|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po porodniški v službo
12.5.2009 12:36:23   
pikica_30
Mene  pa zanima, ali ste imele kakšno krizo, ko ste šle po 1 letu spet v službo? Ali so jo imeli vaši user posted image ? Kaj se je dogajalo (npr. so se zbujali ponoči, bili bolj jokavi...)? Koliko časa je trajala kriza (vaša ali od user posted image )?

Začnem drug teden in me kar skrbi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po porodniški v službo
12.5.2009 13:50:32   
end1
nobene krize, jaz sem se nafilala v službi z energijo ( služba mi je užitek ), ko sem bila doma pa uživala s hčerko. Hčerka je v svoji jaslični službi tudi uživala. Tako je bilo ob prvorojenki, kako bo pa septembra bomo pa še videli, se veselim. Ne se preveč sikirat kako je z otrokom v času ko si v službi. Uživajte.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Po porodniški v službo
12.5.2009 14:00:05   
marty5
Ker grem čez dobra dva tedna nazaj delat, vem kako ti je user posted image . Sicer je to že moja druga porodniška in zdaj vem, da je  najtežje to ugibanje "kako bo". Jaz tudi jamram in žal mi je, da ne bom več toliko z mojima dvema user posted image , ampak ne jemlji to kot konec vsega lepega. Je pač konec enega obdobja in začenja se novo, prav tako lepo. Brez skrbi - bo šlo in zelo hitro boš čisto pozabila, da si sploh kdaj bila na porodniški. Tebi pa bo tudi pasalo malo odklopa, pa da se zjutraj odpraviš nazaj v civilizacijo user posted image .

Otroci pa po moje to čutijo tako, kot boš čutila ti. Lažje kot boš ti sprejela spremembo, lažje jo bo tudi otrok.

Pogumno user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Po porodniški v službo
12.5.2009 20:40:23   
CatJa
1. mi je bilo zelo težko, čeprav sem se po enem tednu dela počutila, kot da nisem bila eno leto doma. Zdaj 2. sem začela delat tri mesece prej, pa itak sem že vmes občasno, tako da ni bilo panike. Ta starejši je imel krizo 2 tedna, mlajši je nima.

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Po porodniški v službo
13.5.2009 7:45:57   
barni
Jaz sem imela podaljsano porodnisko in sem komaj cakala da grem v sluzbo. Navelicala sem se rutine, vsak dan isto, pa tudi idej za animacijo mi je zmanjkovalo. Pa se vecino dneva sva bili sami, pac sva hodili ven in malo cvekat s puncami, samo tega se tudi navelicas vsak dan.
Moja sluzba je precej stresna in odgovorna, ampak sem se v resnici spocila in sem potem popoldan polna energije prihitela k moji punci.

Mi je bila pa cela drama pred odhodom v sluzbo varstvo moje deklice. Ker nismo dobili vrtca, jo pazita mozeva starsa. Ceprav zivimo v isti hisi, se nismo veliko druzili, zato ju deklica niti ni dobro poznala. Je bilo potrebno uvajanje, mene pa je najbolj skrbelo, kako bosta zmogla. No sedaj je jasno, da to sploh ni problem, da vsi trije uzivajo, meni je pa tudi fino, da zjutraj grem od doma, malo zadiham in potem pridem domov in se posvetim njej.

Pri njej nisem opazila vecjih sprememb, edino bolj se me je oklepala, ko sem bila popoldan doma, pa vecino stvari sedaj moram opraviti z njo jaz, oci ni vec dober. Spat gre obvezno z mano, prej je tudi nosit na sprehodu ni smel nihce drug kot jaz, zdaj se je malo omehcala. Stara je 1,5 leta, jaz pa sem od njenega 15 meseca v sluzbi.

Je pa od kolegice isto stara deklica z odhodom v varstvo pricela ponoci z zbujanjem, jokavostjo in ponoci je bila tudi po vec ur skupaj budna. Ne vem ali je to posledica odhoda v varstvo ali pa je zgolj slucajno sovpadlo.

Nas uvajanje v vrtec se caka jeseni, tako da bomo videli kako bo takrat.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Za družine BREZPLAČNO (od 15. do 22. maja)
Na pobudo ZPMS bo kar 40 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2024 (ali pa na določ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?