|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zatekanje nog in rok
22.3.2005 9:26:22   
anitaz
Na pomoč!!!!!Že tri dni imam non stop zatečene noge in roke,s tem da so noge mnogo hujše.:((:((:(( Ponoči so pa roke tok boge,da jih niti v pest ne morem dati.:(:( Je to kaj hudo narobe??? Sicer imam G v četrtek,ampak to je še takooooooooo daleč!!!!:(:( Se je vam tudi to dogajalo? Je to "normalno" ali bi morala iti k zdravniku?

Hvala vsem!!!

Anita 37T:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zatekanje nog in rok
22.3.2005 9:27:55   
Anonimen
Meni je G na koncu nosečnosti zabičal, pa je zelo malo govoril celo nosečnost, da moram nujno takoj priti, če bom kaj zatekala! Pokliči in vprašaj.

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zatekanje nog in rok
22.3.2005 9:28:49   
patty
Anita,

jaz bi na tvojem mestu vsaj poklicala G, pa ti bo ona naprej svetovala. Vsekakor se s tem ni za hecat. Zatekanje je v tako visoki nosečnosti sicer običajno, vendar le do določene mere.

Pozdravček,
Patty:sloncek:

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zatekanje nog in rok
22.3.2005 9:29:38   
CIPRESA
Tudi jaz imam skoraj vsak dan zatečene noge pa sem šele v 22t kaj šele bo. Pravijo pa da to ni nič hudega če zraven nimaš tudi visokega pritiska. Tega si izmeri in če je ta normalen je to samo ena od "cvetk", ki jih moramo prenašati nosečke.

LP CIPRESA

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zatekanje nog in rok
22.3.2005 9:33:44   
anitaz
Pritiska si ravno ne morem zmeriti :zmeden: vendar ko sem bila pred 14 dnevi pri G,mi je rekla da je 120/60,kar naj bi bilo ok.:zmeden: Bom pa res klicala v Lj. (Leonišče) in prašala kaj naj naredim.
Niti ne vem,kaj je "meja" normalnega zatekanja...:zmeden::zmeden: Vem samo,da mi imam res čez cel dan zatečene noge,zvečer pa še malo bolj,tako da se mi gležnjev na notranji strani noge vidi zelooo malo,ker je tko..kar bula. Ampak počutje in vse je v redu,edino kar je ponoči vstajanja na wc in bolečih kosti,pa utrujenost seveda.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zatekanje nog in rok
22.3.2005 9:36:15   
Anonimen
Ti kar čimprej pokliči. Glede na to, kako je mene moj sicer ful skulirani G strašil zaradu tega, verjamem, da je res bolje biti prepričan, da je vse O.K.

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zatekanje nog in rok
22.3.2005 14:21:55   
anitaz
Bila v Lj. na pregledu!!!Voda in pritisk ok,sem pa že 3 cm odprta!!!!!:bravo::bravo::bravo:tako,da mi je G rekel,če do čertrtka ne bo popadkov,da pridem v četrtek zjutraj,da sprožijo porod!!!!tako punce,če se ne bom več javljala....me najdete v porodnišnici Lj.!:)-:)-:)-

Pa hvala vsem za zeloooo koristne nasvete!

Anita 37T

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zatekanje nog in rok
22.3.2005 14:44:51   
lunca77
:bravo::bravo::bravo:drži se pa čim prej opravi, potem pa sporoči še nam ostalim aprilkam in seveda ostalim mamicam kako je šlo.

:rozica::rozica::rozica: lp lunca77 :nosecka: 36t + 3d


(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zatekanje nog in rok
22.3.2005 15:00:25   
anitaz
Absolutno vam javim in poročam vse!!!:sloncek::sloncek:

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zatekanje nog in rok
22.3.2005 18:13:04   
patty
Drživa pesti!

Patty:sloncek: in :duda::roza:

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?