|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri sesalec priporočate
23.6.2011 15:42:30   
kola
sesalec imam za suho sesanje in nisem ravno zadovoljna z njim, je od elektroluksa, nima vreč, tko da moram stalno filter čistit,... cena je bila 124 € pred 2 letoma kupljen. Zdaj pa bi rada kupila vodni sesalec, pa res nimam s tem izkušnje. rada bvi čistila preproge, jogije, sedežno, stolice iz mikrofibre, kopalnico,... prosim za nasvet tiste, ki imate vodni ali globinski ali na paro - kaj od teh je sploh najboljše imet - da mi priporočite dober sesalec. bi pa dala tja do 600€ zanj, ma da je res kvaliteten. hvala vsakomur za odgovor in lep dan želim
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri sesalec priporočate
24.6.2011 14:50:11   
alenkica
Sej dosti izbire žal ni. Ostane ti samo Batagelova Algea, al nekaj takega. Vodni sesalec je uporaben za pranje tepihov, sedežnih, itn. Za sesanje pa ga ne priporočam, je preveč dela z njim.
Jaz imam to varjanto: imam Val eco od Batagela vodni sesalec, ki ga rabim kake 4x na leto, drugače pa imam electoluxov sesalnik na vrečke in je super.
Sesalci brez vrečk pa so slabi, saj izredno smrdi ob sesanju in filter se takoj zamaši.


(odgovor članu kola)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kateri sesalec priporočate
26.6.2011 20:40:37   
Tutan
Imamo doma Batagela - v kleti, seveda, ker je uporben ravno 2x na leto, da ščistim jogije in tepih v sobi od minija. Pa tu oa tam mož prečisti sedeže v avtomobilu. Kakorkoli za teh 2x, 3x letno bi si ga kamot sposodila od mame (ki ga tudi ima, ene 4 lete starejšo verzijo od mojega, princip pa povsem isti - ogromno zamudnega dela user posted image , ampak ona je v penziji pa ga kar dribla sem in tja, ima pa precej tepihov). Jaz imam kar Hooverjevega stoječega (eni jim pravijo el.metla, ima pa tudi nastavek za tepihe). V glavnem, jaz si ne predstavljam več sesat z tanizkim sesalcem (dobila sem ga za Božič...). Vreden svojega denarja, absolutno.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kateri sesalec priporočate
27.7.2011 9:05:57   
Poka
Mama ima vodnega, pa sesa z njim vsak dan. Meni se samo gabi, ker imamo vsak dan ful muh in mrčesa in potem to čistit... Zato bi imela tega za dodatek, kupila si bom pa tistega stoječega tudi, upam da je v redu.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kateri sesalec priporočate
31.7.2011 20:17:39   
pupika
Mi imamo stoječega od elekrtoluxa brez vrečk in če bi takrat vedela kaj kupujem ga ne bi kupila, je zelo štorast oziroma težak za sesat in niti ni tako močen kot navadni sesalci, pa filter moram kdaj tudi večkrat menjat med sesanjem. Tak, da jaz ga ne priporočam. Meni je zelo žal, da sem si lani kupila stoječega, prej sem vedno govorila, da želim imeti stoječega ker mi je bila tista škatla odveč in sem ga vedno vlekla za sabo.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?