|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KUPČEK VPRAŠANJ
31.3.2005 13:04:55   
inara
:duda:1.)
BEREM KAKO KUPUJETE TUDI PO 40 TETRA PLENIC.KAJ NI TAKO, DA SE UPORABLJA TETRA PLENICE LE NA ZAČETKU IN ZAKAJ JE POL TREBA VZET V PORODNIŠNICO TUDI PLENIČKE ZA ENKRATNO UPORABO ZA NOVOROJENČKA? KOKR SEM JAZ SLIŠALA SE TETRA PLENICE UPORABLJAJO ŠE KASNEJE LE, ČE IMA OTROČEK PROBLEME S KOLKI.ALI TO DRŽI.
2.)
KJE STE NABAVILE MODRČKE ZA DOJENJE IN KOLIKO VEČJO ŠTEVILKO KOT NOSITE SICER-SEM V ZAČETKU OSMEGA MESECA IN NOSIM ŠT.4 TAKO KOT PREJ-PRSA SO OSTALA ZAENKRAT ISTA.KAJ PRIPOROČATE?

ČAKAM VAŠE ODGOVORE:sloncek:

INARA IN NJEN:duda:


Neposredna povezava do sporočila: 1
   KUPČEK VPRAŠANJ
31.3.2005 13:10:29   
lin
tetra plenič rabiš aksimalno 20 sej bo zdaj zmraj topleje tako da sem jaz mojo Lin prvi mesec nonstop povijala drugi samo ponoči pol pa nič več in je blo vse o.k.
Glede moderca takšen kot ti bo zdaj ti bo tudi pol prav samo naj ti bo komot malo placa še pusti v košaricnekupuj jih dosti ,samo enega ker sem jaz kupla tri pa sem se zafrknila ker ga pol nisem nosla sem nosla športne majčke:zmeden:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KUPČEK VPRAŠANJ
31.3.2005 13:17:36   
Anonimen
Odvisno od porodnišnice. V Kranju že ob rojstvu naredijo UZ kolkov in če je vse v redu, se gre že v porodnišnici na pleničke za enkratno uporabo.

(odgovor članu inara)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   KUPČEK VPRAŠANJ
31.3.2005 13:25:35   
lin
Splišni!
v Izolski porodnišnici tudi naredijo ultrazvok kolkov preden greš domv pa je vseeno treba kao tri mesece povijati čeprav je meni moja pedatrinja svetovala naj prvi mesec nonstop drugi samo ponoči pol pa nerabi več,pa marsi kje(v drugih državah)sploh nepovijajo več)

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KUPČEK VPRAŠANJ
31.3.2005 15:02:54   
Lunca1
Jaz imam plenice za podiranje kupčkov, pa eno za na blazino za dojenje, pa namesto blazine za pod glavo. Dojenčki namreč kar precej polivajo. Pa če patronažno poslušaš jo rabiš za na previjalno blazino, samo mi pa uporabljamo kar tiste podloge iz DM, ki jo potem samo v smeti vržeš, ko se umaže.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   KUPČEK VPRAŠANJ
31.3.2005 15:03:38   
Lunca1
Pa še to, plenico imam tudi v vozku, pa na ležalniku.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KUPČEK VPRAŠANJ
31.3.2005 16:29:34   
puncica
1. plenice so za podiranje kupčkov, brisanje vse sorte in ker dojenčki na začetku ful polivajo je treba plenice dost prat in dobro je če jih imaš kej na zalogi.

2. modrc sem kupla v muelerju ker so bli najbolj pocen in super, sem pa kupla le 2 številke večjega in mi je bil še mal prevelik. Počakaj da rodiš pol pa kup ti jaz svetujem

LP

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KUPČEK VPRAŠANJ
31.3.2005 19:25:31   
bskrle
Plenice se rabijo:
pri kopanju, 1 za voziček, v torbi za sabo, za podiranje kupčka, za v posteljico ...za moje pojem jih je 20 premalo, razen, če boš res dosti prala!

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   KUPČEK VPRAŠANJ
31.3.2005 21:17:34   
popka
20/25 plenic je dovolj.Če boš pa prala 1x tedensko rabiš pa vsaj 30 kos.
Modrc sem jaz kupila v muellerju kak teden pred porodom , pa sem ga potem najprej zamenjala ,ker mi je bil premajhen ,potem sem ga pa nazaj nesla - seveda nerabljenega , ker sploh nisem dojila.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   KUPČEK VPRAŠANJ
31.3.2005 21:31:52   
lin
Ma ni nujno da vsi dojenčki polivajo moja Lin ni!Je pa res da pridejo prav tudi za druge stvari,samo jaz mislim da vseeno jih je dovolj 20,pa če vidiš pol da ti je premalo jih še zmeraj lahko dokupiš,ne!

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   KUPČEK VPRAŠANJ
1.4.2005 9:57:31   
pravljica
moja taja tudi ni polivala...enih 20 plenic imaš dovolj...drugače jih pa še potem dokupiš
moderček sem imela vedno navaden...enega za dojenje mi je kupla mami, pa mi ni nikol "sedel", zame mora bit vsaj kost, če že podložen ni...pri dojenju me 2 leti ni nič ovirala

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?