|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
19.5.2005 6:43:02   
bobek05
Dobro jutro vsem,...

Mi smo danes zopet zgodnji - ko pa naš :angel: noče več spati :zmeden: . Tako da bova skozi dan poskušala nadoknaditi spanje :zaspan: ...

Kako ste kaj??? Jaz sem bila včeraj na UZ, z :duda: je vse OK, le da se mala ( :zmeden: ) trma še ni obrnil - je ravno v nasprotnem položaju (z ritko dol).. G pa je tudi rekel, da je plod nekoliko večji (zato ne vem, če je ravno "mali") - prehiteva za 2,5t... Sicer pa, kaj drugega pa je bilo za pričakovat, ko pa je njegov ata velik 2 metra??? (jaz pa tudi nisem ravno majhna)..

Drugače sem OK, tistih standardnih težavic sploh ne bom omenjala, ker so itak že del našega vsakdana..

Malo me že stiska glede poroda.. Kar nekam blizu je že (do PDP še imam 45 dni).. dnevi pa kar minevajo. :zmeden:

Vse, ki ste iz MB in okolice - nekaj smo se že pogovarjali glede :kava: - kaj pravite na pon. ali torek dopoldan, 1x okrog 10h ali 11h ??? Kraj? Kaj pa vem? Lahko bi šle v Ilicha - tam imajo same dobre stvari (hmmmmm...), lahko pa katera predlaga kakšen drug kraj.. Te termine sem predlagala, ker vem, da bi načeloma ustrezalo PBJ in Meceno, pa verjetno tudi Pravljici, ki ima drugače popoldane zasedene... Kaj pa ostale...???

Se še kaj oglasim...

Bobek v 34t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
19.5.2005 7:19:15   
Dari

Dobro jutro tudi od mene. Glavno, da RR spet dela :bravo:

Tudi jaz bolj težko zaspim nazaj, ko mož ob 5 gre od doma. :duda: se zgleda zbuja skupaj z njim in pol ima telovadbo ;). No, pa saj nikoli nisem bla tip, da bi zjutraj lahko spala. Do ene pol osmih še, kaj dalj pa redko redko kdaj. Sem pač bolj jutranji človek, zvečer pa tud obvezno ob devetih že v posteljo ;).

Mene zaenkrat porod še ne stiska, stiska pa me pomankanje časa. Toooook stvari mam še za zrihtat predem pride :duda:, pa ne vem če mi bo vse uspelo. Želim si da bi blo vse tako lepo... No, saj ko 6.6. ostanem doma, bom imela pa menda malo več časa, a ne?

Aja, sem vas hotla vprašat, če mislite kupit tisti poseben koš za umazane pamperske? Ali poznate katero ki ga ima?

LP :metulj:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
19.5.2005 7:47:39   
bobek05
Dari, jaz sem ga nabavla (koš za umazane pamperske) v Baby Centru pred časom ko je bil v akciji - sva ga sprobala in deluje vredu, kako bo pa to kasneje v praksi pa bomo videli...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
19.5.2005 8:01:38   
CIPRESA
Ojla še od ene ta zgodnje!!!!

Oh bobek kako lepo je slišat ko prideš od ginekologa pa je vse O.K., pa pol samo še čakaš do naslednjega. Sedaj mislim da se ti bodo začeli pregledi ali pa jih že imaš na 14 dni.
Meni je moja ginekologinja rekla da imam sedaj še na 1 mesec (to bo kmalu 26.05.) pol pa me bo naročala na 14 dni. Jaz pa saj veste ko pridem v ZD me kar zalije in sem kar živčna pa sploh nevem zakaj ampak ne prenesem teh ustanov pa konec. Tko da bom na vsake 14 dni bolj boga, že sedaj me je vsak mesec mal strah pol bo pa še huje.
Kako bom šla rodit pa nimam pojma in raje še ne premišljujem o tem ko bo treba jit bo pač treba jit. Pa se ne bojim tolk no ampak mal pa!!!

Drugače mam pa jaz že skoraj vse ker mi moji kar nosijo skupaj.

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
19.5.2005 8:37:47   
Dari

Bobek koliko pa stane ta koš?

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
19.5.2005 9:30:06   
bobek05
Joj, veš da imam v nosečnosti strašno slab spomin :zmeden: -se mi pa zdi, da je bil v akciji okrog 6 jurjev, drugače pa je ta, nekje 10 ali 11 jurjev... Se mi zdi...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
19.5.2005 10:06:48   
pravljica
joj bobek, zdaj sem šele vidla, kako zgodaj si ti to že pisala 8) jao meni...no jaz nimam kaj novega za pisat...je vse ok :bravo:, aja razen na odločbo za bolniško že čakam 15 dni, pa ne vem a je to ok al bi mogla kam poklicat :zmeden:
pa v ponedeljek sem končno nabavla meni všečne cotke za "iz bolnice", moj :love: pa pol takoj komentar, če že lahko tako malega :duda: tako oblečem pa da naju ne bo v porodnišnici kdo čudno gledal...saj zdaj pa še sama ne vem več, al sem jaz čudna, al je res treba dojenčka v navadnega pajacka oblečt? kaj ve mislite? sem dala v album moj izbor...
ja, dopoldan imam čas, samo upam, da bom imela tudi prevoz...drugače pa bobek, se priporočam ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
19.5.2005 10:11:31   
Anonimen
Dari, jaz sem ga gledala v Mullerju in je bil 9.980 SIT.

Drugače je pri nas vse okej :bravo:
Mali ima nek svoj sistem brcanja - tri dni je razbojnik pol ima pa dva dni čiste nirvane :zmeden: in jaz nej bom mirna in naj ne paničarim :)- ampak glavno, da je vse okej.

Sem ravno včeraj ugotovila, da so kilce +13!!!!
In mi ni jasno, kje za hudiča :zmeden: Pa gotov jih je ful v vodi, ki se nabira v mojem telesu...kmalu bom ko sod z vodo za humanitarno pomoč :ups:

Ampak, telih 6 tednov bomo že potrpeli :bravo:
Pa si sploh ne predstavljam, kako je pol, ko kar naenkrat nimaš več bušija...hmmm

Aja, včeraj sem dala kri za Hepatitis, pa dobim izvide naslednjo sredo, ko imam pregled.

To je to....aja, danes bo sonček, a veste to 9nebesa

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
19.5.2005 10:23:34   
rosa
Pravljica, ful so lepe cotke. Torej vesta, da bo fantek? Nama napovedujejo, da bo punčka, pa se še vedno bojim kupit kaj v roza, pa majo take lepe stvari. Nevtralnih, res lepih, je pa izjemno malo. Kje si pa nakupovala?
Tinka, tudi naš malček ima podobne intervale, tako, da včasih tako brca, da sem že kar zmatrana-ampak vesela, potem pa kak dan skoraj nič, in sem cela zaskrbljena, da ni kaj narobe (k sreči tudi druge pišete o takem načinu gibanja in mi je zato kar laže počakati na naslednjo živahno fazo).
Sem pa v nedeljo gledala oddajo na Discoveryju o razvoju otroka v 3D tehniki, ki se je končala s porodom (ki sem jih pred tem videla že veliko na TV), in me je zabasala taka panika... K sreči smo v ponedeljek v materinski š. poslušali psihologinjo in mi je kar lažje.
Vsem želim lep dan in poskočnega :duda:
A ste prebrale sporočilo o čokoladi? :bravo::bravo:
Njam

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
19.5.2005 10:29:03   
pravljica
ja za punčko je res malo težje, če nisi 100%, jaz jo še vedno lahko v to oblečem :)-
stvari so pa iz h&m, zare, emporiuma in baby centra - ja povsod me je polno 8)...zdaj se ti pa splača it v MA-MI pogledat, ker imajo tudi tako dobre stvari (za :roza: itak) pa 20% popust na vse...tam imam še naročeno kapico s šiltom za novorojenčka in enega pajacka, glede na popust bom pa še ziher kaj drugega našla ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
19.5.2005 10:29:36   
malika
Hojla ženskice 9nebesa

Pri meni tudi vse OK-saj je bil že čas, trebuh tudi ne otrdeva vač, tako da sem pomoje zaključila s bolniško.

A ste že bile, oz. ste naročene na UZ okoli 30 tedna? Pri meni se nič kaj ne govori, da ga bodo delali in zdaj ne vem. vem samo to, da jih je zavarovalnica ukinila. Mene pa tako zanima, če je vse OK, na svojem mestu in tako kot mora bit, da ne bo kakšnih presenečenj.

Ja, o porodu pa tudi že jaz po malem premišljujem in čeprav je prvi porod lahek in hiter(4 ure), me mika epiduralna. Se bo katera odločila zanjo, ali ste vse naravne?:)-

Pa še glede tega koša za pleničke; jaz ga imam, je sicer OK, ampak po pravici povedano še zdaleč ne vreden svojega denarja.Meni je žal, da smo ga kupili, ker čisto isti učinek dosežeš, če kupiš navadne vrečke za vlaganje in potem plenico zavežeš vanjo. Teh 12 jurjev koliko pa pride pa koristneje porabiš, ker je tako ali tako veliko stvari za nabavit.Pa tudi tiste kasete so kar drage, ena stane 2000 sit in je nimaš ravno dolgo. Koš pa je itak potrebno praznit vsak dan, ker se hitro napolni.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
19.5.2005 10:37:48   
rosa
A Ma-mi je tista trgovina na Rotovžu v Mb? Vem, da tam je ena fajn trgovina, samo nisem prepričana, kako se ji reče.
Malika, ravno v torek sem imela pregled (34. teden) in mi je G naredila res super UZ :bravo: - smo vse pogledali, rokice, nogice, prstke, trebušček... Mi je pa povedala, da ima :angel: glavico čisto nizko (kar čutim kot močno zategovanje medeničnih vezi med hojo in ko me na WC :grrr:). Večina G še vedno dela ta UZ(zaradi lastnega občutka najbrž).
A so še kateri rekli, da je glavica zelo nizko - zanima me namreč, če ste dobile kake posebne napotke. Meni je rekla samo, da naj ne delam kakih dalših tur, ki pa jih itak zaradi zategovanja mišic ;) itak ne morem.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
19.5.2005 11:08:00   
Grascakinja
No, še jaz...

pri nas pa je na programu nova moda - brcanje mame v rebra. Kako to boli :((... joj...

Potem zatekanje - sem morala že sneti poročni prstan :(, pa sem ga komaj dobila! Tudi meni je pokazala včeraj vaga 3 kile več kot predvčerajšnjim :zmeden:. No, do poldneva sta šli 2 že dol, torej je res sama voda.

Včasih sem, pošteno povedano, že tako sita trebuha :((... Saj drugače ni problem, najino :sloncek: življenje je kljub nosečnosti na nivoju, samo rada bi se spet počutila seksi, tako kot prej, ne pa vsa zabuhla in okorna. Mi manjka malo divjega premetavanja po postelji, priznam.

Sicer pa se je buško ustavil :zmeden: pri 107 cm in ne gre več nikamor. Včasih sem bila ko slon :sloncek: - so me spraševali, če imam dvojčke, zdaj se pa čudijo, da sem že v 8. mesecu :zmeden:

Moj :love: je včeraj šel v nabavo v Tosamo in pridno prinesel vse potrebno, v lekarni sem bila danes, manjka nam samo še podloga za previjalno in nekaj cotk pa kaki dve malenkosti, bodoči dedi pa mora previjalno dokončat.

Na pregled pa spet naslednji teden. Komaj čakam 9nebesa!!!

Lep dan vsem :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
19.5.2005 11:38:01   
pravljica
ma-mi je tista v poštni ulici na vogalu, kjer je bil prej wit boy...blizu je beneton s spodnjim perilom, če si že v mestu, se splača it pogledat
a kozmetiko ste že vse nabavile? jaz ne vem kje naj začnem pri teh stvareh...:zmeden:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE
19.5.2005 11:40:08   
Dari

Jaz sem tudi že snela prstane :((. Pa tko s ponosom sem jih nosila.
Moj trebušček pa ima obseg samo 95 cm in to pomoje že ena dva meseca. Vsi mislijo da sem kake 4 mesece noseča, ne pa polnih 7 :zmeden:. Kile pa kar rastejo in so se mi začele nabirat bogve kje. Povsod po malo se mi zdi. Sem zadnjič spravla na sebe ene hlače še od prej, nizek pas na štrikce, pa so mi ble nekako preozke v stegnih :((. Ko sem se vsedla je zgledalo prav obupno, tko da sem jih pospravila nazaj v omaro.

Koša za umazane pamperske očitno ne bomo nabavljali. Se bomo znašli po svoje.

Sem že zadnjič razmišljala, pa pozabla vprašat. Ne vem točno katera je pisala da dela v vrtcu in da ima konec bolniške ter da ne ve če bo lahko koristila dopust. Kako se je rešilo?

A ni super ker se bo čez vikend lepo in nas bo sonce božalo? :metulj:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJKE
19.5.2005 12:01:10   
Meceno
Hojla , sem doma , izpit naredila , :bravo::bravo::bravo::bravo:

Sedaj pa jovo na novo za naslednjega, ki ga imam v sredo, drugi teden . V četrtek pa greva z :love: na morje , sicer bi šla jaz na Hvar , danes pa je moj razerviral sobi blizu Trogirja na otoku Čijavo . (prvič slišim , me pa zanima kako je tam :zmeden: )
A je bila katera kdaj tam ?
A si moram kaj na zavarovalnici urejat , če bi mene slučajno kaj prijelo ? Joj ,sicer bog ne daj:angel:
V glavnem , greva samo za 5. dni , toliko , da malo greva , rabiva !!!!:morje:

Moram pa napisat , da sem bila jaz včeraj tako vstrajna na RR , ko so bile motnje , sem jih skos prosila naj popravijo RR , da je pomočnica te strani prosila naj ne odpiram več :ups: , samo je očitno pomagalo , saj so hutro ugotovili , da nekaj spet ne štima .
:kava: pa velja !!! V ponedeljek ob 10


Lp Meceno

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJKE
19.5.2005 12:46:26   
shumlj
Tud jaz sem julijka. Vsak dan sem bolj okrogla, vendar še kar gibčna. PDP imam 15.7.Šla bom v LJ.
Kozmetike še nisem nič nabavila. Verjetno v začetku meseca junija.
Kakšne plenice boste kupile in kakšno velikost? (4-9kg)
A se dobijo manjše?
V pon.sem imela UZ pa mi je zdravnica rekla, da je :modri:težak 1900 g.Upam, da se bo zredil vsaj še za 1kg.Sama imam +7kg.
Lep pozdrav vsem

:nosecka:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJKE
19.5.2005 13:25:18   
pravljica
jaz sem kupla za začetek pamperske 2-5 kg...28 komadov, potem bomo pa vidli kako bo na stvari...druge so ble še od 3-6 kg

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJKE
19.5.2005 16:23:14   
bobek05
Ojla, pravljica...

Oblačilca imaš lepa... Po moje so pač vsi navajeni, da jih naprej oblečejo v pajacke, tako da se ne sekirat glede izbora. Glavno, da je tebi všeč, kaj si pa drugi mislijo, pa ni pomembno. Saj je tvoj otrok...

Pamperske sem jaz vzela 3-6kg - tudi zato, ker pričakujem, da naš :modri: ne bo majhen (ZDAJ bi naj tehtal okrog 2,5kg, jaz pa imam še 6t do poroda :zmeden:). Kako ga bom ven spravla, se mi še sanja ne :(( Saj se zaradi njegove velikosti in teže že zdaj sekiram, še posebej zato, ker se še ni obrnil in ker je toliko večji in težji je vsaki dan manj možnosti, da se bo...

Meceno, a si ti 100%, da je varno iti na kakšen otok??? Kaj pa če do česa pride (bog ne daj!!)? Kam te bodo vozili?
Aja, pa čestitke za izpit! Pridna! :bravo: Meni pa se sploh ne da učit :((

Vse iz MB in okolice - bomo rekle kar v PONEDELJEK ob 10h v Ilichu (v mestu)???? Pravljica če ne boš imela prevoza, te bomo že kako spravile do tja.. Malika, kaj pa ti??? PBJ???

Bobek v 34t

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   JULIJKE
19.5.2005 16:24:34   
bobek05
Malika,

pri meni se G tudi ni nič zmigal glede UZ, pa sem šla pač v samoplačniško varianto - še dobro. Zdaj vsaj vem, da lahko pričakujem VEČJEGA otroka in da se še vedno ni obrnil...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JULIJKE
19.5.2005 16:35:41   
anckabancka
Dari, jaz sem tista, ki je mogla it v 33 tednu delat v vrtec. Pa bom zgleda kar mogla delat še ene par dni, ker nič nočejo slišat o dopustu. :((
Sem glih domov prišla in sem zbita do konca, bom šla zdej mal spančkat... :zaspan:
Ja, ti otroci so noro naporni. Ne vem kako bom zdržala naprej. Čisto so podivjani in ves čas sem se bala, da se mi bo kdo zaletel v trebuh ali me podrl. Pa ušesa tud bolijo... AV!
Tolažim se, da mam čez dobre tri tedne porodniški dopust in me briga za vse smotane, privoščljive ljudi v vrtcu, ki se jim fino zdi, da mi zdravnica ni podaljšala do konca! Važno, da jih pol ne bom vidla najmanj eno leto...

Ja, zvečer greva pa po voziček v Sončka na Bled. To bo najina prva stvar za :duda: poleg štirih bodijev iz špara :ups: Zdej bo pa res treba pohitet z nakupi, saj nisva nič dobila od nikogar in je treba vse nabaviti. Ampak res kriza, ker zdej pa časa ni, ko sem skor cel dan v službi.

Julijke, uživajte in se crkljajte!

Anči :muca:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   JULIJKE
19.5.2005 16:48:44   
Anhelo2
Pupe pozdravljene!

Ker vidim, da ste nekaj debatirale o trgovini Ma-mi naj vam povem, da sem se ravno vrnila iz nje. Imajo resnično veliko izbiro samih lušnih baby stvari, zelo kvalitetnih in resnično ugodnih sedaj pa sploh ko je še 20% popusta.
Naj vam dam za primerjavo: 3 bodiji, 1 pajacek - poletni, 1 kompletek - platnene hlačke ter bombažna majica vse skupaj za 7.500 SIT. Menim se resnično ne zdi veliko!

Toplo priporočam!

LP

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?