|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kričanje ob 2 zjutraj
11.4.2005 10:37:41   
malika
:zmeden2: ne vem več kaj naj naredim. naš mali se konstantno zbuja ob 2 zjutraj in tako grozno kriči in joče, da je joj. Pomaga oz. pomiri se samo takrat ko ga dam k nama v posteljo. V trenutku neha jokat in kmalu popolnoma brez težav zaspi nazaj.To se je zdaj v roku 14 dni zgodilo tretjič. prvo noč sem mislila, da se mu je moralo nekaj hudega sanjati, ampak zdaj že po malem sumim na izsiljevanje.

Pozna katera kakšno rešitev? Danes ponoči sem ga polagala nazaj v njegovo posteljico, mu dala flašo, pa njegovo nano; ampak niti malo se ni pomiril in samo kričal in kričal.Ampak ko sem ga pa položila k nama v posteljo pa konec joka in kričanja.

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Pomoč prosim:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kričanje ob 2 zjutraj
11.4.2005 11:07:14   
nejcko

Ti itak ne bom nič pametnega svetovala, ker ti ne morem. Se pa tudi jaz že od prvega otroka, zdaj pa še pri ta mali, sprašujem, če imajo otroci uro v glavi, ali kaj. Tudi pri nas so namreč neka obdobja zbujanja ob točno določeni uri. Če se nama da, vstajava in vztrajava z vstavljanjem dude v usta, pa s božanjem in trepljanjem, če pa ne, jo pa kar k sebi vzameva. Ponavadi taka obdobja trajajo kak teden, potem pa čudežno izginejo. Mah, nimam pojma:zmeden2: sej bo boljše ..... enkrat .... upam.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kričanje ob 2 zjutraj
11.4.2005 16:09:45   
JASNA D
Malika, pomagati žal ne znam, ker imamo take probleme že zadnje tri tedne vsako noč. Ker nam sosedje grozijo s socialno, ta drugi sosed pa kliče ob pol enih zjutraj in ker ta tretji..... - mah brez zveze.... skratka - moj mož se je preselil k njemu in sedaj skupaj spita. Mož pravi, da se vsake toliko zbudi in začne klicat ati, ati (pa je čisto poleg njega oz. z njim), pol pa čaj, čaj, tako da sva že čisto obupala. Jaz sem se zafrkavala in sem rekla, da mu bom v večerjo en persen zmlela....

Žal odgovora ne vem, bom pa zelo vesela, če katera pozna kakšno v našem primeru uporabno rešitev!

Jasna

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kričanje ob 2 zjutraj
11.4.2005 16:52:14   
Pupica
malika ne morem ti svetovti iz svojih izkušenj, saj naša spi celo noč že od 1 meseca...pa vseno, si ga poizkusila dati nazaj v posteljo čez nekaj minutk ko se je pomiril in že napol nazaj zadremal?

Pomoje to še ni izsiljevnje, pač pa je le prestrašen:zmeden::zmeden::zmeden:

ali potem želi prespati noč do konca pri vama?:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




ime na S
katarincatinca77

Kaj vam je lepše?

Sara (47%)

Sabrina (7%)

Stella (22%)

Sofia (23%)


Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!