|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj noče jesti
3.3.2010 15:31:00   
lotty4
Hčerka je stara 6 mesecev in pol vsak dan ji vztrajno kuham jabolčka dopoldne, pa ga da v usta eno žličko in konec, hoče flašo. Za kosilo korenčka, krompirčka, razne juhice največ 5 žličk potem hoče flašo sploh ne odpre ust. Za večerjo naredim rižkota ali gres pa spet ene pet žlič in konec, pristanemo na flaši.  Naj povem še to da sva se do šestega meseca dojili, potem ko sem ji dala čajčka po flaški se ni hotla več dojit tako da si sedaj črpam mleko ga vlijem v flaško in poje. Kaj pa naj z gosto hrano? Zakaj ne odpre ust. Dobesedno tišči ustnice skupaj in jih ne odpre.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakaj noče jesti
3.3.2010 15:33:12   
ledenaa
za začetek je to čist dovolj,ne znam zakaj si tako belite glavo da otrok mora pri določenih mesececih nekaj delati ali pa jesti.
še vsak otrok je začel jesti GH,eni prej ,eni kasneje

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zakaj noče jesti
3.3.2010 15:38:55   
manna
Lotty4, jaz uvajam GH pri hčerki že 3,5 mesecev (zdaj ima 9 mescev) pa še vedno smo na par žličkah. Ne sekiraj se, počasi bosta napredovali! Tudi jaz sem dojila, zdaj pa sem počasi prešla na flaško, ker se je vedno manj hotla dojit. Še vedno se pa z dojenjem malo pocrklja pred spanjem.
Nikar ne hiti, saj bo šlo počasi na bolje! Vsak dan par žličk, pa bo vsak dan bolje! Če boš hotla prehitro nadomestit obrok, bo slabše, ker bo še bolj zavračala žlico..



(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zakaj noče jesti
3.3.2010 15:47:44   
lotty4
Zato se mi zdi tako čudno, ker je ta prva jedla kot ji že od rojstva ne bi dali. Vse je lepo zmazala že od samega začetka in sedaj mi je tako čudno, ko  mi ta druga odpre žličko samo za enkrat.

Hvala

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zakaj noče jesti
3.3.2010 15:51:32   
ledenaa
Niso vsi enaki;)  Moj prvi je bil takšen jedec,ta drugi pa šele po 13 mesecih je začel res jesti GH

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zakaj noče jesti
3.3.2010 16:01:27   
hubi
Pri nas je trajal 3 mesece od uvajanja do tega, da je pojedla normalen obrok.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zakaj noče jesti
3.3.2010 16:39:40   
inč
Hojli...user posted image

nikar se ne sekiraj...bo že ko bo hotela...vsi otroci so si različni tako v fizičnem razvoju kot pri hrani. naša bo stara 6. mesecev pa se še sploh noče dvigovat v sedeč položaj...saj ima čas do 9.meseca...sem se jst tudi presekirala...ups malo sem zašla s temeuser posted image
glede hrane se mi pa zdi lepo da ima rada mleko...ker z našo imam take borbe da mi poje kakšnih 500ml na dan...sem pa že pri 4 mesecih začela z GH in ma rada prau vso. Sama sem se zlo presikirala, ker zavrača mleko pa me je pedijatrinja potolažila, da bo imela rajši GH in tako tudi je...za otroke ki pa so dojeni pa težje preidejo na GH...nevem tako pravijo

"nebi bili naši nagajivčki...če nam nebi delali preglavic...haha"

papa

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zakaj noče jesti
3.3.2010 20:32:37   
Najaa
Pri nas je isto. Prva jedec od prve žličke dalje, druga pa skoz neki. Komaj poje za en obrok, pa še to rabi ful enih animacij zraven. Izbirčna je pa tudi zelo.
Sej bo, še noben ni sam na flaši ostal. Počasi, eni rabijo malo več časa. Je pa šok ja, če ti prve vse je, drugi pa čisto nasprotje.

(odgovor članu inč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: zakaj noče jesti
3.3.2010 20:56:02   
marjetica8
Naš je tud mel eno obdobje ko smo spravli maksimalno 5 žličk. Pol so pa zobki pršli ven, je pa začel jest ko velik! To obvdobje neješčosti je trajalo skoraj 1 mesec. Sem se sekirala od začetka, pol sem popustila, ker itak še manj poje, če se sekiraš! Zdej mu vedno dam tolk, kolkr sam hoče. Če pr enem obroku manj poje, poje pri naslednjem več, in obratno. Tko da se nekako pokrije. Samo ne se sekirat - bo že začela jest, ko bo lačna.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?