|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mi imamo krizo
9.12.2008 9:13:49   
gruffalo
No, naš 2,5 letnik jo ima in mi skupaj z njim. Situacija je taka: imamo 3 mulčke. Starejši je 8, srednji 2,5 najmlajša pa 5mes. Do zdaj je bilo vse bolj ali manj OK, kar se navajanja na dojenčico tiče. Zdaj pa se je očitno začela kriza. Mulček se je začel ponoči zbujat, neprestano hoče bit pri meni, danes zjutraj je s sebe trgal obleko, ker ni hotel v vrtec. V vrtcu do sedaj ni bilo nobenih problemov in tudi rad je hodil. Po moje ga muči tamala, ker do zdaj je bila bolj ali manj rastlinica, zdaj pa začenja sedet, hoče njegove igrače, itd. Pač, vidim, da ga nekaj velikega grize. Mož se ogromno ukvarja z njim, na te račun pa spet prikrajšava tavelikega. In pride dan, ko misliš, da delaš vse narobe. Vem, da bo tamali čez to moral it, ampak rada bi mu to olajšala.
A ima katera kakšen nasvet, izkušnje, karkoli.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mi imamo krizo
9.12.2008 10:03:37   
rose
Napisala si, da se mož ful okvarja  z njim. Kaj pa ti? Pa naj kak dan mož odpelje dojenčico in večjega otroka, ti pa se 100% posveti srednjemu sinku. Škodovati ne more. Srečno.

(odgovor članu gruffalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mi imamo krizo
9.12.2008 10:09:23   
Luni
Če vse tako delate, kot praviš, je res tudi to, da bo čez to moral iti. Bi pa mogoče bilo v redu, da se v naprej dogovorita za en dan v tednu, ko bo ali doma z vama ali pa bo šel po kosilu domov (odvisno od časa, ko je v vrtcu) in pri tem moraš biti dosledna! Pri nas je to pomagalo, je pa bil starejši. Izkazujta mu pozornost, tamala je ne rabi toliko, ker jo verjetno itak sama več kot preveč zahteva user posted image  user posted image  user posted image  , pa na tavelikega ne pozabita!. Joj, user posted image  kako je na papirju to vse lepo user posted image , v praksi je pa to vse drugače in veliko težje!

_____________________________



(odgovor članu gruffalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mi imamo krizo
9.12.2008 10:12:40   
Petr_a
se kar strinjam z rose.To mi je najbolj padlo v oči.
Uvarjat se moraš tudi ti veliko in ne samo mož!

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mi imamo krizo
9.12.2008 12:07:11   
bskrle
Tudi naša ta druga je taka, dostikrat ji moram povedati, da jo imam rada, samo njo vzeti v nakupe.Tudi pri nas je nehala spati.
Trajalo je kar dolgo.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mi imamo krizo
9.12.2008 14:52:28   
zinkazi
ob prihodu novega člana je pomembno, da starejši ostane prvi. starejša otroka potrebujeta tudi vas, pogosto so težave z otroci v vrtcu, ko je dojenček doma. o tej temi pišem tudi na mojem forumu. če želite, me za naslov lahko kontaktirate na z.s.

_____________________________


Otroško srce je zaklad


(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mi imamo krizo
9.12.2008 15:16:58   
gruffalo
Ja, saj če dobro pomislim, se res jaz najmanj ukvarjam z njim..Sem se pa odločila, da bova 1xtedensko hodila plavat ali pa karkoli drugeg, samo da bova skupaj.

(odgovor članu zinkazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?