|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smeti doma - pomoč
13.10.2011 9:10:23   
petruska
Kakšne koše za smeti uporabljate doma?
Mi smo v bloku, pa se trudimo ločevati ampak s prostorom je problem, zato bi rabla kakšne predloge, katere koše uporabljate, s katerimi ste zadovoljne.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smeti doma - pomoč
13.10.2011 9:16:03   
enea
jaz ne uporabljam košev, ker imamo premajhno stanovanje za kaj takšnega,... za smeti imam navaden koš z vrečko noter, za bio odpadke imam kantico, kjer je bilo prej 6 kg zelje noter, sedaj pa dam tiste bio - razgradljive vrečke noter in potem nesem kar v vrečki v kanto za bio odpadke, za papir, plastiko in steklo pa imam najlon vrečke iz trgovin,... ko odnesem vse stresem v za-to namenjen kontejner, vrečke ki ostanejo pa v plastiko,.

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: smeti doma - pomoč
14.10.2011 11:33:35   
naja17
Midva mava na balkonu za papir, steklo in embalažo, pa kr skup mečeva, pol pa dol razporejava. V kuhinji pač navadni koš za vse ostale odpadke, pri roki, na pultu pa eno navadno plastično posodo, ki jo sproti dol nosiva v biološke, torej po kosilu...

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: smeti doma - pomoč
14.10.2011 11:50:49   
Anonimen
Za ostale odpadke imava en bolj majhen košek, za papir imam škatlo za čevlje v predsobi in odlagam tja, za biološke imam Organka, za embalažo pa malo večji koš (zraven tistega malega za ostale odpadke).

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kje so odločbe o otroškem dodatku?
Nekaterim staršem je potekla pravica do otroškega dodatka in so v letu 2012 že vložili novo vlogo, nove odločbe pa še ve...
Znižano plačilo vrtca
Stroški plačila vrtca so lahko zelo visoki in marsikateri starš si jih ne more privoščiti, zato je še kako dobrodošla po...




imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (27%)

lana (73%)


Število vseh glasov: 99

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!