|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umetna oploditev-bolniška
1.4.2005 19:31:06   
dadica
To pot se vam javljam v imenu prijateljice,lani je bila prvič v postopku umetne in imela odmrteje ploda v 6 tednu(dvojčka),letos januarja je bila ponovno v postopku in prijela se je ena pikica .
Zdaj pa nastopi problem.njena G ji je predlagala bolniško , njena osebna zdravnica pa je v bolniško ne želi dat,ker pravi da je baje z 1.1.2005 sprejet nov zakon ki nosečnicam ne da takoj bolniške.Naj povem da dela v med barvami,hrupom in 8 ur na nogah,ter nosi težka bremena.Kaj naj naredi?Kako je bilo z vašo bolniško v nosečnosti,predvsem tiste ki ste bile v postopku umetne oploditve?

Hvala lepa za odgovore!
oprostite ker se javljam na dveh straneh,a želim da vas čim več vidi.Hvala za razumevnje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   umetna oploditev-bolniška
1.4.2005 20:10:17   
Rozalija
Imam prijateljico, ki je prb 12 tednov noseča z umetno oploditvijo in je že od prvega dne na bolniški. Moj nasvet je, da zamenja osebnega zdravnika, ker če ji kljub nasvetu G (ki o tej zadevi ve več kot on ne da bolniške) je smotan os. zdravnik in jaz ga ne bi želela imeti.


(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   umetna oploditev-bolniška
1.4.2005 20:13:27   
rozi81
Se strinjam z Rozalijo. Zato pa so specialisti da povejpo ali si za na bolniško al boš še delu. Če ji G da predlog za bolniško potem ponavadi os. Zdravnica izda bolniško, če je pa nečloveška naj jo pa čimprej zamenja.

Lp S

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   umetna oploditev-bolniška
1.4.2005 20:49:07   
valentina.
Ne štekam zakaj se osebna zdravnica vmešava v mnenje strokovnjaka, to je ginekologa?! :grrr: Ona ne odloča o tem; ima samo za poslat karton skupaj z mnenjem G na komisijo in ne rabi modrovat; če ji lahko kdo zavrne bolniško, je to komisija.
Vem za nekaj primerov um. oploditve, da so bile ženske na bolniški, sama sem tudi, ampak ker sem imela 2 ss.

Srečno, valentina


(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   umetna oploditev-bolniška
2.4.2005 16:11:48   
Grascakinja
Nič ne bi vedela o takem zakonu s 1.1.2005, ki bi prepovedoval nosečnicam na bolniško, saj bi bil tudi absurd, sploh pri tistih rizičnih! Zakon o delovnih razmerjih in vsa ostala pravna podlaga, ki narekuje, da je potrebno nosečnici zagotoviti delovno mesto brez škodljivih vplivov, ki bi lahko negativno vplivali na nosečnost, ostaja isti - če ne bi že kaj vedeli o tem, se vam ne zdi?

Pomoje je ta njen dohtar samo preveč pod vplivom medijev in ostalih, ki menijo, da nosečnice preveč hodijo na bolniško. Naj ga zamenja z bolj primernim ali pa popeni nanj.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   umetna oploditev-bolniška
2.4.2005 18:50:26   
Emanuelle
Sama sem imela v oktobru IVF in mi je G že na 1. pregledu napisal priporočilo za bolniško, pa tudi osebna zdravnica me je takoj vprašala, če bom koristila.
Na srečo mi ni bilo treba, ker imam lahko delo pa totalno so mi šli na roko in do sedaj (25t) nisem imela problemov - razen tako kot tvoja prijateljica odmrtje 1 zarodka v 8t.
Kot je napisala pupa25, tak zakon ne obstaja! V kolikor bo osebna zdravnica pripravljena nositi krivdo, če se ji (Bog ne daj) kaj zgodi - v kar dvomim, drugače pa nima pravice oporekati strokovnemu mnenju. Bo morala kar bolj ostro nastopiti.
Jooj kolk me razjezijo taki pametnjakoviči!!!!!!

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   umetna oploditev-bolniška
3.4.2005 17:40:19   
Janika
Ta je pa dobra, G predlaga bolniško, osebni jo ne da, zdej pa res ne vem kdo je bolj seznanjem z vsem okoli nosečnic bolj kot G????????

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?