|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakupovanje na Hrvaškem
2.4.2005 8:00:40   
Natas@
Zadnjič je bila pri nas ena daljna sorodnica in mi povedala, da njena sestra hodi v Reko po nakupe (MEtro ali GEtro, mogoče obstaja celo oboje - nisem čist razumela, vem pa ne), da se zelo splača tam kupovat plenice, robčke, hrano in ostalo za dojenčke. Kakšne so cene ni vedla, je sicer rekla, da se bo pozanimala in naj jo pokličem pa raje vprašam vas, če katera kaj ve. No ja v glavnem cene so baje ugodnejše kot pri nas in še davek dobiš nazaj (a je to tako kot je bilo v Italiji, da si moral pote še enkrat v isto trgovino ali lahko dobiš tudi po pošti ali na meji:zmeden:). Aja še to, baje v teh trgovinah ne dovolijo da prideš z otrokom :zmeden::zmeden:, še nikoli slišala, da otroci niso zaželjeni v trgovini.
Če katera ve kaj o tem, se pravi cene, davek in otroci je zelo zaželjena da o tem napiše kaj več.
Pa lep dan, upam da bo sončno in ne vetrovno kot včeraj.
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nakupovanje na Hrvaškem
2.4.2005 8:48:49   
Anonimen
Za Metro je tako.Otroci res niso zaželjeni mi smo vseeno šli z takrat 4 letno punčko. Noter je pa bilo tako hladno od hladilnikov da je celo mene zeblo kaj šele otroka, in od takrat naprej več nismo hodili z otroki. Za Metro so govorili da bo ukinil vračilo davkov, ker je to bolj namenjeno njihovim kupcem, točno pa ne vem kako je sedaj. Davek smo pa dobili pri naslednjem obisku njihove trgovine.
Pa še nekaj je. V trgovino lahko prideš le z njihovo kartico,drugače te ne izpustijo noter. Tudi davek dobiš na podlagi te kartice in če nisi lastnik te kartice nebo nič.

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
2.4.2005 9:59:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
2.4.2005 10:07:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nakupovanje na Hrvaškem
3.4.2005 17:09:13   
valentina.

Ma tudi če je ne vem kako ugodno, v takih trgovinah mene že ne bojo vidli!

LP, valentina

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?