brez službe. Razen, da se zaenkrat res zmeni s kom, ki ji bo pomagal vozit otroka.

Sramota, čisto vse, kar se takega dogaja je sramota za občino!!!  

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: skrajšali so nam vrtec
3.9.2008 19:43:28   
frka
Zaenkrat sem se zmenila z mojo mamo ,da ji ga pripeljem (živi 6 km stran od nas) in ga pripelje v vrtec nazaj 6 km ,ker smo mi doma čisto blizu vrtca. Drugače ne gre bojim se pa da mami zboli ,ker ima astmo pol je 1 mesec v bolnici, pa še mi jo bomo obremenjevali .ker ga bo vozla .

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: skrajšali so nam vrtec
3.9.2008 21:35:37   
nanč
res bi jih bilo fajn malo zdramit te gospode!!Katastrofa!če ne gre drugače pa privat varstvo?

_____________________________

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu frka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?