|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oh to pranje las...
26.1.2009 9:51:05   
danijela in taja
lp.... me nekaj zanima....če je mela kira podobne težave naj javi kaj je nardila al kako......ko je bla naša mala Taja še dojenček sva kr vsak dan mal lase splahnale zraven kopanja...1x na teden pa sem dala malo šampona....pa ni mela niti veliko las da povem....pol so ji pa zelo začel lasi rastit in ma ful dolge pa goste...in kaj zdej itak da vsak da ne več ....prvič to škoduje lasem ...drugič nebom zdej vsak dan sušila sfenom rihtala in vse....pa smo začeli 1x na teden pranje las in je še nekak blo...čeprav animacija sto na uro...pa vse sorte ....zdej je pa spet vedno slabše....dere se ko da nevem kaj že ko začnem....pa sm probala vse na lep način pa pripravit veš vsi si peremo lase...pa mami, ati.......pa da pride vlakec pa poliješ pa spet,...pa da je moj ji držo brisačo na obrazu da res nio nič pršl v oči.....pa da je bla z mano ko sem si lase prala pa z babico...pa je pol spet blo mal ok...pa nevem sploh več kaj -...mi je že kr muka k pride vikend in pranje las....drgač moram povedat vodo obožuje...komaj jo vn dobim....rada se češe....nevem več kaj naj....sej vem da veliko otrpk ne mara tega ampak bi rada še kej probala....pa tist ko se kupi za kol glave ni nič tak...da to pozabite...hvala že vnaprej...lp

_____________________________

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oh to pranje las...
26.1.2009 9:54:28   
Mišni
Ja nič, naj sama drži malo brisačko na očeh, potem pa brzina je naša vrlina. Nimaš kaj.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: oh to pranje las...
26.1.2009 10:07:58   
Shorty_
Jz sem ji povedala da manj ko se upira in dere prej je mimo in je razumela. Stara je 2 leti. Na učke ji dam brisačo pa z lončkom polivam na hitro šamponiram in sperem. Če je pridna pa dobi nagradico (štampiljko na rokouser posted image ) Tako neko smo mi rešili to težavo, ima pa tudi že dolge lase, in obožuje fenanje in česanjeuser posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: oh to pranje las...
26.1.2009 10:12:08   
kajalin*
Ej,kak te razumem,hehehehe,k je blo pr nas isto,s tem da je prišlo obdobje k ji je lahko samo babi prala lase,pol se ji je neki časa tak super zdelo da bi si jih vsak dan prala,zdej pa kokr kdaj...Je stara 4 leta,pač pride pa mine druge čarovnije ni,k sama veš da k si neki zapičijo težko kr čez noč preobrneš.Je pa tako da jo nikoli nisem silila ni bila pripravljena v nedeljo,bova pa v ponedeljek, in se je strinjala.Včasih so ble pa hude muke,kak je kričala in prosila k da bi jo iz kože dajala,hahahaha,minilo bo boš vidla.Ne vem kolk je tvoja stara?

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: oh to pranje las...
26.1.2009 11:30:22   
danijela in taja
1 leto in pol bo....

_____________________________

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: oh to pranje las...
26.1.2009 11:40:30   
katarinas
Naša se je tud začela zdaj dret, je stara 1 leto. Prej sploh ni blo problema, zdaj se pa vsakič dere. Ampak zaenkrat še gre, ker sedi v stolčku v banji in mi niti ne more uiti. Samo mi mora nekdo pomagat, da mi drži glavico.

Je pa moja nečakinja bila taka, ko je bila manjša. Je take počela, da je bilo res groza lase prat, zato je sestra kupila en tak nastavek, raztegljiv iz nekakšne pene za okoli glave, da ne teče v učke. In to je pomagalo, da se ni vsakič drla kot da jo iz kože dajejouser posted image

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: oh to pranje las...
26.1.2009 12:07:44   
bskrle
Pri nas do tretjega leta ni imela nobena dolgih las, pač sem hitro umila, drle so se vse 3!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: oh to pranje las...
26.1.2009 12:56:09   
Lalica1
Jaz sem jo že kot dojenčka škropila po obrazu, da jo navadim, pa ni bilo nikoli problema. Potem je začela nekaj bremzat, da ji teče v očke pa ušesa,... Pa sem ji razložila, da se glava pač mora umiti, zlepa ali zgrda in da naj se lepo nagne nazaj in bo hitro fertig. Sedaj si sama drži ušesa in lepo potrpi pa zlahka umijemo. Ja, očke pa ji moram takoj zbrisat.
Je pa res, da imajo eni zelo velike probleme. Moja nečakinja je cvilila, kot če bi jo kdo klal. Sem rekla, da bodo enega dne prišli s CSD po otroka...user posted image če jih sosedje prijavijo.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?