|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hematom..koliko časa ste krvavele?
12.6.2009 12:38:27   
eva1
V 13 tednu sem močno zakrvavela 2x je dobesedno lilo iz mene, zravem pa še velikanski koaguli...ugotovljeni veliki hematomi, ki so se spraznili, pa še par manših, ki so se po besedah G tut spraznili, vendar imam še vedno rjave icedke-sicer ful manj, kt 1 teden nazaj, ampak so pa....sedaj sem v 16 tednu! S plodom je vse ok-hematomi niso pri plodu, ampak na drugi strani maternice, maternični vrat dolg in zaprt-vsaj 1 teden nazaj je bilo tako....počivam kolikor lahko, glede na to, da imam 2 mala otroka doma!

Koliko časa ste ve krvavele...izcedki? Je bilo potem vse ok?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hematom..koliko časa ste krvavele?
12.6.2009 12:42:52   
ronja
Še kar nekaj časa. Odvisno, koliko sem delala, pač če prekrvaviš zadevo, povečaš pritisk, potem spet bolj zakrvavi. Jaz sem imela odstop posteljice v 12. tednu in tudi krvavela fuuuuul, ampak danes v sosednji sobici spi Lejla. Upam, da te je to kaj potolažilouser posted image . Če g. pravijo, da je vse ok, potem jim verjemi in poizkušaj pač čim več mirovat, sicer te pa verjetno itak boli, če kaj delaš (vsaj mene je svinjsko bolelo, na začetku že če sem samo stala nekaj časa ali pa če sem kako težko posodo premaknila... bila sem čisto neuporabna in bilo mi je grozno - ampak se je vseeno zeloooooo splačalo!) Držim pesti,d a bi se ti izšlo tako, kot se je nam!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hematom..koliko časa ste krvavele?
12.6.2009 14:54:26   
Todala
Imela hematom v 11.tednu, počivala v bolnici 1 teden. Nisem dosti krvavela, zato so me pustili domov. Mesec kasneje na UZ niso več vidli hematoma. Rodila (drugega otroka) v 25 min.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
12.6.2009 16:06:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Todala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?