|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mogoče mi bo pomagalo
3.9.2008 21:36:43   
amaya
Jaz sem pa tako razkurjena in vsega imam čez glavo, da moram nekje ven zbrcat...pa bom kar tu. Pol k**** imam sosedov, ovčereje, telebanstva, nesramnosti. Sej bi lahko žalila naprej, ma nima smisla, ker je tak vakuum v njih, da se jih nič ne prime. In pazi: to ni le eden.
Predstavljajte si: tipični domorodci, živi v vasi že 118503586309683845248036 miljonov let (če poslušaš njih, dinozavrov še niti bilo ni takrat, ko so se avstralopitki tu naselili in to tudi ostali), pokrade pol zemlje (zabetonira potok, potem pa misli, da je njegovo, ker je on kupil betonuser posted image )...potem pa j**** vse po vrsti. Danes je bila pika na i. Jaz jih ne prenesem več. Sem doživela čisto pravi živčni zlom, ko mi ena krota zateži, da naj avto umaknem, ker ona s svojim jumbo jetom ne more mimo. Jaz pa v vročini v avtu in s sestro mečeva stvari iz njega, tamali pa čaka not. Pa kaj si mona al kaj ti je.....pa avto lepo parkiran. Pač je mogla malo manovrirat...neeeeeeeeee gospa pa ja ne bo tega delala. Njene besede: tukaj ni nikoli nihče parkiral...pa boli mene patak user posted image Sej vem, da je vse skupaj bedasto, amapak sej pravim, le pika na i. Na sestanku vaških ********user posted image user posted image user posted image sem izpostavila problem parkiranja v vasi in sem lepo prosila, če lahko nekje avto pustim (predvsem čez noč, saj imam dojenčka in nikoli ne veš kaj se lahko zgodi). Sej ne zahtevam parking z imenom....sploh pa, sem bila kulturna, ker sem vprašala, ker nan javnem dobrem ne rabim nobenega fehtat...pa si dobim taužnt odogovorov in dva najbolj sočna sta bila:
1. predsednik vaških user posted image : parkiraj na tržnici (katera je od vasi oddaljena 12 km): žalostno, pri treh hčerah in 2 vnukinjah
2. bedak, ki ga pod soncem ni večjega: postavi šotor pred bolnico (tako bom najbližje kraju, kjer lahko pomagajo mojemu user posted image , če se mu kaj zgodi)


ahhhhhhhhhhh...ne vem če je kaj pomagalo...še vedno sem razpičkana v nulo user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mogoče mi bo pomagalo
3.9.2008 21:41:52   
lelaval
Zajemi sapo in dihaj. Saj veš, da jeza škodi lepoti - vem, da s tem nič ne pomagam, a smo mi tudi na vasi, kjer se kljub kopici otrok vse dela le za penzioniste, za otroke pa nič.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mogoče mi bo pomagalo
3.9.2008 21:44:45   
Dream
Ojej, ojej... Pa kje user posted image  si ti to doma? Na totalno kontra strani civilizacije al kaj? In kdo sploh lahko odloča, o tem, kje smeš parkirat? Ja, res bo najbolje, da si postaviš potor, ker bo to rešilo vse tvoje in njihove probleme. Pa ne samo to, verjetno bodo s tem še bolj bliže svojemu neandretalskemu življenju... Ne morem verjet, da to sploh obstaja!

Pa sem mislila, da imam sama idiotske sosede, ker samo strižejo z ušesi in mečejo oči okrog vseh vogalov, pa kr naprej neki šnofajo naokrog (in jih imam mimogrede tut poln kufer). Ne, vzamem nazaj, tvoji sosedje so na 1. mestu, daleč pred mojimi...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mogoče mi bo pomagalo
3.9.2008 21:50:58   
ZmajTolovaj
1. predsednik vaških : parkiraj na tržnici (katera je od vasi oddaljena 12 km): žalostno, pri treh hčerah in 2 vnukinjah
2. bedak, ki ga pod soncem ni večjega: postavi šotor pred bolnico (tako bom najbližje kraju, kjer lahko pomagajo mojemu , če se mu kaj zgodi)


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veš kaj, pa bodi še ti nesramna in nobenega ne šmirglaj. Kaj te boli đoli, si jim dala šanso, pa so se pokazali za kretene. Delaj po svoje in ignoriraj.


_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mogoče mi bo pomagalo
3.9.2008 21:51:47   
pina-1
amaya zalto. ne se tolko jezit, ker to škodi tebi in tvojemu sineku. Telebani okoli tebe, so pa itak preveč neizobraženi in imajo preveč prazne glave, da bi lahko razumeli za kaj jih prosiš.

Sploh pa drugi befak razmišlja samo s spodnjo glavo. sej veš ne...

ŽEna drži se.

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mogoče mi bo pomagalo
4.9.2008 8:10:57   
pikecpokec
Jao, eni so res bedaki user posted image . Neki v stilu: kaj boš ti smrklja govorila, tebe še na svetu ni bilo ko sem jaz z golimi rokami tale potok zabetoniral / cesto asfaltiral / bajto sezidal ..... (vstavi poljubno).
Poskusi se ne preveč sekirat, pa delaj po svoje. karkoli boš naredila, bo vsaj enemu šlo v nos. Tako da - kakih kompromisov iskat po moje nima smisla.

srečno!


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mogoče mi bo pomagalo
4.9.2008 8:18:11   
koala
Jaz bi drugič še grše parkirala in se ne dala motit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: mogoče mi bo pomagalo
4.9.2008 8:41:00   
Katey
Amaya, upam da si se od včeraj že pomirilauser posted image , ker je škoda tvojih živcev za take user posted image  kot jih imate očitno v vaši okolici. Vsakič sproti ko slišim ali pa doživim, kakšno tako stvar, ne morem verjet koliko egoizma in nesramnosti in še in še bi lahko naštevala  premorejo nekateri ljudje, pa lahko da bom totalno nesramna izpadla, ampak se mi zdi da je to čista slovenjceljska nacionalna vrlina, biti zaj**** do vseh okrog sebe in v prvi vrsti skrbeti samo zase in s tem greniti življenje še vsem okrog sebe. Da ne govorim o egu in prenapetosti takih ljudi, pa kako zelooooooo so pametni.
Amaya te razumem, ampak največ kar pri takih lahko dosežeš je to, da jih enostavno ignoriraš na celi črti, ker je vsaka beseda takim popoln nesmisel, itak ne vidijo dalj kot 1m od svojega praga. V bistvu so mi taki ljudje ubogi na najbolj patetični ravni.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: mogoče mi bo pomagalo
4.9.2008 11:17:48   
Naja30
Norčujejo se iz tebe. Glede na komentarje je to očitno.
Parkiraj kjer si do zdaj. Razlog, zakaj rabiš avto, si tako povedala. Če jim to ni logično, se nima smisla pregovarjat z njimi.

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: mogoče mi bo pomagalo
4.9.2008 12:00:35   
Mijavček
Ojoj, na žalost se mi mal bliska kako ti je, ker sem tudi sama "prišlek" v zabačeno vas.

Upam, da si se pomirila, res škoda živcev.

Svetovala bi ti, da bodi bolj odločna; ne prosit in spraševat... naredi, kot se ti zdi da je prav in pika in tudi kakšno lahko nazaj zabrusiš. Saj ni treba, da se spustiš na njiv neandertalski nivo... bodi trdna in se ne pusti premaknit. Iste pravice imaš kot vsi, pa če so še tok žnj let tam!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: mogoče mi bo pomagalo
4.9.2008 12:13:34   
amaya
Pomirjena user posted image

Pač ignoriram in to je to. Škoda mojega časa....Bodo že dobili po njuški ko bo čas user posted image Pamti vrati.


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: mogoče mi bo pomagalo
4.9.2008 12:14:23   
amaya
aja in hvala vsem...lepo je vedet, da nisi sam (na žalost v tem primeru)....

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: mogoče mi bo pomagalo
4.9.2008 12:45:24   
tanikaa
Hja, morda zdaj razumete, zakaj si želim hišo, ki je od najbljižjih sosedov oddaljena vsaj 100m. Pa nimam pol toliko kretenskih sosedov, kot amaya. V bistvu mam dvoje fejst dobre sosede. Ampak želja po oddaljenosti od sosedov je vedno večja.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: mogoče mi bo pomagalo
4.9.2008 12:51:35   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

aja in hvala vsem...lepo je vedet, da nisi sam (na žalost v tem primeru)....


Neeee. Nisi sama, še zdaleč ne. Imam zgodbic na zalogi kolikor češ, samo da niso tako podli kot tvoji. Ne sekiraj se, vse se vrača, vse se plača.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?