|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rabim vaše mnenje in pomoč
3.5.2005 9:41:49   
nita
Sploh ne vem več, kaj naj naredim, da bo prav. Naša Ela bo jutri stara 3 mesece, pa je z njo hujš, kot ko je bila stara 1 mesec.

Do kkonca prvega meseca je imela strašne krče. Pojavljali so se predvsem zvečer, kaj malega tut čez dan. Ponoči se je hranla nekje na 3 ure. Po enem mesecu smo se počasi začeli privajat. Krči so ponehali, spat je začela ponoči najprej na 4 ure, na 5 ur, čez mesec dni je pridno spala že celih 7 ur. Čez dan je seveda začela že več čut, gledat, se pogovarjat in smejat.

In sedaj že 14 dni zvečer kriči na vse grlo, še hujše, kot prvi mesec, ponoči pa se zbuja na 3 ure in je ne morem nikakor potolažit drugač, kot da ji dam zizo. Potem zaspi, kupčka sploh ne more podret. Pred dvemi dnevi pa je začela jokat tut dopoldan.

Previta, nahranjena, ni ji vroče, je ne zebe,... Jaz ne vem, kaj delam narobe :zmeden2::zmeden2::zmeden2: .
Vsa sem neprespana, popldan še komaj gledam.

Kakšen predlog???

L.P. Anita :zaspan:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Rabim vaše mnenje in pomoč
3.5.2005 9:46:16   
Primoza
A se kaj slini?

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Rabim vaše mnenje in pomoč
3.5.2005 9:50:12   
nita
Ja, ful in to že kak mesec in pol. Pa menda je ne bojo že zobki???

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Rabim vaše mnenje in pomoč
3.5.2005 10:05:56   
corfu
Nita, čisto možno da bodo zobki, jaz sem komaj čakala, da je napolnil tri mesece, da sem ga začela s tistim calgelom mazat, zdaj je boljše, zobki rinejo od vsepovsod.

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Rabim vaše mnenje in pomoč
3.5.2005 10:30:17   
Primoza
Ja zobki so, zato sem to vprašal. rastjeo lahko nekaj dni ali pa več mesecev, ni pravila. Spremlja jih kakšna kratka vročina in seveda veliko joka in prebujanja.
Pri naši prvi so ji rasli od dveh mesecev pa do desetih mesecev. Pri drugemu pa je bila rast bolj mirna.

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Rabim vaše mnenje in pomoč
3.5.2005 10:36:11   
nita
Uh, sem tut jez že pomislila na to, pa se mi je zdelo, da je še mal prezgodi. A to pomen, če bojo slučajno ven pokukal v 9-tem mesecu, da bo tako pestro vse do takrat??? Primoza??? Upam, da bo odgovor NE ;) .

L:P. Anita

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Rabim vaše mnenje in pomoč
3.5.2005 11:10:15   
Primoza
Saj pravim, nič ni nemogoče. Ampak navsezadnje prvo leto (in tudi vsa ostala) tako hitro minejo....

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Rabim vaše mnenje in pomoč
3.5.2005 11:57:16   
Gina
Nita, kaj pa,če je vaša Ela lačna? Kako pa veš, da se naje? Moj je ravno tako jokal, pa se drl ko zmešan, pa mi ni bilo nič jasno. Ko sem mu enkrat le dala malo dodatka, ga pa ni spil malo, ampak cel deci! In nič več jokal. Potem sem ugotovila, da pač včasih, ko otrok poveča potrebe po mleku, moja ponudba ne sledi takoj povpraševanju, ampak zaostaja za 3 tedne!, in ne tako kot pri večini, ko se mleko začne tvorit v večjih količinah že po parih dneh. Po treh tednih se je spet vse uravnalo. In tako je bilo tričetrt leta!
No, to je le ena od možnosti.

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Rabim vaše mnenje in pomoč
3.5.2005 12:02:14   
Anonimen
Jaz bi ji tudi poskusila dati še dodatek. Si vsaj za eno stvar potem prepričana, da jo lahko definitivno izločiš. Da otrok ni lačen. Sicer so pa lahko krči, posebno če kriči vsakič približno ob istih urah in se je na potolažit. Do štirih mesecev in še čez so še čisto možni.

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Rabim vaše mnenje in pomoč
3.5.2005 13:01:43   
nita
Ja, ji bom probala dodat. Izgubit res nimam kaj. Sicer pa vedno po hranjenju probam stisnit za zizo in še vedno nekaj priteče. Tko da sem mislila, da imam dost mleka :zmeden2: . Kriči pa ponavadi ob istem času, nekje ob 19h. Čeprav je začela tečnarit tut dopoldan (ne kriči kot zvečer, le nekaj cmera in to kmalu mine). Ja, verjetno je res 100 možnosti, jaz bi pač rada z njo samo uživala, saj vem, da prehitro zrastejo, tako pa ... Rabla bi konkreten vzrok, da bi vsaj lahko rekla to je to, ampak očitno ga pri tako mali ne bom našla. Mi je že lažje, ko vem, da nismo same...

Hvala!

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Rabim vaše mnenje in pomoč
3.5.2005 13:37:20   
Gina
Nita, meni je tudi vedno kaj ven priteklo, ampak otrok se ni mogel najesti, čeprav je fejst vlekel in pravilno vlekel. No ja, saj mogoče pa ni to to.

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?