|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mammy26
5.5.2005 7:15:10   
nelči
Pozdrav!

Mammy, v malo starejšem članku, ko je bilo govora o Hauckovem vozičku, sem prebrala, da sta z možem v Toysu kupila Mini starja s trem kolesi (spredaj dvojno). To je tisti model, ko ima zraven še torbo za novorojenčka in ki jih imajo le v dveh barvah, ne?Meni je tudi ful všeč in verjetno ga bova tudi midva kupila. Zanima pa me, koliko je stal v Toysu in če nisem preveč radovedna, za katero barvo sta se odločila? Kako pa se kaj obnese voziček, je vredu (če ga slučajno že uporabljaš)?

Saj vem ... en kup vprašanj :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mammy26
6.5.2005 6:56:52   
mammy26
Pozdravljena!

Res sva ga kupila v Toys, kjer sva dala 149 eur oz. okoli 35 tisočakov. Imava pa barvo - hm kako naj ti razložim, pri nas obstaja v svetlo modri barvi ali v kaki barvi. Mi pa imamo barvo, ki je bila narejena za avstrijsko - nemški trg(saj tako so nam rekli v Toysu) in sicer je kombiniran s svetlo modrim ležiščem, ki ima tanke rdeče črte po sedalu, z temno modrim blagom okoli vozička (streha... - je na zunanji strani temno modra, na notranji pa svetlo modra, in ob strani mu visi mali medi kot igrača za bejbija).

Sem zakomplicirala kaj.

Kar se funkcionalnosti tiče je super, saj je hitro zložljiv, primerne teže, uporabljam ga še ne, ker imam rok 01.06. Sem pa imela Hauckov vozek že pri prvih dveh in se bila super zadovoljna.

LAhko ti pošljem slike če želiš. Jaz torbe nisem vzela poleg, ker bo :duda: rojen poleti in je ne potrebujem, sva pa vzela jajčko ki se pritrdi na vozek.

Lep pozdrav!:)


(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mammy26
6.5.2005 7:07:00   
nelči
Ja ful hvala Mammy za info.
Zdaj pa ne vem več, če mislim isti voziček, kot ga ti opisuješ :zmeden2:
Je mogoče ta model?
http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/427afab5004a0c08273f50f3360605dd/Product/View/276518
Če ni, bi te res prosila, da mi sliko pošlješ :bravo:
A ti se nisi odločila za torbo? Jaz ne vem več, kako je s temi vozički, ker sicer jaz imam rok tudi poleti 16.8., ampak so mi nekako svetovali, da bom torbo vseeno potrebovala. Nič mi ni več jasno :zmeden2:
Daj, razloži mi prosim, kaj ti misliš?

LP

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mammy26
6.5.2005 18:28:15   
mammy26
je točno takšen kot je na sliki, le da piše na njemu Mini star - HAuck model Bruin, drugače pa se pri nam imenuje Jupiter - Mini star. Bruin se imenuje ravno zaradi tistega kar sem ti prej opisala, za tuji trg...

http://www.toysrus.de/index.php?mapid=5&produkt=1477&details=1&PHPSESSID=1e99c146fc598ffbd4d48dba220fb202


Torbo boš ti verjetno res potrebovala, saj imaš rok res avgusta, ko je še vroče, amapak jesen zna biti včasih zelo nesramno mrzla. Konec koncev, moraš gledati nato, da dec. bo star bejbi 4 mesece in mu bo prav toplo v torbi.

Lp

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mammy26
9.5.2005 6:35:54   
nelči
Mammy najlepša hvala za odgovor!

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?