|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakanje v pleničko
15.12.2008 21:39:34   
sovica3
Pozdravljene!

Naša deklica bo vsak čas stara 3,5 leta in še vedno kaka v pleničko! user posted image  Noče nikamor drugam. Reče kakat me, pleničko bi. Če je ne dam, ne bo kakala. Sedi na kahlici, nič ne naredi, sedi na wc-ju, ništa... 2x je v istem dnevu kakala na kahlico v vrtcu, pred tem pa enkrat pol leta prej doma na wc-ju. Živ obup! Psihologinja je rekla, nič se sekirat, to je pri veliko otrocih, nič silit, ampak vzpodbujat. Pa sem obljubila vožnjo po tekočih stopničkah do trgovine z igračami, da si izbere kar si hoče, povedala pravljico o drekcu, potem pravljico o 3letni deklici, ki je kar kakala v pleničko... Nimam več idej! Ni imela nobene slabe izkušnje, pravi samo, da ji drekec v kahli smrdi. Help!!!!!!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakanje v pleničko
15.12.2008 22:04:52   
Lona76
Naš je tudi tako dolgo kakal v plenico. Pri nas je bil problem ker mu je bilo nerodno in je zadrževal kakanje tako da tudi po pet dni ni šel. Je moral celo na klistir. Potem sem mu dajala svečke. Mislim groooozaaaaa. No in ko je bil star 3 leta in 8 mesecev smo bili na dopustu in ko smo prišli iz dopusta enostavno nisem več kupila plenic. In sem mu rekla ko boš kakal na stranišče ali v kahlico dobiš sočne bombončke. Želel si je juicy fruit bombone. In ko se je prvič pokakal je bilo tako veselje. Sem letela na pumpo po bonbone. In potem je vedel da mora it tja. Smo pa imeli ornk težave, ker drugje kot doma ni hotel kakati. No sedaj bo čez 1 mesec star 5 let in gre lepo kakat. Sicer kakšen dan še ne, večinoma pa kar vsak dan. Držim pesti da vam uspe. Vem kakšne muke so vam. Probaj ji res vzeti pleničke. Pri nas je pomagalo.

(odgovor članu sovica3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kakanje v pleničko
15.12.2008 22:05:08   
Maleal
Pri nas je bilo isto,je tudi kakal do 3 let in 4 mesecev v plenico in sedel na školjki,da bi pa šel na školjko brez plenice pa ni bilo šans,potem pa sem si lepega dne rekla stop in mu nisem dala več pleničke na rit,sem rekla da plenic ni,da v trgovini več nimajo tako velikih plenic za tako velike ritke,ostalo mi jih je samo 3 in nove runde namensko nisem kupila,ker sem vedela,če bomo imeli bo videl in jih bo hotel imet.Prvi dan je tulil na školjki in sem rekla,da bo tak dolgo gori dokler se ne nakaka in če se pokaka dobi nagrado in je trajalo 5 min in je uspel,smo ploskali in ga nagradili s čokolado,drugi dan je spet želel plenico in sem rekla spet,da tako velikih plenic ni in je videl,da mislim resno in se pokakal,potem pa več ni bilo problemov.V glavnem,če jo misliš odvadit od plenice,vzami stvar resno in od tega ne odstopaj,morda bo težko,a zagotovo se bo obrestovalo,l.p.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu sovica3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kakanje v pleničko
15.12.2008 22:12:07   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: sovica3
povedala pravljico o drekcu,

Uuu, tale pravljica me pa zanima user posted image
Je pa naš mali v kahlo 1. kakal točno na 16 obmesečnico in od takrat vsak dan kaka tako. Ga dam na kahlo, kaj zanimivega v roke, da se malo zamoti, potem pa mu prigovarjam na pritiska. 

_____________________________


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu sovica3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kakanje v pleničko
16.12.2008 20:57:32   
sovica3
Punce, hvala za odgovore...

Bom res kar tako naredila. Plenico stran pa konec. Nekaj bo že... Al bom živčnega fasala user posted image  al bo šlo brez problema. vam javim, ko bo kaj novga... uživajte! 


(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kakanje v pleničko
24.1.2009 17:50:56   
birdika
Živijo!
Mi smo stari 2,5 leti in smo čez dan brez pleničke. Za lulat nobenga problema, pove in hodimo na školko.
Kar se pa kakanja tiče pa grooooza, vedno samo v hlačke. Sedimo na školki pa nič, čez par minut pa ga nadeva v hlače.
Ne vem kolk zgodb in razlag smo že dali skozi, obljub o nagradi in podbnega. Kaj naj še naredim?


(odgovor članu sovica3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?