|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bioresenanca
28.2.2009 17:47:10   
J.L.
mi napiše katera kaj več o bioresenanci?
kako poteka testiranje? na koliko različnih alergenov se delajo testi? v kolikšnem času je znan izvid?
koliko cca terapij je potrebno? kako se zdravi?
kakšne so izkušnje oz. rezultati zdravljenja? vsakič uspešna ali so tudi razočaranje oz. stran vržen denar? kolikšna je cca cena 1 terapije?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bioresenanca
28.2.2009 18:22:28   
Doll
Takšna podobna zadevica

http://www.princ.si/images/bioresonanca_diagnostika.jpg


Nova metoda zdravljenja

Pri iskanju odgovorov nanje me je pot pripeljala v Podčetrtek, kjer je Alojzij Medved, dr. med., specialist fiziater in balneolog, pred približno sedmimi leti kot prvi v Sloveniji uvedel novo metodo zdravljenja alergije z napravo BICOM 2000. To je nekakšna računalniško vodena akupunkturna terapija, ki temelji na popolnoma novem razumevanju bolezni in novem pristopu k njenemu zdravljenju. Izhaja iz tega, da je fizikalna koda splošni princip in da je alergija fenomen biofizikalne informacije ter iz predpostavke, da je inverzno nihanje fizikalna osnova zdravljenja.

Ozdravitev naj bi bila trajna

Bioresonanco oziroma metodo zdravljenja z bioinformacijo sta razvila nemški zdravnik dr. Morrell in inženir Raschke v sedemdesetih letih minulega stoletja. O zdravljenju na podobnih temeljih so razmišljali tudi ruski in drugi strokovnjaki, ki metodo uspešno razvijajo. Napravo BICOM (okrajšava za biokomunikacijo) so že v prvih letih delovanja uporabili za podporo pri zdravljenju alergij. Po zaslugi hitrega razvoja tehnologije ter ustvarjalnih rešitev in izkušenj terapevtov je bioresonančno zdravljenja alergije danes uspešno v več kot 80 odstotkih primerov. Ozdravitev naj bi bila trajna! Vse to je zvenelo več kot zanimivo, na meji verjetnega, sploh upoštevaje statistike uspešnosti obstoječega zdravljenja alergij in dejstvo, da je alergij čedalje več. Zato smo se odločili, da si stvar ogledamo od blizu in se prepričamo na lastne oči. Med potjo v Podčetrtek sem premlevala predvsem dve vprašanji: čeprav gre v bistvu za alternativno metodo zdravljenja, jo vendarle opravlja človek s klasično medicinsko izobrazbo, z dvema specializacijama in diplomo iz akupunkture z več desetletnimi izkušnjami pri zdravljenju bolezni, in drugič, kako je možno, da kljub izrazitemu porastu alergij diagnoza in zdravljenje te bolezni, ki lahko sega od nadloge do potencialne smrtno nevarne, še naprej ostaja v znanih okvirih lajšanja simptomov. V Podčetrtku so me čakale presenetljivo logične razlage na eni in veliko zadovoljnih ozdravljenih bolnikov, ki so radi zaupali svoje izkušnje, na drugi strani.

Vse je v nihanju ...

... vesolje niha, zemlja niha, človek niha, organi nihajo. Pljuča nihajo drugače kot jetra. Obolelo tkivo niha drugače kot zdravo. Vse žive celice oddajajo in sprejemajo komaj zaznavna elektromagnetna sevanja (nihanja ali valovanja), ki pa niso samo odpadni proizvodi biokemičnih procesov, ampak opravljajo nadvse pomembno nalogo - tako namreč komunicirajo. Skupine delcev snovi pošiljajo določen in samo zanje značilen spekter elektromagnetnih sevanj; ta enkratni spekter frekvenc je nekakšna fizikalna koda. Ko se dve valovanji ujameta, pride do resonance. Resonanca nastane, ko celica sprejme takšno elektromagnetno valovanje, kot ga potrebuje.

Spremenjene informacije nihanja

Pri bioresonančni metodi s posebnimi elektroprevodnimi elektrodami izločijo nihanja iz obolelega telesa in to informacijo po elektrodnem kablu pripeljejo v napravo, ki poljubno spreminja nihanja. Odvisno od terapevtskega cilja nihanja informacijo oslabijo, okrepijo ali pa jo postavijo na glavo (invertirajo). Tako spremenjene informacije nihanja po dovodnem kablu pripeljejo v elektrodo, ki je navadno nameščena na bolnikovem hrbtu tako, da na njej leži. Telo sprejme "dražljaj" in pride v resonanco s terapevtskim nihanjem. Naprava BICOM je torej nekakšna zbirka impulzov, oblikovanih v zdravilne programe, ki pospešujejo zdravljenje in normalizacijo presnovnih procesov v telesu, toda na koncu je vseeno od človeka, ki upravlja z aparatom, in od njegovih izkušenj odvisno, ali bo pravilno postavil diagnozo in izbral pravi program za bolnika.

Na čem temelji metoda

BICOM 2000 je fizikalna metoda zdravljenja, ki ima znanstveni temelj v kvantni in biofiziki. Preprosto povedano, pri nastanku alergije celična membrana zaradi dolgotrajnega draženja, ki ga povzroča alergen, oboli, zato se spremeni površinski nabojni plašč in alergeni vstopajo v celico kot tujek. Pride torej do fizikalne spremembe in ne do spremembe v kemičnih procesih, zato se zdi tak pristop k zdravljenju ustreznejši od farmakološkega.

Diagnoza - tako in drugače

Prava diagnoza (grško spoznati, razlikovati) bolezenske slike je temeljni pogoj za pravilno in učinkovito zdravljenje. Ugotavljanje alergij se začne z anamnezo, med katero terapevt bolnika temeljito izpraša o njegovih težavah, temu pa sledijo različni testi. Do tod sta oba načina zdravljenja enaka. Sledijo razlike. Navadno bi nas z napotnico poslali v laboratorij, kjer bi to poskušali razbrati iz vaše krvne slike. Tukaj je drugače, saj gre za neinvazivne diagnostične postopke. Za čimbolj natančne rezultate je treba vnesti v aparat še podatke o bolnikovi starosti in poklicu.
Potem ko si je terapevt z izčrpnimi vprašanji, s pregledom in z energetskim testiranjem ustvaril celovito podobo o vašem zdravstvenem stanju, izdela načrt zdravljenja, ki obsega tudi toksične obremenitve z ugotovljenimi alergeni.
Nato se bolnik sezuje, v roko prime kovinsko kroglo, ki služi kot elektroda, terapevt pa s posebnim senzorjem meri energetske vrednosti na končnih točkah meridianov ob korenu nohtov na prstih. V aparatu so shranjene optimalne vrednosti. Če terapevt z meritvijo ugotovi nižje vrednosti, to kaže na kronične bolezni, višje vrednosti pa govorijo o akutnih obolenjih. Izmeriti je mogoče energetsko stanje vsega telesa, možganov (tako ugotavljajo psihično moč in sposobnost), prsne votline (srce, timus in pljuča) in organov v trebušni votlini, ugotoviti limfno sliko, preveriti stanje krvnega obtoka in žlez z notranjim izločanjem, morebitne tumorozne procese ter stanje živčnega sistema, krvnega sladkorja, kosti, vezi, kit in kože. Za večjo natančnost iste organe preverijo na obeh rokah.

Zdravljenje z inverznim nihanjem
Pred začetkom zdravljenja alergije so praviloma potrebni nekateri predhodni programi, ki naj telo energetsko stabilizirajo. Nadvse pomembna je tudi pravilna prehrana oziroma izogibanje nekaterim sestavinam sodobne prehrane.
Dr. Medved pri zdravljenju alergij z napravo BICOM 2000 najpogosteje uporablja terapijo z inverznim nihanjem. Alergen, ki so ga pozitivno testirali, položijo v lonček-elektrodo in ga povežejo z aparatom, kjer ustvarijo zrcalno sliko tega nihanja, ter ga pripeljejo nazaj v telo, kjer se ustvari resonanca, ki zdravi. V organizmu se tako sčasoma vzpostavi energetsko ravnovesje, telo se navadi na "popravljeno" reakcijo in se ob vnovičnem stiku ne odziva z alergičnimi simptomi. Razen če gre za izpostavljenost prevelikemu odmerku alergena, ko bo verjetno spet prišlo do reakcije, lahko rečemo, da je tak bolnik za vedno ozdravljen.

Kaj je v steklenih ampulah?

V steklenih ampulah, ki jih je dr. Medved zbral več kot dvesto, so ujete snovi, na katere smo lahko alergični: različne vrste rastlinskega in drevesnega peloda, žita, herbicidi, fungicidi, plesni, prah, plini v stanovanju, barvila, izpušni plini, čistila, bencin, aceton, umetni preparati za konzerviranje sadja, marcipan, zelišča, različna domača zdravila in mnoge druge.

Deset - dvanajst tednov

Zdravljenje traja od deset do dvanajst tednov, včasih tudi dlje, če gre za bolnika z več alergijami. Med zdravljenjem bolnik udobno leži ob napravi BICOM 2000, na telo pa mu namestijo dovodne in odvodne elektrode, ki so povezane z aparatom. Po elektrodah pripeljejo nihanja določenih delov telesa, tkiv ali organov v aparat ali pa ustrezno spremenjena zdravilna nihanja vračajo v telo. V terapevtskem delu ordinacije so štirje aparati in poseben kovček. Med zdravljenjem bolnik navadno leži na elektrodi, otrokom pa veliko elektrodo pritrdijo na hrbet, saj jih je zelo težko prepričati, da so dalj časa pri miru. "Terapija mora biti humana," je prepričan dr. Medved.

Po terapiji

Po terapiji so bolniki navadno zelo utrujeni, čeprav med postopkom ne čutijo bolečine in skozi elektrode ne teče električni tok. "Kot da bi me prijetno mravljinčilo," je občutek skušal opisati starejši gospod, ki je imel hudo alergijo na amalgamske zalivke. Po terapiji je treba popiti veliko čiste vode, takšne brez mineralov in kemikalij, da se lahko balast skozi urin izloči iz telesa. Urin je tudi pomemben pokazatelj, da se je kaj spremenilo, saj je na začetku zdravljenja temno obarvan in smrdeč, na koncu zdravljenja pa je prozoren in brez vonja.
Ker skoraj polovica bolnikov poroča o utrujenosti, lahko po terapiji nekaj časa sproščeno počivajo. Nekateri imajo občutek, kot da so naviti ali živčni, le redki tožijo o rahli vrtoglavici ali pritisku v glavi ter motnjah krvnega obtoka, otroci včasih tudi zaspijo. Znana je tudi reakcija na terapijo; prvo morebitno poslabšanje je mogoče omiliti, če bolnik popije veliko vode. Stranskih učinkov v smislu šolske medicine niso opazili.


Bioresonančna terapija nam ponuja enkratno možnost, da alergije, preobremenitve z okoljskimi strupi in težkimi kovinami, ter nekatera druga obolenja ne le zdravimo, pač pa tudi ugotavljamo alergijske mehanizme na informacijski ravni in težave s tem popolnoma odpravimo. Terapevtski princip je inverzno nihanje (zrcalna slika nihanja) alergena. To nihanje povzročimo z zrcalno uravnavo v napravi BICOM, ki ga povzroča izvirno nihanje alergena ali preobremenilne substance. V enem ali več terapevtskih terminov je tako nihanje s pomočjo kabla in elektrode vodeno k pacientu.


Izvid alergij oz. kaj pač ni vredu dobiš takoj.
terpaij pač odvisno.nekateri ljudje že po 1 terapiji so ok,drugi jih pa rabijo tudi 10 za eno stvar.
cene terapij so različne.pri nas v Nm so okrog 40 evrov
Hodiš 1x na teden.
Izkušnje so različne pravtako zdravljenja

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bioresenanca
17.3.2009 15:14:11   
manja143
info najdeš tudi na:  www.biomedicina.si

lp

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bioresenanca
17.3.2009 20:24:57   
J.L.
tnx smo že naročeni, čez par dni bomo vedeli na čem smo. končno...

(odgovor članu manja143)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?