|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   temen izcedek in zanositev?
16.3.2012 10:40:05   
nikky25
Pozdravljene punce!

Zanima me, če ima (oz. jih je imela) katera podobne probleme kot jaz!?
Z možem se trudiva user posted image od oktobra in nama nikakor ne uspe user posted image
Od takrat imam fuuuul dolge cikluse, tudi do 39dni (predn sva začela delati na user posted image sm imela redne cikluse na 30dni)
Opaža, tudi, da v času, ko naj bi imela O sploh nimam nobene sluzi
zadnje 2 ciklusa sem imela krvavi izcedek:
M. je nastopila 19.1, izcedek sem imela 7.-9.2
zadnjo M. sem imela 26.2, 3 dni pred sem imela rjavi izcedek, sedaj pa imam že od 12.3 krvavi izcedek.Imam tudi krče,bolečine najbolj čutim na desni strani.
Ali je to ovulacijska krvavitev oz. ali sploh imam ovulacijo?

6.2 sem imela ginekološki pregled, ker sem imela močne bolečine v predelu jajčnikov. G.mi je ob pregledu povedala, da zgleda vse OK, prisotnost cist je minimalno,čudila pa se je, da mi folikel še ni počil. Naslednji dan pa se je pojavila ta krvavitev. Poklicala sem v ambulanto in mi je sestra odgovorila, da je lahko to čisto normalno,da je to pogosti vzrok po pregledu.Vendar je pri meni to trajalo 3 dni in ta ciklus se je ponovilo.
G.mi je svetovala tudi, da si naj merim temperaturo v nožnici. Tako naj bi ugotovila, ali sploh imam ovulacijo.
temp. od 3.3-11.3 mi je nihala od 36,5-36,7
12.3 sem imela temp.36,4
13.3 mi je narasla na 36,8
14.3-15.3 T=36,7
danes: T=36,6
Ali to pomeni, da sem imela O? Opomba: 12.3 sem vstala ob 6h zjutraj, 13.3 pa ob 8h..tako, da nevem če je to to, čeprav že celoten ciklus vstajam mešano in so T.dokaj konstantne: 36,5-36,7
Ali sploh lahko zanosim kljub tem krvavitvam? Nekje sem prebrala, da gre lahko za hormonske nestabilnosti in,da ženske težje ali pa sploh ne zanosijo user posted image ?
G. mi je omenila tudi, da v primeru da nimam O, da se dobi tablete, ki sprožijo O. Ima katera izkušnje s tem? koliko mesecev si moraš meriti temp.,da določijo da O ni in dobiš te tablete?

Hvala za odgovor!
Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: temen izcedek in zanositev?
16.3.2012 11:55:02   
tamala86
Oj. so ti vzeli kri, pa pregledali za bHCG, ker pri krvavitvah gre lahko za izvenmaternično nosečnost, kar pa ni nujno, da se vidi na UZ. Povem iz lastnih izkušenj.
user posted image za srečo, pa da bo se vse čimprej uredilo!

(odgovor članu nikky25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: temen izcedek in zanositev?
16.3.2012 20:03:37   
krisv
Na strani Fertility Friend si lahko izdelaš graf bazalne temperature in ti program označi, kdaj naj bi bila ovulacija. Sem pa nekje zasledila podatek, da le pri 1/3 žensk BT pravilno pokaže ovualcijo. Poskusi.

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?