|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam v Lj na srečanje + otročički
31.1.2011 15:17:21   
M1987
Zdravo, pripravljamo neko srečanje družinic in me zanima če katera ve za kakšno lokacijo kjer se lahko popije kava in da je igralnica poleg. Vem za City park - Pod vodo, vendar je to za starejše otroke, v e leclerc je neka slaščičarna z igralnico... Nekje so mi omenili Mercator Šiška?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam v Lj na srečanje + otročički
31.1.2011 15:19:49   
pikica*
Kolosej, slaščičarna po Emporiumom. 

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kam v Lj na srečanje + otročički
31.1.2011 15:40:26   
Jantar
Danes se nas je dobilo 5 mamic z leto in pol starimi otročki in sicer smo se dobile v koloseju dopoldan,...je blo luštno,ker smo v miru klepetale in malčki so se kamot sami igrali in mele smo jih lahko skoz na očeh tko da priporočam,...Emporium je luštno sam za tako male kot so bli naši je prevelik razmak med igralnico in lokalom,.....user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kam v Lj na srečanje + otročički
31.1.2011 16:24:28   
K_a_t_i
Nama, Arena 2000, Mothercare BTC, Supernova Rudnik,...

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Jantar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kam v Lj na srečanje + otročički
31.1.2011 19:30:43   
Kasija
Igrišča so že našteta. Tako da dodajam kratke opise, da se boš lažje odločila.

Kolosej ima igrišče poleg slaščičarne primerno tudi za zelo majhne otroke. Skoraj edini primerni za eno ali manj letnike. Me smo na srečanjih dajale dekice na tla. Zelo dober pregled imaš nad igriščem, če dobiš katero od miz, ki so takoj poleg igral.

Nama je v centru. Torej problem parkiranja. Igrišče je takoj zraven igrišča. Je pa manjše, pa nekoliko zdelane igrače imajo trenutno. Dobro pregledno, ni pa za najmlajše, ki še dajejo majhne igrače v usta.

Arena nasproti Koloseja ima ogromen prostor, pa trenutno bolj malo igral.  Hišica s toboganom, če se ne motim. Slaščičarna je. Če imate večje otroke, jim je zanimivo tudi gledat bowling ali pa porabljat neskončno veliko kovančkov za razne igrice v smislu streljanja, vožnje... Sicer odsvetujem.

Supernova ima igrišče poleg picerije, ampak iz nobene mize se igrišča ne vidi dobro. Sicer teroretično otroka na igrišče oddaš in jih nekdo nadzoruje. Ampak spet morajo imeti nekaj let, da znajo sami priti nazaj in ne odtavajo. Prav kafič je pa malo dlje, predaleč od igrišča.

V cityparku je poleg slaščičarne igrišče pod vodo. Je krasno spet za malo večje. Moja 1,5 in 3 letnik izmenično bežita ven iz njega - ker sta dva izhoda in ni nekega nadzora. Torej za več kot 3 letne ali pa bolj pridne od mojih user posted image

Pod emporiumom je slaščičarna, nasproti katere je igrišče. Ampak med igriščem in mizami je recimo 10 m vmes. Pa ne igrišču je nekaj pregrad, torej iz slaščičarne ne vidiš otroka. Imajo pa ježke tortice user posted image ... Pa igrišče je lušno, ima ladjico, avtomobilček, kuhinjo, stole z mizicami - veliko za domišlijsko igro.

Mothercare ima eno krasno, prostorno, dobro vidno igrišče založeno z njihovimi igračami iz trgovine plus toboganom in plezali nad morjem žogic. Najlepše in najbolj pregledno igrišče. Žal vsaj nazadnje kava bar še ni bil odprt. So pa mize za sedet in avtomati za kavo in pijačo.


< Sporočilo je popravil Kasija -- 31.1.2011 19:34:15 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kam v Lj na srečanje + otročički
31.1.2011 19:38:06   
Kasija
Aja, mercator. Igrišče je lušno, podobno kot pod emporiumom ima veliko domišlijskih možnosti - hišica, kuhinja, tobogan - pa tudi televizija z dvd risankami. Zraven je restavracija. Je pa slabše pregledno - iz skoraj nobene mize ne vidiš dobro na igrišče.

Moje najljubše za čvek v miru za otroke starosti kot moja - do 3 leta - je Kolosej s kavico in Mothercare brez kavice. 


(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kam v Lj na srečanje + otročički
14.3.2011 23:00:12   
M1987
O HVALA zelo si se potrudila z odgovorom user posted image bo treba si malo ogledati in izbrati =)

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?