|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   že tretji dan rahla krvavitev, kaj to?
19.10.2008 10:22:26   
Anonimen
Ohoj,

brala sem po forumu če bi našla podobno težavo, pa je kup tem glede vgnezditvene, samo jaz nisem sigurna da je pri meni to to, zato vas prosim za mnenja in izkušnje.

Zadnjo M. sem dobila točno pred 3 tedni, torej naj bi naslednja prišla cca. danes teden, ali kak dan ali dva kasneje (na cca. 218-30 dni imam menstruacije, na 25 dni sem jo le na morju dobila). Če je prišlo do ovulacije je najverjetneje pred tednom dni. V petek zjutraj se mi je pojavila res rahla krvavitev, bolj roza kot pa rdeča je bila. Najprej sem pomislila na ovulacijsko krvavitev, kar je bilo nekoliko prepozno, nato sem pomislila da morda je vgnezditvena, kar bi se časovno celo izšlo. Pri tej misli bi ostala če bi se krvavitev nehala. Pa se ne. V petek zvečer je bila celo prav rdeče barve, nato do sobote popoldne spet mir. Nakar se spet pojavi v zelo majhni količinii. dO DANES ZJUTRAJ SPET MIR - NAKAR GLEJTE JO, SPET JE TU! Zdaj si res ne vem kaj naj si mislim, M. ni, ker je prezgodaj, pa tudi moje M. so prava mesarjenja, to vse skupaj nič, ampak se že 3 dni vleče! Kakšne izkušnje?

Hvala pa lepo nedeljo!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: že tretji dan rahla krvavitev, kaj to?
19.10.2008 10:59:08   
ROŽICI
jaz zal ne vem kaj bi naj to pomenilo,lahko pa probaš test.
men je user posted image zaostala...morala bi jo dobit 15.tega meseca...pa je ni bo...včeraj pa sem šla po test in bil je rahel plusek.user posted image user posted image nisem pa nč krvavela.
želim ti veliko sreče!


_____________________________

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: že tretji dan rahla krvavitev, kaj to?
19.10.2008 11:04:09   
tanja040
Čestitam Rožici za user posted image , anonimna pri tebi je pa tudi možno user posted image naredi test čez 1 teden.
Upam, da se vama pridružim, dva dni mi zamuja user posted image

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: že tretji dan rahla krvavitev, kaj to?
19.10.2008 16:49:50   
M1987
Zdravo. Meni je en teden zamujala. Smo bili že malo v veselju. No potem pa je prišla in sem en teden po user posted image  dobila roza izcedek in je bil skos do naslednje user posted image  rahlo rozast, lepljiv... Trajal je ene 14 dni. No user posted image  je prišla normalno potem... Tak da... Ne verjamemem v nobene rozaste izcedke več in v nobeno vgnezditev in niti v to, če ti en teden zamuja user posted image user posted image  Čez čas te bo minilo in bosta s tvojim user posted image  ko vaju bo vleklo... Sedaj sem odmislila, da delava user posted image  in se imava ful lepo, uživava. Res je kar pravijo tu punce - čim manj se obremenjevati s tem, verjemi mi prav imajo. Najprej moraš zadevo razčistiti pri sebi in se ne tok obremenjevati s tem kako zanositi itd. Srečno user posted image

_____________________________

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: že tretji dan rahla krvavitev, kaj to?
19.10.2008 17:20:37   
Anonimen
Hvala punce, M1987 sem že kar odmislila, ker mi2 se že zelo dolgoooo trudiva, več kot 3 leta, tako da že dolgo ne iščem več znakov po nepotrebnem. Je pa drugače vse res kar si napisala. Samo čez čas enostavno nimaš več energije da bi se s tem ubadal. Me pa je to ta mesec malo presenetilo, oz. zaskrbelo, ker ne vem zakaj se gre. Sicer čas bo že pokazal.

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: že tretji dan rahla krvavitev, kaj to?
20.10.2008 14:54:04   
Anonimen
Ni imela nobena podobnih težav? Krvavitev se je danes povsem ustavila, tako da vsaj to!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: že tretji dan rahla krvavitev, kaj to?
20.10.2008 15:45:28   
Anonimen
Moja vgnezditvena krvavitev je bila točno na dan, ko naj bi dobila M. Tako da sem itak mislila, da je M. Je bila pa zelo mala packa na hlačkah, komaj opazna. Mogoče gre pri tebi za hormonske motnje, sploh ker je to trajalo kar dva dni, ali pa imaš res tako pozno ovulacijo. Upam, da si nosečka kljub tej krvavitvi!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: že tretji dan rahla krvavitev, kaj to?
21.10.2008 20:11:27   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?