|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prenosna košara iz blaga za Quinny comfort
27.4.2005 22:05:43   
Medy
Pozdravljene!
Jaz bom kupila voziček Quinny comfort in vem, da je dodatna oprema košara Dreamy, vendar je ne bi rada imela. Raje bi kupila kakšno prenosno košaro iz blaga - tako, da se samo položi na voziček. Ali mi lahko katera pove, od katere firme bi pasala gor in kakšne so kaj cene.
Hvala,
Medy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prenosna košara iz blaga za Quinny comfort
27.4.2005 22:08:12   
Mina1
DREAMY je glih zato fajn in jo toplo priporočajo zaradi trde podlage za hrbteničko za prve 3 mesece, neglede na to, kdaj je otroček rojen.

Odločitev je pa seveda tvoja;)

Mi smo jo imeli pri prvem:duda: in sedaj pri drugem:duda: in smo super zadovoljni z njo. Ko pa bo "pase", ga gre v prodajo.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Medy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prenosna košara iz blaga za Quinny comfort
28.4.2005 8:15:51   
Annny
Mi smo imeli Dreami iz bombaža (ne iz tistega gladkega materiala, kot je večina Dreamijev).
Mislim, da košare, kakršno bi rada, ne boš našla- ker ima sam voziček posebne adapterje, na katere se lahko pritrdi izključno košara Dreami.
Lp

(odgovor članu Medy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prenosna košara iz blaga za Quinny comfort
28.4.2005 11:48:01   
Anonimen
Medy verjetno misli tisto košaro, ki je iz blaga oz. kot torba za prenašanje..ki jo položiš na športni del vozička in ne nameščaš prav na ogrodje. Al se motim?:zmeden:

(odgovor članu Medy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prenosna košara iz blaga za Quinny comfort
28.4.2005 14:24:33   
Annny
Ja, če pa misliš to, kar je omenila Ribica, potem je to najbrž nosilna torba. Mi imamo tako nosilno torbo, ki se spremeni v zimsko vrečo s tem, da se vzame iz hrbtnega dela ven eno tako tršo 'ploščo'. Ni pa ta vreča iz bombaža:zmeden:
Lp

(odgovor članu Medy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?