|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mi ni nč jasno
6.4.2005 18:03:48   
Anonimen
Živjo punce,
Imam pa en 'problem'. Me zanima kaj mislite.

V glavnem; v pon. sem se spomnila, da bi morala dobit M in šla štet dneve in ugotovila, da mi zamuja 2 dni. Dirkam do lekarne in kar med službo naredim test. Prvi šok: +-, poskeniram CB zadevo in slikco z mejlom čestitke pošljem mojemu :love:. Naslednji dan ponovim CB s prvim jutranjim urinom(zihr je zihr) +-, tako plav, da so kar učke bolele. Po službi se šibam naročit na UZ in vse kar spada zraven, pol pa šok št.2. Sem se skori z medicinsko sestro ornk skregala. Me je nadrla, da kaj sem šla delat test, ker je itak prezgodi in da bi M morala priti šele tistega dne-meni nič jasno:ups:. Ciklus je 27 dni. od 6.3. do 31.3. je 25 dni+2 dni je 27 dni=2.4. po moje. Pol pa sva se dajali, kolk je in da sploh ne bi smel CB nič pokazat, ker pokaže šele 18 dan po zanositvi. svašta. Mi je pa pri prejšnji nosečnosti CB pokazal :roza: 3 dni pred M!! Zakaj je bil šok št. 1. šok, ker sva:sloncek:ves ciklus s kondomom! Nakar mi sestra razloži, da sem pa zanosila v prejšnjem ciklusu (kar je bolj verjetno, ker sva na 'suho'). M vmes pa je bila malo bolj švoh kot po navadi in en dan krajša, drugače pa čist nič nenavadna. Sam zdaj ne vem a sem 4t ali 8t. Na UZ sem naročena šele čez 4tedne. In kaj do takrat??:zmeden:??
In sem totalno zmedena.
Grem še en CB nardit, lohk se mi pa res že blede od vsega skupi.
Lep dan
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   mi ni nč jasno
6.4.2005 18:08:07   
Jessy
Hmmm, hmmm, hmmm....zanimivo, ni kaj!

Saj 18 dni po zanositvi je pa nekje ob pričakovani M. Povsod v navodilih piše, da test pokaže že prvi dan izostale M in ni treba čakat več dni. Tisto o zanositvi v prejšnjem viklusu pa tudi ni za ignorirat, ker je čisto možno.
Kaj ti preostane? Nič! Čakat bo treba na UZ (ki je v vsakem primeru ob pravem času, ne glede na to ali si 4t ali 8t)! Važno pa je, da si noseča in ti ob tem čestitam! :bravo::bravo::bravo:

lp, Jessy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mi ni nč jasno
6.4.2005 18:25:45   
Lana_s
Mislim, da ne rabiš še enega CB delat, če sta ti dva pokazala +. Čestitke:bravo::rozica:

LP


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mi ni nč jasno
6.4.2005 18:42:26   
KMALU
Cestitke.
Na koncu koncev niti ni vazni kdaj si zanosila.., glavno da si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mi ni nč jasno
6.4.2005 20:15:03   
puncica
Najprej se mal pomiri, pa zadihaj, potem pa počasi. Počakaj da boš imela UZ, pa boš vidla pri čem si, kr naprej teste delat je brez veze, pa še dragi so. Jst ti svetujem da se pomiriš pa počakaš par dni in poskusiš s testom. Potem pa čakaj na UZ, druga ti ne preostane, nekatere imajo prvi pregled šele v 11 tednu, tako da ne boš nič zamudila. :bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mi ni nč jasno
7.4.2005 8:46:26   
Grascakinja
Saj še en test ti ne bo pokazal, koliko si noseča, tako da ni potrebe, da spet enga jurja polulaš... :)-

Počakaj na UZ, saj tiste 4 tedne boš že nekako, sicer na trnih, ampak bo šlo. Ene itak naročijo na pregled šele okol 12t, da ravno še ulovijo NS.

Čim manj živčkov pa čim lepšo nosečnost!:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mi ni nč jasno
7.4.2005 8:52:36   
Amoss
Ne sekiraj se kolko si, glavno da si!!!!!!!!!!!
ČESTITKE :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mi ni nč jasno
7.4.2005 9:35:26   
Anonimen
Ma sej nisem tolk zlo panična.
Sam sem se mal zasekirala, ker imam v službi toootalkaaa kadilsko okolje - da to že skor ne morš verjet. Včasih se čez pisarno ne vidi, pa je dolga samo 3m, pa da o sestankih raje ne govorim, ko kadi 6 ljudi, kot da je to zaden čik, pred smrtjo :grrr: In sem si šele včeri uspela izborit nekadilsko pisarno, pa še to tako, da sem morala povedat,da sem :nosecka:.
Mi kar slabo rata, ko pomislim da sem morda noseča dlje. Boga moja :duda: saj je v tem mesecu ratala prav prekajen pršut. Pa mam zaradi tega malo slabo vest.
Mejte se - pa hvala.
Tista z lulanjem na jurja je pa prav simpatična. septembra sem naredila pet CB, ker je mož hotel imet statistično značilen vzorec 8)- statistik pač.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   mi ni nč jasno
7.4.2005 9:45:42   
Anonimen
Najprej čestitke!!! :bravo::bravo::bravo:

Nikakor ti ni treba zapravljati denarja še za en CB.
Je pa tako, da če si res zdaj noseča že 8 tednov ali mogoče še kakšnega več, potem boš mogoče zamudila nuhalno, če si šele takrat naročena. Jaz ti svetujem, da prosiš, če te lahko naročijo prej ali pa greš na samoplačniški UZ, da vidijo koliko časa si noseča.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?