|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečina na levi strani reber
23.6.2009 16:21:29   
Anonimen
Zdravo!

Sem v 38 tednu nosečnosti in me zanima, če je katera imela podoben problem- že 2 dni se mi namreč v zadnjem levem predelu reber pojavlja huda bolečina- kot bi mi otročiček stalno pritiskal na ta predel, tako da ležanje na levem boku 100% odpade. Krvnega tlaka nimam povišanega, pred enim tednom sem imela pregled in je tudi urin bil OK. Mi pa v zadnjem tednu nekoliko bolj otekajo noge. Otročiček se premika normalno. Če se kateri svita kaj bi lahko bilo narobe, bi jo prosila za razlago.

Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečina na levi strani reber
23.6.2009 21:18:43   
majaS80
Tudi pri meni je bilo tako, samo moj mali je ležal prečno in zato me je tako bolelo, ker se je z nogicami upural navzgor...  ni pa zato bilo nič narobe.
Je pa zelo neprijetno in nimaš ravno veliko izbire kako spati ali sedeti user posted image

Malo še potrpi.
LP

_____________________________

MajaK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolečina na levi strani reber
23.6.2009 21:27:27   
kenya
Mislim, da bi to lahko bilo malo zaradi hrbtenice in malo ker ti otroček tako leži. Vezi se zaradi hormonov bolj raztegujejo in to lahko povzroči bolečino. Mene je v 1. nosečnosti bolelo po rebrih na desni strani, spredaj in zadaj. In to že zelo kmalu, nekje okrog 20. tedna. Je peklo kot user posted image . Vem, pa da je zelo neprijetno, še posebej ker se ponavai potem še ta dva zadnja tedna vlečeta.

(odgovor članu majaS80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bolečina na levi strani reber
24.6.2009 11:00:04   
Žaži
Mene je v 1. nosečnosti tudi zadnje dva meseca bolelo levo tik pod rebri, ker je imel tam nogice in ko se je raztegoval, me je tja potiskal. Sem ga morala jaz prav z roko nazaj tiščatuser posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bolečina na levi strani reber
24.6.2009 11:56:44   
Sempervivum
Ojla!

A ti že to kaj pomaga, ko vidiš, da nisi edina? user posted image

Moj otrok leži na glavici, hrbteničko ima po levi strani, ritko pa direkt pod mojo levo joško. Ful pritiska na rebra, tudi boli, pomaga pa mi dvignjeno vzglavje - pri spanju, ležanju. Ko sem pokonci, je malo boljše ... Mogoče se bo pa še spustil, preden boš šla rodit, pa bo kaj boljše, čeprav bo pa zato treba še bolj pogosto na WC hodit user posted image  Zdej se pa odloči, kaj je boljše ... user posted image

Zdrži še teh nekaj dni, saj si že pri koncu user posted image

Pozdravček

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.
Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?