|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sex v prvih mesecih???
31.3.2005 11:35:40   
Majči
Verjetno je bilo o tem že veliko govora in veliko napisanega a vseeno sprašujem, kako je vam bilo prve tri mesece s sexom, ste ga imele pogoste, vas je bilo strah, da se kaj ne zgodi, ste uživale? Jaz se ga tako izogibam, da mi je zdaj že kar zoprno, da svojega možička puščam toliko časa "lačnega". Strah me je da ne pride do česa, sem pa sedaj v 9 tednu. Kaj mi lahko napišete, me prepričate....?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sex v prvih mesecih???
31.3.2005 11:41:53   
Udb
Jaz sem v 12.tednu. Do 9.t sva imela "prepoved" od G - je rekla, da naj malo abstinirava (zaradi malo izcedka). Pa saj ni bilo tako hudo. No, zdaj sva pa spet veselo v akciji, čeprav je res, da sem kar malo živčna, takoj ko me kaj špikne!! ;)

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sex v prvih mesecih???
31.3.2005 11:57:29   
Amoss
Če je nosečnost normalna brez zapletov ni vzroka za skrb, saj je otrok dobro zavarovan in ga ne moreta poškodovati.Meni je v prvih mesecih pasalo, potem pa se je umirilo in je tako že 4 mesece, da mi sploh ni, sem utrujena,...Če še uživaš, kr tako naprej:bravo:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sex v prvih mesecih???
31.3.2005 12:04:20   
TVN
Tudi midva sva imela "prepoved" od G v prvih 12 tednih, čeprav tudi sedaj, ko se bližam 16. tednu nisem ravno navdušena nad seksom. Moj to kar razume, se pač pocrkljava na drugačne načine. Očitno je pri meni prisotno še nekaj strahu, da bi bilo kaj narobe. Prihodnji teden imam pregled pri svoji G in bom povprašala, mogoče bo potem "zalaufalo"....

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sex v prvih mesecih???
31.3.2005 12:53:01   
tulipan
Midva sva imela prepoved zaradi t.i. rizične nosečnosti, ker me je nekaj špikalo in podobno, potem pa sva malo bolj pazila - malo več nežnosti in manj divjanja!!!in zdaj je vse ok!
Je pa ful odvisno, koliko ti paše...;)

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sex v prvih mesecih???
31.3.2005 13:59:36   
sasna
MIDVA Z MOJIM MOŽEKOM PA ŽE OD VSEGA ZACETKA IN ŠE DANES, KO IMAM LE 14 DNI DO ROKA, UŽIVAVA V LJUBLJENJU. ČE TI PAŠE........PRAVIJO, DA LAHKO OTROKU LE KORISTI( če nosečnost ni rizična, seveda), ORGAZEM JE BAJE ZA OTROČKA NEKE VRSTE MASAŽA:bravo:.
TKO, DA KR VESELO NA DELO:)

POZDRAVČKI PA LEPO SE4 CARTAJTA:sloncek:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
31.3.2005 20:28:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   sex v prvih mesecih???
1.4.2005 9:42:46   
Made
Če je vse o.k. s tabo in otročkom, seks sploh ne škodi. Drugače je, če ti res ne paše... Ampak tudi v takšnem primeru ne vidim razloga, zakaj si ne bi s partnerjem nekaj nežnih trenutkov privoščila- včasih pa potem tudi iz cartanja kaj nastane ... ;) Vsekakor se mi ne zdi dobro, da se partnerja že v nosečnosti zapostavlja, ker je potem po porodu itak nekaj časa na drugem mestu... Za dobro vezo se je treba včasih tudi malo potrudit, pa ne samona sebe gledat...moje mišljenje pač. Res pa je, da jaz pri seksu v nosečnosti nimam nobenih predsodkov in da mi celo zelo ugaja...


(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   sex v prvih mesecih???
2.4.2005 20:45:57   
Pia73
Mi smo malo manj kot prej ampak zaradi manjših želja, saj sex prej koristi kot škodi v vseh pogledih, seveda, če ne gre za rizično nosečnost.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   sex v prvih mesecih???
2.4.2005 23:13:10   
nogometas
JAZ SE TUT SKOZ BOJIM, DA BO KAJ NAROBE... uživam pa noro... vse je bolj nežno, treba je pogruntati tudi kaj novega, ker ne moreva vsega in tudi zato zna biti zanimivo... seveda ZELOOOOO paziva, ker imam rizično nosečnost...(med cigumigu me nič ne boli, morda malo kasneje občutim težo v spodnjem delu trebuha, mislite , da je to narobe :zmeden:) upam, da mi ne bo treba niti tedna totalno abstinirati!!!:metulj:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?