|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je stresna služba
12.4.2005 14:04:22   
Meggi

Morda se vam zdi čudno? Danes imam prvi pregled pri G v 10 tednu 2 nosečnosti. Opazila sem, da ste nakatere že urejale bolniško zaradi vzrokov počutja in stresne službe. Kaj v večini smatrajo pod "stresno" službo? Meni se že rola. Naenkrat lahko zvonijo 4 telefoni vrsta ljudi pred tabo,......pa še šefi,...


Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj je stresna služba
12.4.2005 15:13:36   
mammy26
zame je stresno to, da sem v srednjem velikem podjetju za vse stvari sama - poleg šefa, pa še bi šlo če ne bi bil obseg dela preveč za eno osebo, poleg tega pa še vrsto neprijetnih problemov takvih in onakvih, pa čudne ljudi, ki včasih nimajo pojma o poslovanju... pa še miljon drugih stvari poleg rednega dela. Ker imamo vp in več mp je to hudo...amapak na mojo srečo me močan stres potolče vsakih nekaj mesecev. Pa hvala bogu, da imam čudovitega šefa. REs je fajn človek. KAjti če ne bi on bil tolk uredu, potem ne bi več dolgo bila v takšni norišnici.

Lp, :nosecka: 32t 6/7

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj je stresna služba
12.4.2005 17:10:51   
aljča
Zame je stresna služba to,da imaš fizični in psihični napor.Jaz sicer še nisem:nosecka:ampak delamo na tem.In sem sedaj v bolniški,ker imam(3)poizkuse, dva IUIpostopka sta že za menoj.Moja g.in pa osebna zdravnica sta na podlagi tega,ker se trudiva zelo dolgo za drugo:duda:in ker sem sedaj v postopku mnenja,ker imam zelo težko fizično in psihično službo da je bolje,da sem v teh postopkih doma in to v miru dam skozi.Zaenkrat nisem imela še nobene kontrole doma.Je pa odvisno od delodejalca če ti jo bo poslal na dom in ne od komisije.
L.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj je stresna služba
13.4.2005 11:58:50   
anckabancka
Meni je stresna služba vrtec, kjer delam. Veliko na nogah, hrup, možnost raznih otroških prenosljivih bolezni, 20 otrok, ki me nič ne šparajo......

Delala sem pa takole: prva dva meseca sem zdržala v službi, potem sem bila zaradi slabosti en mesec na bolniški. Potem prišla nazaj delat, po štirih tednih staknila virozo in bila spet tri tedne doma. Po virozi šla delat, delala en teden in bila en mesec doma, ker smo imeli škrlatinko v sosednji sobi. Sedaj sem noseča šest mesecev in čakam na odločbo komisije in močno upam, da mi bodo podaljšali do konca, ker se mi res ne gre več v vrtec z mojim velikim trebuhom.

Moja zgodba o stresni službi...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj je stresna služba
13.4.2005 22:25:47   
Meggi
Da vam povem kako se je zgodba pri moji g odvila. Ja kdo pa nima stresne službe? To mamo vsi!!!!!!!!!!!!!

Jaz ne odločam o tem, lahko dam samo predlog. So pa zelo strogi in kontrolirajo. Kao da nima zaenkrat izvidov ki bi opravičevali bolniško. Tako moram zdaj počakat na krvo preiskavo. Kako dokazati slabosti in stres. Sem res brala v 2. delu materinske da še ni dokazano da delo za računalnikom slabo vpliva na plod. Mi bo pa kdo rekel da mu koristi? In sevanje telefonov ..............

U glavnem občutek : dELAJ DOKLER ZMOREŠ ČE PA SKUPI PADAŠ SI SI PA SAMA KRIVA?????????????????????

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj je stresna služba
14.4.2005 11:21:47   
aljča
anckabancka kar nekako nisem mogla iti mimo tvojega članka.Če ti čisto po pravici povem je nekaj narobe s tvojo g.in osebno zdravnico.Noseča pa v vrtecu delaš....pa nisi na bolniški haloooooo.Takole ti bom povedala:ginekologinja da mneneje za b.s.ampak papirji na komisijo pa gredo naprej od tvoje osebne zdravnice.Ona je tista,ki poda svoje zadnje mnenje in tud ona je tista, ki zagovarja tvoj bol.stalež.To pa pomeni,če si dobila prvo odločbo zavrnjeno za b.s.jo ta takoj odpošlje nazaj in se pritoži.Mislim, da tu potem ni nobenega problema več.Ampak kot sem ti rekla kolk so poštene tvoje zdravnice in kok se jim gre da ti bodo omogočile, da boš nosečnost doma preživela.Pa še nekaj je, če ne pojamraš, da imaš kakeršnekoli težave te ziher ne bodo dale v stalež.To je moje mnenje in upam, da ne bo nobene zamere.
l.p. Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj je stresna služba
14.4.2005 16:49:53   
anckabancka
aljča,

glede moje osebne zdravnice nimam pritožb. Zmeri mi je dala bolniške tolk kolkor jo je lahko. Več kot en mesec je pa ne sme. Bolj je smotana ginekologinja. Mi je še zdej žal, da je nisem zamenjala na začetku. Takrat mi je v tretjem mesecu napisala 1-2 tedna bolniške zaradi slabosti. Splošna pa me je pustila doma kar 4 tedne, je rakla da me bo še malo zaščitila (vrtec pa bolezni...)

Drugač pa verjem, da sem začela pošteno jamrat, pa sej mam tud za kaj! Huda anemija, vrtoglavice, bolečine v trebuhu... in se me je celo gin. usmilila.
Še vedno pa sem na trnih, ker čakam pošto. Upam, da pride čimprej in če ne odobrijo se bom 1000% pritožla.

Hvala ti za skrb...

Anči:muca:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?