|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnice imajo prednost
14.5.2005 12:29:27   
malika
:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

A ta teza drži? Jaz imam zelo slabe izkušnje kaj se tega tiče in mislim, da je to samo še prastara fraza.

Npr. naročena sem k gin., baje najprej nosečnice, potem vse ostale. Pa vedno čakam najmanj uro in pol, mimo mene pa v ordinacijo hodijo vitke gospodične in gospe, brez materinske ali trebuščka.

Pa sem naročena v laboratorij; seveda najprej nosečnice potem vsi ostali; pa spet čakam najmanj uro me dvsemi tistimi kašljajočimi v hermetično zaprtem prostoru.

Drži ali ne drži?
Pri nas v MB v zdravstvenem domu NE drži! :((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nosečnice imajo prednost
14.5.2005 13:09:04   
Anonimen
Malika, jaz se kar mal neumno nardim in veselo vkorakam v ordinacijo :ups:
Če sem naročena ob 12ih, pol ne mislim čakat do pol treh :grrr: Mogoče sem grda, ampak včasih pa res ne morem sedet eno uro v čakalnici ;)

Kar se laboratorija tiče, ni bilo še nikol take gneče, da bi mi blo hudo čakat (največ 5 min.).

Je bilo pa luštno na Lošinju, ko sva šla na Sadno kupo, pa je natakarica vprašala, če imam mogoče kakšno željo po posebni vrsti sladoleda :bravo:
Pa tud v Leclerku dobim vedno lepši kos mesa :ups:

Jaz bi na tvojem mestu kar kej rekla, da se ne počutiš dobro, da nej te vzamejo naprej :bravo:
Sam ne bit tih :rozica:

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nosečnice imajo prednost
14.5.2005 13:26:01   
Jessy
Pri nas, pri ginekologu, imamo nosečnice prednost pred ostalimi, a kljub temu čakamo po uro in več, da pridemo na vrsto, saj sestra tako neumno naroča in naroči tudi 4 nosečnice na isto uro. Mislim, HALOOOO!!! Saj je vse ok, ampak z eno nosečnico se zamudi 10 minut, ta druga je lahko notri pa tudi 40 minut....GROZA!

V laboratoriju pa ni problem, koliko jih je v čakalnici, saj gre vse tako hitro, da prideš najkasneje v 10. minutah na vrsto, izvide pa dobiš v naslednjih 10. minutah, kar se mi zdi zelo hitro.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nosečnice imajo prednost
14.5.2005 13:29:26   
SOONka
Razumem, da ste nosecke jezne.. ;)
Ampak tudi NE-noseckam se lahko mudi, tudi one cakajo, tudi one so bile narocene ob doloceni uri in cakajo...
:zmeden:

..pa ne se zdaj jezit name... :)-

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nosečnice imajo prednost
14.5.2005 13:38:42   
Jančika_
Jaz se vedno znova čudim, ko berem takele čakalne zgodbe. V 12ih letih pri mojem G še nisem nikoli čakala več kot 10 minut. Noseča ali nenoseča.:zmeden:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
14.5.2005 13:40:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nosečnice imajo prednost
14.5.2005 13:53:09   
šnucika
Pri mojem G imamo nosečke svoj dan v tednu za preglede,tako,da ni hudega čakanja.Je pa res,da se včasih tudi na ta dan pojavi nekaj popolnoma nenosečih gospa,ki potem naredijo gužvo.
Sem pa bila ta teden tudi na onkološkem na rednem pregledu in sem opozorila na to,da sem noseča....no itak sem bila prva na vrsti,če pa ne bi bila,pa vem,da bi me vzeli naprej.:)

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nosečnice imajo prednost
14.5.2005 15:21:31   
Teni_
Jaz prvič nisem nikoli pri ginekologu čakala, zdaj pa že 2X čakala več kot 2 uri. No, v laboratoriju pa tudi čakam, ko sem na vrsti sem, ampak na srečo gre tam bolj hitro.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nosečnice imajo prednost
14.5.2005 19:20:52   
špelin@
Pri mojem G smo nosečke in nenosečke ponavadi na vrsti ob uri :bravo: Nihče pa nikogar ne spušča naprej ;)

V laboratoriju je pa druga pesem, nazadnje sem čakala več kot 2 uri :( Lulat me je tiščalo kot psa, ampak sem morala zdržat, ker je bilo treba oddat urin :ups:

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nosečnice imajo prednost
14.5.2005 23:28:24   
NENAJANI
Ej, velenjčanka se ti bolj splača it tam okrog osmih ali pa še pozneje, ker cepcev tam pač ne zanima če si ti noseča s trojčki ali pa ne. V mojem primeru je bilo bolje, ko sem šla ob devetih, kot pa takrat, ko sem zjutraj vstala, šla v lab. in potem tešča čakala skoraj tri ure med kašljajočimi in kihajočimi bolniki. Pa še kak klošar se je našel in me nadlegoval-to je bilo prejšnji mesec.
Pri G. je pa čisto odvisno-če prvi prideš, si prvi na vrsti, če prideš pa zadnji-si pač zadnji na vrsti!!!! Zopet drži, da jih en :hudicek: briga, če si ti noseč ali pa ne!!!!!!!!
L.P. Nena :rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nosečnice imajo prednost
14.5.2005 23:40:39   
NENAJANI
Ma ja, jst sem sedaj na koncu velikokrat tešča še ob dveh popldan!:ups:
Ne morem pomagat, če se mi pa tttttttttttoooooooooollllllllllllkkkkkkkk spi!!!!!!:zmeden: Pa še rajši spim dopoldan, kot pa ponoči!:zmeden:
ps. jaz sem tudi iz Velenja!:rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nosečnice imajo prednost
15.5.2005 0:16:48   
piščanc
jaz sem se v nosečnosti v službo vozila z vlakom in dvakrat se je pripetilo, da je bil totalna gužva. pa to v 8 mesecu, ko ne moreš reči, da se ne vidi. no prvič mi NIHČE vstal, polno starejših dam in gospodov, kondukter je celo vprašal, če je kje prazen sedež, ker je bila res gužva, pa nihče. najprej se nisem prveč sekirala, ampak po ene 20 min mi je pa postalo slabo, pa sem se vsedla na tla!! toliko o dobrih navadah

drugič mi je vstala študentka, sem ji bila tkao hvaležna

zgleda da sem ena redkih, ki drugače vedno vstane starejšim in mamicam :(

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nosečnice imajo prednost
15.5.2005 11:06:47   
Talči
Pri g vedno čakam. V laboratorij mi na srečo ni treba hodit, ker vse pustim pri g in oni potem to spravijo naprej.
Se mi je pa zgodilo prejšnji teden v soboto, da sva bila z možem na 40.roj. dnevu od enega kolega na kmečkem turizmu. Tja sta se pripeljala tudi 2 avtobusa nekih izletnikov - večinoma upokojencev, ki so na WC naredili tako gužvo, da ko mi je že bila ful sila, sem se enkrat obrnila in se odločila, da še malo počakam, ko pa več ni šlo, pa sem šla stat v vrsto. In stare babe, ki se spravljajo in čvekajo so prihajale in odhajale. Čakala sem več kot 10 minut in tudi moj trebuh ni neviden! Ko pa so se vrata odprla in sem bila na vrsti, pa se je ena kar hotela vrinit. Rekla sem ji, da zdaj sem pa jaz na vrsti, pa me je samo debelo pogledala in rekla: Starejši imamo prednost!
Drage moje, v tistem trenutku bi jo lahko tako pritisnila, da bi vse zvezde vidla, tako sem bila iz sebe. Ampak sem šla na WC, pa če bi ona bila od mene starejša 100 let! Vse kar je prav...
Mislim, da iz izkušenj lahko povem, da kljub temu, da sem nosečnica, ne morem reči, da imam ravno prednost. Tudi v trgovini, ko se vsi gužvajo z nakupovalnimi vozički in ti zapirajo pot, se nihče ne umakne. Po možnosti te še malo dregne...
Je pa res, da se na ulici včasih kdo za menoj obrne ali pa se mi nasmehne ob pogledu na trebuh. Vsaj nekaj...
LP
Talči

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
15.5.2005 13:02:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nosečnice imajo prednost
15.5.2005 17:52:37   
Nina_
jz pr gin. sm čakala tut eno uro da mi je dala samo recept na taletke, kaj šele pregled...to pa se zavleče tut do 3ure..sem tut iz velenja in vem kaka katastrofa je v labaratoriju...ampak če se le da se mu izmuznem na 100 km...ker sovražim labaratorije in vse kar je povezano s krvjo oz. dajanjem krvi...tk da večkrat kr preskočim obisk labaratorija..(nisem noseča,da ne bo kera kaj napadala..:sloncek:)

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Nosečnice imajo prednost
16.5.2005 8:18:49   
bena
Pozdravljena Malika! Ti popolnoma verjamem, da je v mariborskem zdravstvenem domu tako kot si opisala. Tudi sama sem pred nosečnostjo tam imela izbrano ginekologinjo. Ko sem ugotovila, da sem zanosila, sem se šla tja naročit na pregled. Bila povsem šokirana, obupana in razočarana, ko me je na pregled naročila šele 25.4., čeprav sem bila tam 20.3., torej šele čez pet tednov. Takrat sem bila že v 14. tednu. Zato sem se odločila, da poiščem drugega osebnega ginekologa, in sicer ga imam sedaj v celjski porodnišnici, kjer sem na prvi pregled čakala samo dva dni. Kar se tukaj tiče čakanja na pregled v čakalnici, moram povedati, da nosečnice naročajo zgodaj zjutraj, vse ostale pa pozneje, tako da imamo nosečnice vsekakor prednost. Pa tudi svoj laboratorij imajo tam tako, da si takoj na vrsti, ko se pojaviš pred vrati laboratorija. Imam same pohvale tudi glede sester. V ZD Maribor me je najbolj motilo, da je bila pri pregledu prisotna tudi tista odurna sestra, ki ni zgledala nič kaj prijazna. V celjski porodnišnici si ob pregledu v ordinaciji čista sama s svojim ginekologom in imaš občutek popolne zasebnosti, za kar še v Mariboru očitno niso slišali.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Nosečnice imajo prednost
16.5.2005 10:30:28   
tannya
Pri moji G je tudi vedno gužva in čakam vsaj eno uro. Tako kot tudi vse ostale nosečke. Pri vseh drugih zdravnikih pa zatežim, da sem noseča in vztrajam , da me vzamejo naprej.
Na avtobusim tudi ne igram žrtve in stojim, ampak vržem iz stola ta prvega, ki je primeren. Ne boste verjele, ampak deluje.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?