|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hemeroid?
24.10.2008 21:22:32   
arsha
LP!

Kako veš, da imaš hemeroid. Jaz imam razvlečeno kožico, ampak to najbrž še ni hemeroid user posted image Sklepam po tem, ker me ne boli in ker ne zatipam žile, hemeroidi pa naj bi se imenovali tudi 'zlata žila'.

No, kakorkoli, ko grem sr.., definitivno nimam istega (dobrega) filinga, kot sem ga imela prej user posted image , pa je že skoraj 3 mes po porodu. Vse počnem z mišicami medeničnega dna, zavestno, kontrolirano, ne pa spontano, kot je bilo prej. Ima še katera te težave?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hemeroid?
24.10.2008 21:24:44   
Doll
kakšen filing bi pa mogla imetiuser posted image
Ne zastopim-sem blond drugače user posted image
če bi imela hemeroide bi te bolelo pri kakanju ,tudi kri bi bila prisotna ...

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hemeroid?
24.10.2008 21:35:21   
ribica.
Verjem, če bi jih imela, bi vedla, ker bi te bolelo. jaz sem jih dobila po drugem porodu. Bolelo me je tudi če sem nepremično ležala, z vsemi štirimi od sebe. in to bolelo kot hudič. bolj kot porod in šivi. Sklepam da jih nimaš.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hemeroid?
24.10.2008 21:40:55   
blaža
Jaz sem tudi po drugem porodu imela samo to kožico, pol se mi je pa rana odprla. Ja je hemeroid ratal al ne vem če se reče hemeroid že ko je samo kožica brez rane. Meni ni tekla kri, me je pa bolelo oz. peklo. Pol mi je rekel tata, da si naj kupim to in to kremo, pa mi ni nič pomagalo. Mama mi je pa že prej rekla, da naj prekuham česen , par strokov in da si pol s tisto vodo dajem obkladke nanj. In jaz sem si to dala gor za čez celo noč, pa še brisačo gor, da ni blo vse,... in sem dve noči potrpela in se mi je uredilo. ja ko je sila, še česen ne smrdi dovoljuser posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Hemeroid?
24.10.2008 22:30:18   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: ribica.

Verjem, če bi jih imela, bi vedla, ker bi te bolelo. jaz sem jih dobila po drugem porodu. Bolelo me je tudi če sem nepremično ležala, z vsemi štirimi od sebe. in to bolelo kot hudič. bolj kot porod in šivi. Sklepam da jih nimaš.


se podpišem pod to,ker sem doživela isto

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Hemeroid?
24.10.2008 23:11:32   
suprmedo
punca verjemi če bi imela hemeroid bi vedla. Jaz sem jih imela že pred porodom, zdaj pa še večje. Če bi jih imela ne bi upala na wc. to so grozne bolečine. In krvaviš ful. Pa še to zlata žila in hemeroidi ni enako. 

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Hemeroid?
26.10.2008 10:14:42   
koala
supermedo pa je hemeroid in zalta žila je ena in isto. Tako pa se jim reče tudi, ker so včasih zdravniki mastno služili z hemeroidi.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu suprmedo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Hemeroid?
27.10.2008 20:34:35   
arsha
Hemeroida torej nimam, kar se mi je tudi zdelo.

S filingom pa sem mislila na dober občutek, ki ga imaš, ko se sprosti sfinkter, ko se torej pos... user posted image  No, te spontane sprostitve več nimam. Kot da bi bilo vse razširjeno, izven moje kontrole...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Hemeroid?
13.11.2008 18:50:46   
Majuska
"Zlata žila" je le ljudsko ime za hemoroide. Arsha, če pri odvajanju krvaviš in te morda boli, če se moraš zelo napenjati, potem gre za hemoroide. Zunanje lahko zatipaš, pri notranjih ne moreš točno vedeti, ti pa svetujem obisk zdravnika. Veliko lahko sama pripomoreš s prehrano, namreč poskrbeti moraš, da je blato čim mehkejše.

Mene žal čaka poseg za odstranitev, po porodu se jih nikakor ne morem znebit, v januarju pa imam komaj prvi posvet ... user posted image


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?