|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grozno je bilo
8.1.2009 10:27:00   
anja31
user posted image ......1.12. smo izvedeli, da smo po skoraj 4 letih matranja in 1 neusp. IVF   naravno  zanosili....rasli smo do 8t5d....na pregledu 29.12. smo videli, da ni več srčka.....31.12. dobila 4 svečke za čiščenje....jokali 1 teden...danes 1 dan službe...user posted image  user posted image  user posted image

Tolažim se s tem, da je ratalo po naravni poti...Punce, kaj mi svetujete....A poskusim par mesecev naravno al takoj na IVF ? Zdej sem se sprostila, da verjamem, da nam lahko tudi naravno uspe....

Danes je 1 teden po tem, ko sem dobila svečke za čiščenje. Zanima me, kako je glede gibanja (sprehodi, telovadba) in ostalih aktivnosti, glede na to, da imam pregled pri ginek 15.1.  .....Ginekologinja mi je rekla, da počakam samo 1 mesec user posted image  in da gremo kar naprej v akcijo....Kaj svetujete punce?

Objemček vsem....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grozno je bilo
8.1.2009 10:29:44   
jazzz27
mi je zelo žal, kar se ti je zgodilo je res grozno. Na tvoje vprašanje pa ti je odgovorila že ginekologinja. In seveda ko boš pripravljena ti...

Veliko sreče

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: grozno je bilo
8.1.2009 10:33:52   
Nea_teja_
Meni se je to zgodilo v 12t po skoraj letu matranja.Sicer sem imela abrazijo in so mi svetovali naj počakm dve menstruaciji potem pa akcija .Sedaj veselo skačemo in upam da jo v januarju nebom dočakala.Kar se pa tiče sprehodov pa kolikor misliš da si sama zmožna ker malo se pa moraš gibati.Pa nikar ne obupaj.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: grozno je bilo
8.1.2009 10:37:54   
koala
Iskreno mi je žal, da si morala dati to žalost skozi.

Glede gibanja poslušaj svoje telo, kar se pa ponovne zanositve tiča, bi si jaz vzela malo časa, da bi prebolela to izgubo.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: grozno je bilo
8.1.2009 10:40:11   
Hans
Poznam tvojo bolečino. Sama sem se matrala tri leta, imela tri abrazije, sedaj imam dve babnice. Kot piše spodaj .....user posted image UPAJ,  ne obupaj, pa veliko user posted image .  

_____________________________

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: grozno je bilo
8.1.2009 10:41:16   
tane
anja31user posted image user posted image user posted image vem kako je...kar sem prebrala tu na RR in pri Pušenjaku ter kot ti je rekla tvoja G mislim, da lahko poskusita spet že po 1 M, ker si imela SS bolj zgodaj, 8 teden...dalj si noseč več čakanja priporočajo, jaz sme imela SS v 14.tednu so mi priporočili 3 M.

najprej le kratki sprehod, ker je minil samo 1 teden pa boš videla kako se boš počutila, pretiravat pa raje ne z telovadbo vsaj do prvega pregleda pri G ne...glede tega ali poskusita spet naravno ali pa IVF, ne vem težka odločitev, morda je najbolje, da se posvetuješ s svojim G.

drži se in pogumno naprej.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: grozno je bilo
8.1.2009 10:58:59   
maca m
Jaz sicer nimam takih izkušenj, mi je pa ful hudo za vse vas, ki ste to doživele. Želim vam veliko sreče in se že zdaj veselim z vami, ker vem, da bo prišel dan, ko boste zagledale + na testu.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: grozno je bilo
8.1.2009 13:16:07   
soncek30
Punce vsem vam ki čakate svoje plusekeuser posted image user posted image  iskreno želim,da bi jih v tem letu tudi dočakale,ali pa kar v januarju ker vidim da vas je več takšnih.

ANJA31,žal mi je da vama ni ratalo tokrat,samo jaz upam da v drugo bo šlo.Upoštevaj navodila svoje ginekologinje in srečno naprej.Tudi ti boš dočakala svojo pikico boš videla.

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: grozno je bilo
8.1.2009 13:49:08   
giotti
Moje iskreno sočustvovanje s teboj, draga Anja 31 user posted image .

Če si še "mlada", na primer pod trideset, poskusita še kakšno leto naravno, če le vama uspeva tudi sproščeno user posted image  na dva, tri dni.

Če si nad trideset in si želiš več otrok, se ponovno prijavi na postopek. Imaš šanso za dva.

Če si še "mlada" in vama je težko pogosto slončkat, pa se zabubi v informacije o ugotavljanju ovulacije ali še lažje, si kupi teste, pa v tistem času bodita pridna.
Kakorkoli, naj čimprej uspe user posted image  Najbolje kar že naslednji mesec, da boš čimprej šla naprej in pozabila slabo izkušnjo!

Še en objemček user posted image

(odgovor članu soncek30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Moški odrastejo šele pri 43 letih
Kot so ugotovili raziskovalci, lahko pričakujete, da bo vaš moški zares odrasel šele v srednjih letih. Moški namreč odra...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?