|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Quinny Buzz ali Freestyle 3XL comfort
6.5.2005 14:15:49   
TVN
Punce, pomoč! Nikakor se ne morem odločiti, kateri voziček naj vzamem. Buzz mi je ful všeč, vendar pa me je zaskrbelo, ker se tukaj na forumu pojavljajo informacije, da je precej majhen in da otroka po 1 letu že kar težko spraviš vanj. To pa je precej nesprejemljivo, saj bi voziček rada kupila za ves čas (ne da ga potem menjam po letu ali dveh). Odločila sem se, da bom v vsakem primeru kupila košaro in lupinico, čeprav košare pri comfortu kao ne potrebuješ, ker gre v vodoravni položaj.
Kakor koli že, buzz ali freestyle 3XL comfort? Aja, za Buzza tudi pravijo, da je na makadamu precej zoprn. Po drugi strani pa je Freestyle 3XL comfort težji, ker ni iz aluminija, ima pa resda veliko kolo in bojda je večji in ga lahko uporabljaš ves čas. Ne gre mi za ceno, rada bi našla optimalno rešitev za ves čas uporabe. Kaj mi svetujete iz vaših izkušenj? Aja, še to: nikjer ne piše, da se pri 3XL comfortu da fiksirati prednje kolo. Piše samo, da se obrača 360 stopinj. A se da fiksirat?
Najlepša hvala za vaše nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Quinny Buzz ali Freestyle 3XL comfort
6.5.2005 14:25:05   
pravljica
prvo - ja, se da fiksirat kolo

tudi meni sta oba všeč, pa sem se odločila za comforta...nekako bol komot za bebico se mi zdi...velik je pa res, ampak s tem si še ne delam problemov...ker mi je tudi buzz zelo všeč, sem si rekla, da ga kupim čez kakšno leto, ko bodo že rabljeni kje za dobit, mojega se bo pa tudi še dalo prodat za solidno ceno, glede na to, da se do takrat še ne bo tako uničil...bomo vidli :)

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Quinny Buzz ali Freestyle 3XL comfort
6.5.2005 15:09:08   
lin
Mi imamo Quinnyja Freestyla 3 xl in smo ful zadovoljni.
Glede Buzza ali Comforta pa takole,lepši mi je Buzz,kateri je pa boljši BOOOOOOOOOOOOOOOO!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Quinny Buzz ali Freestyle 3XL comfort
6.5.2005 17:07:46   
polona2
Buzz je meni osebno lepši, Speedy SX še lepši, Comfort mi pa ni všeč, ampak, bolj pomembna od estetske plati je praktična, torej,
kje boš voziček uporabljala, v mestu, nekje na vasi, ker, če živiš nekje, kjer je tudi makadam, boš s kolesi od Buzza res težko shajala,
prvo glej na praktičnost oz. uporabnost vozička, lp!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Quinny Buzz ali Freestyle 3XL comfort
6.5.2005 20:15:02   
Mojca P.
Smo se odlocali med Buzzom-in Speddyjem. Buzz nama je bil simpaticen predvsem zaradi prakticnosti, ker se res na minimalno zlozi, sva pa tudi Ziga posadila not in sploooh ni majhen. Preberi nazaj (z iskalnikom poisci) je ena napisala, da je ful majhna razlika v merah sedeza. No, manjkala nama je strehca, mala je tudi kosara. Sva enega nasla rabljenega na netu, tetka se ga je takoj znebila, ker baje fuuul skriplje (je poznala se dva ista primera) in je skrajno neprakticen (njene besede). Baje se zelo tezko spusti naslon, ce je otrok noter in se ji je nardilo, da se ji je vozek pri tem skoraj zlozil skup??? Kar nekja dnara je zgubila na ta racun, ampka se ga je takoj znebila, ker ji totalno ni bil vsec. V glavnem, prodala ge je sicer tudi hitro, nama je pa priporocila naj se ne odlociva zanj, ampak za speedyja (ga ima zdaj tudi ona).Tako, imamo danes tega. :rozica:

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Quinny Buzz ali Freestyle 3XL comfort
7.5.2005 2:04:25   
Annny
Comfort je bolj praktičen- jaz bi gledala predvsem na to.
Lp

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Quinny Buzz ali Freestyle 3XL comfort
7.5.2005 12:37:23   
Anonimen
Buzz ni primeren za novorojenčka.
Mi imamo 3xl Comforta pa je sicer še zapakiran, ampak je pa ful fajn :ups:

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Quinny Buzz ali Freestyle 3XL comfort
9.5.2005 9:32:28   
asso
Pri buzz-u je slabost v tem, da se naslonjalo ne da ločiti od sedeža - se istočasno naklanjata nekako tako kot pri stolčkih za hranjenje. V bistvu je :duda: non stop v sedečem položaju le naklon sedenja se spremeni.

upam, da nisem preveč nerazumljiva:zmeden:

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?