|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kandida
4.6.2009 23:11:57   
son_čica
Lepo pozdravljeni vsi tukaj na forumu ringaraja.
Nažalost imam slabe izkušnje s kandido in sem več kot dve leti živela ob lineksu (zapira in ureja prebavne motnje). Sedaj sem se odločila za nakup izdelka Dida in me zanima, če ima kdo kakšno izkušnjo(ali ste jo že poskusili) in če res pomaga. Upam na najboljše

_____________________________

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kandida
5.6.2009 8:42:50   
KATAM
Lep pozdrav:
Pri nas pa je situacija takšna, da smo ugotovili po dveh letih, da ima tamala kandido. Ima atopični dermatitis. Bili smo na alergoloških testiranjih, krvnih testih na vse živo od mleka,  jajc, pršič in podobno. Vsi testi krvni, kožni so bili negativni. Potem smo šli na dermatološko, dobili vse žive kreme, sirupe. Sicer so nam rekli, da če so testi negativni potem pač ni nič. Tamala se pa praska do krvi. Zadeva je šla tako naprej, da je tamala začeka kašljat inse davila cele noči, pediatrinja pa samo je samo govrila, da  bolna ni, po testih ni alergična, skratka kaj naj ji pa pomagamo. Obrnilismo se na homeopatinjo, ta ji je pomagala pri kašlu, za kožo pa nič. No sedaj smo prišli pa do bioresonance in kaj so ugotovili, da tamali vse te probleme povzroča kandida. Sedaj smo na dieti, dvakrat smo bili na terapiji, rezultat pa je še labša koža kot je bila. Po vseh njihovih pravilih bi moralo biti boljše, in da je to mogoče en primer na sto, kjer je taka slaba reakcija, pa ni še nič boljše, čeprav se držimo diete doma in v vrtcu.  Skratka ne vem več kaj narediti. Sedaj bomo pač vztrajali na bioresonanci ( seveda je vse to smoplačniško, ampak če bo pomagalo hvala bogu. Skratka sedaj sem že diplomirala o vseh teh zadevah. No da je stvar še boljša jo imam tudi jaz in sem jo kao prenesla na oba otroka z dojenjem, Vendar starejši in jaz otrok nimava nobemih problemov, vsaj ne občutim jih. Uradna medicina se s tem pa sploh noče ukvarjat. Ampak kandida ti lahko naredi zelo veliko škodo sploh pa pri otroku ko ne veš več kako mu naj pomagaš.
Skratka če ima katere kakšne izkušnje z vsem tem me  lahko kontaktira ( 031-295-653) ali  na moj mail. Vsaka nova izkušnja je dobrodošla, čeprav sem prebrala že vse živo o kandidi in dietah.   

Upam da nisem bila predolga, mogoče sem komu pomagala pa tudi meni bo prišel kak nasvet prav.

Lp

(odgovor članu son_čica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?