|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Škrlatinka
31.3.2009 19:36:31   
ALESSA
Pozdravljene!

Moja 4. leta stara hčerkica je zbolela s škrlatinko in je dobila Ospen. Jemati mora 3 ml na 8 ur. Zanima me ali je dovolj velika doza ali bi morala dobiti večjo dozo.  Upam, da je dovolj. In še to, ali so lahko kakšne posledice po "zdravljeni škrlatinki"???????????   Ker baje ni to kr tako. In, če je to res, da ne sme ven na svež zrak vsaj za par minut, ker ima lahko baje probleme z srcem potem kasneje kot posledica tega???????
To sem od ene slišala, ne vem, če je res. Hčerka ni imela nikoli vročine, samo flekasta je ratala. Sva šli v laboratorij, da so ji vzeli kri in bris žrela. Potrditev je bila tu.

LP, Alessa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Škrlatinka
31.3.2009 19:45:10   
pipic
http://med.over.net/forum5/read.php?46,1587739

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Škrlatinka
31.3.2009 20:14:40   
Zala01
Moj 3,5-letnik je imel škrlatinko par mesecev nazaj, se je začelo tudi brez vročine, samo z drobnimi izpuščaji, 4. dan škrlatinke pa so se mu spustile še norice. Bil je tak revež, da ne znam opisat. Posledic pa ni bilo nič (po škrlatinki mislim), res pa je, da sem ga pazila, da ni norel okoli. Pravijo tudi, da se škrlatinka rada ponavlja, pri nas se ni...trkam!!!user posted image

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Škrlatinka
31.3.2009 21:26:42   
katra55
Moja punčka jo je imela, ko je bila stara leto in pol. Dozo je imela 2,5ml na 8 ur. Bila pa je zelo boga z visoko vročino, ki je trajala en teden. Posledic po zdravljenju ni imela, ven sva šli, ko je bila en teden brez vročine.
Hotro se pozdravite!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Škrlatinka
1.4.2009 22:10:17   
ALESSA
Hvala punce za odgovore!
Nam gre na bolje!

Alessa

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?