|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
15.4.2005 9:20:32   
Meceno
Hojla kako ste ? Mogoče ste :(( ali ste v 9nebesa ali se vam :)-
No sama sem ok , le da ker je sonček zunaj pa beba brca bi jo jaz mal na sprehod peljala oz bi mal hodkala .
Sicer sej vesete obvezno se moram učit tako da ga bom malo pobožala pa bo ali pa hit samo odskakljala ven :ups: , počasi šepajoce , mirno hodila :bravo:
Se kar spozabim da moram bolj na izi stopit , sploh zjutraj ko vstanem sem hecna , prvo skočim ko kak šolani vojak pol pa na izi do veceja pa bebo tolažim da mami je baraba in da ga /jo bom drugič lepše zbudila .

Kaj pa :kava: drage JULIJKE ,no samo vprašam kako bi se to lahko kaj zmenile , lahko tudi v nedeljo , žal samo tiste ki ste iz MB oz ste pripravljene priti tudi od drugot , sej moj :love: gre včasih tudi v LJ pa bi lahko tudi tam kako prispela .
V glavnem ko je tako sončkano , bi jaz zunaj sedela pa čebljala , pa kelnarja za rit vščipnila:ups:, pa sladoled lizala ,....
Sicer pa za :kava: ni mus da ste samo julijke ; haloo vse :nosecka: ki rade kofetkate pa žlobudrate ,...


V glavnem smo na prvi strani in če bomo pridni oz boste pridne tukaj na RR bomo kmalu nižje in potem mormo hit na novo se pofočkat , ITD

Božajte svoje bušije , velike , male ,okrogle , špičaste , brez strij ali z njimi ,....pa ne pozabit se pogovarjat se z :duda:


Lp Meceno
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
15.4.2005 9:38:21   
Dari

Meceno danes se mi pa zdiš zelo dobre volje ;). S tako je prav.
Mene je včeraj zvečer že prav malo skrbelo, k mali ni nč brcal, no potem je pa danes zjutraj, ko je :love: odšel v službo :duda: vse nadoknadil :bravo:. In to so ble brce da se reče :).

Sicer sem vam pa hotla mal pojamrat zarad tega stanovanja in dela, ki se kar ne konča. Sva imela z :love: včeraj zato en manjši prepir, ker on bi vse ne vem kako zakompliciral in vse sam naredu, in pol se zadeve nikamor ne premaknejo. Jaz pa mu vedno govorim, da zdaj se pa že skoraj malo mudi, in da če bom :duda: prinesla v tak razsul kot ga mamo zdej, se mi bo zmešalo.
Zdaj bom mal naliožila kako živiva. Sva v prvem nadstropju hiše, spodaj je njegova stara mama ( ki je živ :hudicek:) in ker se midve nisva več mogle prenašat, sva si midva pri nama postavila provizoriš kuhinjo (beri brez vode!), kopalnico uporabljava še njeno (še dobro da se umiva 1x na teden al pa še to ne), in tam v nbanji pomivam tud posodo.:zmeden2: ... Si predstavljate kako moj križ trpi :(. In moj dragi zdaj komplicira glede enih lučk v že tko zakomplicirani tuš kabini (to da sva jo mogla zazidat OK, ampak ne bo obložena z mozaičnimi ploščicami, ampak preštrihana z barvo, za katero nihče ne ve kako se bo obnesla :zmeden:). V glavnem, včeraj sem se mal razjezila. Pa tko ga mam rada drgač.
A je še katera poročena s takim umetnikom, ki vsako stvar zakomplicira????

Sorči, če sem mal pojamrala, sam sem prov mogla.

S še oglasim in kaj lepšega napišem... :metulj:
Zdajle pa na malico :bravo:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
15.4.2005 9:46:58   
anckabancka
Meceno, nisi edina ki se moraš učit... Jaz lovim še zadnje urice do izpita, ki ga imam čez 4 ure. Na srečo sem včeri že vse plonke napisala, zdej pa molim, da jih bom lahko tudi uporabila.Ja, živčki delajo... pa se hodim sproščat na RR.

Včeri sva se z mojim :love: crkljala :sloncek: Blo je res luštno, sam pol mi je trebuh otrdeval ko nor. Pa to zdej
kr zmeri ko :sloncek: Ne vem, a morva nehat, je to lahko kaj narobe? Pa še cel tri mesece je do konca. Moj :love: ne bo zdržal, jaz pa tud ne. Se mi zdi je zdej , ko sem
:nosecka: še velik bolš kot pa prej, sam pol me pa skrbi moj bušček...

Ja, tud jaz komi čakam, da grem mal ven. Te dni sem se tolk učila, da skor nosa nisem ven pomolila, pa tak lep sonček. Zdej, ko bom mela pa več časa bo pa dež...

OK, res se grem še malce učit.

pa pa

Anči
:grrr::muca:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
15.4.2005 9:49:22   
anckabancka
Tegsale :grrr: sem hotla dat tam, kjer sem napisala, da se grem učit! Da ne bo kera mislila, da je to moj zaščitni znak... :)-:)-:)-

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
15.4.2005 10:04:39   
Meceno
Dari
Moj sicer ni umetnik , ampak lenčina kar se tiče dela doma in okoli hiše .Dela samo za službo , sicer je pa njegov oče isti in z njegovo mamo večkrat protestirava .
Živiva pri njemu doma in imava skoraj kuhinjo nekje eno leto ,ker je to podstrešje je bolj nizka in ko so jo sestavjali DELAVCI je bil problem napa , (treba je izrezat aluminij za ohišje okoli nape )se je moj :love:odločil da bo raje on to naredil in do danes to še NI narejeno :((
Dalje (kopalnica) treba je vrata samo malo bolj zašraufat , ker če si bolj grob padejo ven in ker sem to potem vedno jaz vstavljala jih sedaj nočem več in tako imava sedaj napol viseča vrata v tuš kabini :grrr:
Žarnice itak menjam jaz , luči v dnevni sobi imava kupljene pa jih še ni dal gor ,...
V glavnem Dari moj je drugačne vrste umatnik .
Sem se pa sprijaznila , saj sem ko sem bila že prvič pri nejemu doma ugotovila da je lenuhček , saj ko sva sexsala je šla postelja narazen ( zakaj ) ni bila zašraufana :)-:)-:)-
Da o tem kaj bi on vse imel :zaspan: raje nebi

Drži se ;)

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
15.4.2005 10:13:29   
Dari

Se mi zdi da nam tile naši :love: včasih malo kravžljajo živčke. Sicer so tko sweet, ampak včasih bi pa tud...
S mene sicer sploh ne moti, če živiva tko kot živiva, ampak ko bo :duda: prijokal na svet, pa tko ne more več bit. In do takrat je še tri mesece in če pride že kaj prej želim da je vse pripravljeno in pospravljeno. Zdaj pa se mi pospravljat sploh ne splača, ker se ves čas nekaj obupno kadi, hodi se v čevljih, pa delavci sem pa tja... S do konca maja, ko naj bi to blo večinoma vse zrihtano, bom pa že še zdržala ;).

Ančabanča in Meceno, s tud jaz se bom mogla zdele še mal učit. Ko bom imela zagovor diplomske, si bom verjetno že mogla tud stare zapiske mal prebrat. Še prej pa pripravit predstavitev... Me že zdaj skrbi kako bo. Bogi :duda: ko bo mamica tko živčna. No, ampak bom vsaj porodniško lahko res uživala. :bravo:

LP:metulj:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
15.4.2005 10:24:57   
smrka
Juhuuu tudi smrka se uci, je zacela hodit na tecaj svedscine in se ravno konca 2 tedna pred rokom ko bi moral moj malcek prijokat na svet... saj se rada ucim, samo kaj ko zaspim ob knjigi... knjiga je pravo uspavalo :)
Sem bla cel teden sama doma, danes pa koncno pride moj lubci in po vecerji ga zaklenem v sobo kjer bova jedla desert :sloncek: ihihih. Oh ja...
Julijke se mesec dni do poroda.. jaz komaj dohajam... zelim si pa cimprej videti kaj se skriva v busitu.. no, naj :angel: cuvajo bebike do poroda.
Lep dan vsem skupaj
:kuza:
:nosecka:26t 5d

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
15.4.2005 10:31:17   
Grascakinja
Ojla pupike!!!

Mi smo sicer vstali z levo nogo, smo bli mal slabe volje, ponoč slabo spali, ker nam buško ni dal miru.
Vidim, da postaja šiht vse bolj neznosen in ob vsem tem otrdevanju in krajšanju materničnega vratu se bom v ponedeljek kar poskusila zmenit za bolniško, ker enostavno ne morem več 8 ur na dan v financah ždet in pod hudim stresom, pol pa še 2 uri vožnje... sej ni čudno, da je tako. Mislim, da rabiva s pikico mal miru.

Ampak je pa lepo tukile gor taka sončna sporočila brat, te kr mal v dobro voljo spravi!!!

No, pa da še jest oznanim eno veselo novičko, včeraj smo dokončno potrdili:

Čez en dan manj kot en mesec se bom majčken poročila.... :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jupi, zdaj bom pa gospa tainta... :bravo::bravo:

Vam želim vsem en lep lep dan in še lepši vikend, jaz bom iz minute v minuto boljše volje!
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
15.4.2005 10:36:30   
Meceno
Čestitam pupa25 :bravo::bravo: le bodi vesela in v 9nebesa

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?