|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 21:47:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nasvet glede dojenja...
15.1.2009 22:40:11   
tianatian
Naj ti povem v tolažbo moja hči je stara 5,5 mesecev pa še vedno ni ritma glede dojenja, enkrat je lačna, drugič bi se cartala.. Aja pa še to so nekateri dojenčki taki kot je naša, da se prvih petih minutah naje, moja nikoli ne je več kot deset minut s tem da se zadnjih pet minut že bolj igra oz. carta.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nasvet glede dojenja...
15.1.2009 23:37:55   
Anonimen
men se je najedla v 7ih minutahuser posted image vse ostalo je blo cartanje....pa isto kar naprej na joški visela...

nasvet? ga ni. poslušaj otroka. prilagodi se mu. če lepo napreduje, je vse ok. ritem pa se bo tudi vzpostavil, brezskrbi, vedno ne bo tko, čeprav včasih tko zgledauser posted image in pozabi kak je bil prvi otrok. nima veze, dva nista ista.



(odgovor članu tianatian)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nasvet glede dojenja...
16.1.2009 10:24:35   
pikolina66
moj je na začetku na vsako uro sesal po 45 minut ali celo uro, za zmešat...no, zdaj pri 5m pa se v parih minutah naje, meni je tudi čudno, ampak očitno dobi dovolj, ker lepo napreduje.Spremljaj težo in če napreduje, je ok, pač ni lačen in ga nima smisla siliti, bolje da se na 3 ure fajn naje, kot na 2 po malem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nasvet glede dojenja...
16.1.2009 10:29:12   
pikolina66
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

kako in kdaj ste ve vzpostavile ritem hranjenja? in kako ste jih "prepricale zaspi.", da so ostali priklopljeni, dokler niso bili siti; ne pa da popijejo par pozirkov in potem zaspijo na joski?



Ja, pa še to - ritma še zdaj nimava kot bi si jaz želela, pač jeva, kot mu paše, včasih na 2, včasih na 3, včasih na 4 ure...glede spanja pa takole - jaz sem ugotovila, da moj ne dobi dosti, ker zaspi vmes, potem pa sem ko je bil že tik pred tem da zaspi hitro menjala stran, tako da sem se sama malo obrnila, njega nisem nič prestavljala, če ne ni hotel več jest, no in vsakič je zagrabil in jedel naprej, oz. še vedno to počnem, ponavadi res kar nekaj časa potem še sesa, se hitro predrami.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nasvet glede dojenja...
16.1.2009 14:56:45   
žab*ca
Pri nas imamo podobno situacijo kot pri vas,stari smo slaba 2 meseca,pa še vedno ne vem ali je sit ali ne,s tem da tud za prsa nimam občutka,kdaj so polna,pa mali dobro napreduje.
Eni me tolažijo,da bo to minilo,drugi da se bo pač rad cartal, ma bomo videli.

(odgovor članu pikolina66)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 6:49:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žab*ca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nasvet glede dojenja...
20.1.2009 12:02:53   
krtekxx
Evo mene s podobnimi problemi. Pri 16 dneh je že parkrat imela zelen kakec in veliko jokanja in stokanja podnevi in ponoči. Patronažna me je glihkar pomirila, da je to zaradi prebave in da jo gotovo nekaj zvija. Same normalne stvari za to starost. Ne se preveč sekirat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: nasvet glede dojenja...
21.1.2009 11:43:53   
nina04
Pri nas je tudi vsega po malem (mala stara 8 tednov). Od hranjenja na 3 ure do hranjenja na 1 uro, do cartanja,... Sploh prvi mesec ni bilo nobenega ritma. Sm že misla, da nimam dovolj mleka.
Če otrok lepo napreduje je treba samo vztrajat, pa se počasi vzpostavi nek ritem. Je pa tud res, da sem se jaz skulirala in prepustila potrebam moje dojenčice. Zdej je full lažje, pa mi še vedno kakšen dan kar neki v joško joka, al pa že kej. Otroci so različni in se moramo kar navadit.

Sem bla pa jaz čist preč na začetku, ker so mi  vsi govoril, da otroci jejo na 3 h in spijo. Ja pa ja de. Kakor kateri.

Sem pa full dobrih informacij dobila na med.over.net na forumu dojenje, ali pa na dojenje.net. Sem se full pomirila in zdej je super.

Veliko sreče.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: nasvet glede dojenja...
21.1.2009 11:47:20   
nina04
Aja, pa še glede zelenega kakca. To je baje od krčev. Naša ga je tud mela parkrat, krče ma pa še danesuser posted image . Če ni kaj drugega, je to precej normalno. V nekaterih primerih je lahko znak alergije oz preobčutljivosti na KM, ampak nekaj zelenih kakcev mislim, da ni nič narobe.

(odgovor članu nina04)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: nasvet glede dojenja...
21.1.2009 12:00:36   
metuljčica1
Ne sekiraj se preveč, neprespane noči enkrat minejo, vsaj tk sem jaz mislila ko je tavelka pri 2letih začela spet spat, leto zatem smo dobili pa še eno, ki je bila tut bolj nočni ptičuser posted image .Včasih sem bla zjutraj za umret, pa je nekak minlo.
Glede zelenega kakca, našo tamlajši je zvijalo do 4meseca je bil kakec kr bolj zelene barve takrat.
Glede dojenja ga pa poskusi nekak budit ko bo jedel, da bo pil dalj časa.Naša je pila samo 10min, vmes nekajkrat zaspala pa sem jo kar drezala da se je najedla do sitega, sam dlje kot 10-15 min se nikoli nismo dojile, se je najedla ta čas.Kr pogumno saj bo

(odgovor članu nina04)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?