|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nakupi, nakupi...
21.3.2005 23:23:04   
polona2
Prijateljica kupuje sledeče stvari;
-ležalnik za otročka
-potovalno posteljico
-blazino za dojenje
-vrečo za Quinny 4 XL, barva Sand,
potrebujem informacije, kje ste vse našteto kupile ve, zanima me seveda cena ter mnenje o kupljenem artiklu, hvala za odgovore, lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nakupi, nakupi...
21.3.2005 23:52:52   
andrejaz
1. ležalnik za otroka - vzela takega z igralnim lokom od Brevija - bil je nepogrešljiv prve mesece - cena okoli 11.000 v akciji (drugače mislim da okoli 16.000), kupila na Bledu v trgovini od Sončka.

2. potovalna posteljica - zaenkrat je še nismo zelo veliko potrebovali, bo pa nujno potrebna za na morje,... - je od Haucka, cena - mislim da je bila v akciji za okoli 13.000 v Arielu

3. blazina za dojenje - imam jo od Rike - jo uporabljam vsak dan pri dojenju - nepogrešljiv pripomoček - cena okoli 7000 SIT http://www.rika123.com/

4. vreča za quinny - jaz jo imam za trikolesnika - tudi zelo super zadeva. Do 1 tedna nazaj sem vrečo uporabljala kar v košari, sedaj pa v športnem delu - (izgleda veliko bolje kot kakšna deka)- cena okoli 14.000 v Infantino v Kranju

:sloncek:

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nakupi, nakupi...
22.3.2005 7:03:27   
jagoda
Ležalnik, potovalno posteljico in blazino za dojenje v Toysu. Ležalnik z vibracijami za pomirjanje dojenčka - super zadeva - 50evrov. Posteljica z previjalno mizo na njej - 10 evrov, blazina mislim da 30 evrov, ampar nisem sigurna. :zmeden: Vrečo za Quinnija sem kupla v kompletu z vozičkom in se več ne spomnim cene.

lp

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nakupi, nakupi...
22.3.2005 8:20:51   
lidia
blazino za dojenje ima tudi odeja Škofja Loka, nekaj čez 5.000 SIT

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nakupi, nakupi...
22.3.2005 9:53:29   
malika
ležalnik imajo zdaj v Sparu 12.000 sit z igralnim lokom in zgleda prav luštno.
Potovalne postelje nimam in je zaenkrat nisem rabila, enako nisem imela blazine za dojenje(lahko uporabi tudi navaden vzglavnik-no midva sva med dojenjem vedno ležala)
Vrečo pa sem dobila v Infantinu

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nakupi, nakupi...
22.3.2005 13:20:26   
Annny
Tako kot je napisala Malika- ni nujno, da bo potrebovala blazino za dojenje..midve je ne, ker med dojenjem leživa.

Vrečo bi osebno naročila kar v Sončku..ampak vzela bi kako drugo barvo, ker se Sand zelo zelo hitro umaže (prav tako voziček v tej barvi!!), potem ti pa preostane samo čistilnica.

Potovalna postelja je fajn tista z odprtino, da se malček lahko splazi ven, če se igra. Poglej na Ebay..potovalno posteljo lahko kupiš za okrog 20 Eur, le glede shippinga ne vem, kako je.

Ležalnik je vseeno, kakšen je- je pa nepogrešljiv. Jaz sem kupila enega za 12000 sit v BC (Primi Sogni)..je tak bolj pisan in lušten. Nima loka z igračami, ampak je vseeno super.

lp

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?