|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krutost življenja...
2.3.2005 22:30:33   
bobek05
Mogoče to ne spada sem gor, upam pa, da se bo našla katera, ki se ji bo ljubilo prebrati...

Včasih grem tudi na ta forum in danes sem na njem zasledila nekaj takega:

http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=1157

Srce me boli, ko berem takšne stvari in mnenja sem, da bi si mamice morale med sabo pomagati...

Prosim, vsaj preberite. Mogoče pa katera ima kaj kar ne rabi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Krutost življenja...
2.3.2005 23:49:59   
Jančika_
Hvala, da si tole posredovala. Upam, da se mi bo javila, stvari že imam zapakirane in sem jih mislila dati v materinski dom. Pa bojo njej bolj prav prišle.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Krutost življenja...
3.3.2005 8:36:27   
Taša
No hvala za posredovano.. tudi jaz imam nekaj...sem glih včeraj dala oglas na radio, da podarim oblačila za dojenčka, pa se mi je skoraj telefon užgal...Sta prišla mlad fant in dekle in sem jima dala....
Sem dala oglas tudi na RR, če katera potrebuje, vendar so se mi oglašale same takšne ki so želele slikice oblekic...Ne me napačno razumet, vendar če resnično potrebuješ oblačila potem res ni važno kakšna so.. Niso bila strgana niti, zapacana ampak rabljena, vsa oprana, polikana nekatera rabljena samo pri eni, hčeri nekatere pa pri dveh...

No imam pa za to gospo oz. gospodično še nekaj stvari, katere sem pripravljena odstopit, upam da se bo javila....

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Krutost življenja...
3.3.2005 11:55:22   
Anonimen
Upam da se bo oglasila. Imam rabljen kombiniran voziček in še kakšna oblačila se bi našla, pa čeprav bom tudi jaz kmalu rodila mi je prav hudo za takšne ljudi. :zajcek:

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Krutost življenja...
3.3.2005 20:00:09   
frutka_
Jaz pa vse rabljene in malo bolj ponošene stvari dajem svoji prijateljici,ki ima sorodnike v Slavoniji in je cela vas zelo revna. Pa si kar tam vse razdelijo, tudi oblačila za starejše pa en zelo ohranjen PP voziček sem jim podarila, odejice za bebike, igračke, čevlje,...baje so full veseli in hvaležni!
Jaz pa tudi, da sem nekomu pomagala. Raje pomagam tako kot pa z denarjem...Vi tudi?!

Tabolše Filipove stvari pa grejo kar dalje v promet na posodo drugi prijateljici pa teti,ki bo kmalu rodila...krožijo...tudi tega sem vesela!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Krutost življenja...
3.3.2005 20:04:44   
Jančika_
Sem že govorila s Sanjo (na Maminem forumu je objavila številko, ker ima probleme z mejlom). Po glasu sodeč je zelo mlada. Vesela sem, da bodo stvari šle tja, kjer bodo res prišle prav.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Krutost življenja...
3.3.2005 21:03:04   
Taša
Ja midve z Jančiko sva se že zmenili, da ji bova drugi teden skupaj dostavili.. Punca res mora biti mlada, in se mi je ful zahvaljevala.. Če je še kakšna Celjanka pripravljena kaj odstopit, naj se javi pa ji bova zraven odpeljali, lahko pa se kar osebno obrnite nanjo...!!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Krutost življenja...
4.3.2005 0:25:10   
nejcko
Jaz sem ravno prejšnji teden poslala eno veliko škatlo cunjc in raznih drobnarij za dojenčke FAILI (verjetno jo poznate iz rr-ja), ki se tudi ukvarja z dobrodelnimi akcijami in pomaga revnim družinam z dojenčki.
Taša, te pa čisto razumem. Taki, ki hočejo slike, gotovo stvari resnično ne potrebujejo, ampak hočejo samo zastonj do dobrih stvari prit. Sram jih bodi.

Mi je pa všeč, da se izmenjujejo take informacije, ker se resnično veliko stvari nabere in jih človek z veseljem podari, če res pridejo v prave roke.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Krutost življenja...
4.3.2005 10:01:58   
Jančika_
Všeč mi je, da kdo, ki je v stiski, to prizna in prosi za pomoč. Lažen ponos tu ni na mestu, še posebej, če je v igri otrok. Verjemem, da je težko, tudi nama ni bilo vedno lahko. In čeprav so nama ob strani stali starši, sem jih težko prosila za pomoč. Na srečo so ti časi mimo in zdaj lahko tudi jaz komu pomagam.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Krutost življenja...
4.3.2005 10:38:29   
Taša
Tudi jaz sem zelo vesela da lahko komu pomagam.. Zadnjič ko sem oddala tiste stvari za dojenčka mlademu paru in ko sem videla veselje v njunih očeh, mi je bilo zelo lepo pri srcu...Res počutila sem se kot :angel: Še Nika mi je rekla mami ti si pa res prijazna ko takole daš stvari za dojenčka.....Zelo rada pomagam, če le lahko saj sem tudi jaz včasih deležna pomoči, ki jo tudi potrebujem.. Pa naj si bo to od staršev ali prijateljic... Pa ne gre mogoče tu vedno za materialne dobrine... Tudi kakšna lepa iz vzpodbudna beseda je dovolj...Vse vse vrača, če si ti dober do drugih bodo tudi oni dobri do tebe... Ni mi težko napisat da sem tudi jaz dobila sedanjo posteljico od Maše in ono starejšo od Nike preko oglasa, če kdo oddaja...Seveda smo obe posteljici čisto obnovili, tako da so zgledale kot nove....

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Krutost življenja...
15.3.2005 17:57:05   
KIRA
Jančika, Taša, jaz sem punci sicer že pisala, ampak če ima težave z mailom - še vaju vrašam kaj še rabi.
Sicer pričakujem še enega dojenčka jeseni, ampak kak pajacek ali kaj podobnega bi se še našlo, pa mogoče spalna vreča, nerabljena (je tašča premajhno kupila), ali pa doma narejena posteljnina (povštri in prevleke...)
če kaj od tega rabi, mi pišita, naj mi pošje sezam in naslov, mogoče bom lahko kaj najdla zanjo...

Lp (svinjarija od njenih sorodnikov, da ji nočejo dat, če vidijo da je v taki stiski! - žlahta = strgana plahta!)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Krutost življenja...
15.3.2005 23:30:25   
Jančika_
Kira, back on track, vidim:). Dobiš številko na privat.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?