|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pediatrinja potegnila kozico cez lulcka
16.7.2009 16:00:52   
misojka
danes zjutraj, brez opozorila in poseg je bil izjemno boleč. Moj mali mucek se je namrec grozljivo jokal.
Star je 21 mesecev in k pediatru smo prisli ze 4. na oddajo urina (tokrat 2x za stanford), saj so bile v urinu konstantno bakterije. Razumem, da je na ta nacin zelela ocistiti lulcka, da bi izločila moznost, da so bakterije ne v urinu ampak pod kozico. Pa vseeno. user posted image
No v glavnem zdaj je kar je. In problem je predvsem v tem, da malcek joka pri vsakem lulanju, da se zvija kadar lula ...
P. je rekla, da naj mu lulcka umivamo s kamilicami, a se bojim, da me se zraven e bo spustil. Kaj zdaj? Malo sem na to temo brala po forumih. In med drugim zasledila tudi, da moramo zdaj kozico redno dajati cez (kar smo sicer ne ravno redno, med kopanjem in zelo na nezno poceli tudi prej). Sama mu sigurno ne bom naredila tako grobo in na silo, kot so mu pri zdravniku. Naj omenim, da nima fimoze, morda samo malo bolj ozko kozico.
Zanimajo me vase izkusnje, kako olajsati bolecino, kdaj bolecina mine, kaksen nasvet in malo tolazbe, saj mi gre se vedno na jok, ko se spomim, kako je jokal.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pediatrinja potegnila kozico cez lulcka
16.7.2009 16:32:55   
tikatonka
Tudi mi smo imeli tako izkušnjo in vem da nič kaj prijetno. Mali ni lulal skoraj pol dne. Tako da sem ga slekla in odprla pipo v kopalnici da se je vsaj polulal. Jokala sva pa itak oba user posted image . No potem sem mu pa kar kopel z kamilicami naredila da je sedel v banji. prve dva dni sem mu pustila lulita čisto pri miru potem ko je bilo pa že malo bolje sem mu pa v banji počasi potegnila dol. V enem tednu smo bili že čisto ok.  

_____________________________

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

(odgovor članu misojka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pediatrinja potegnila kozico cez lulcka
16.7.2009 21:46:18   
Anonimen
Joooj ne spet te teme... me je že zdaj groza, kaj bo, ko ga bo pri letih letih videla na sistematskem s kožico... ajmeeee user posted image

(odgovor članu tikatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pediatrinja potegnila kozico cez lulcka
16.7.2009 23:07:03   
srček2007
mi teh težav hvala bogu nimamo (je obrezan). bi pa na tvojem mestu vpoštevala nasvet tikatonke.
Lp

_____________________________

Če se ničesar ne bojiš, tudi ne ljubiš nič.
In če nič ne ljubiš, kakšno radost
imaš v življenju?
(S.C.)


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pediatrinja potegnila kozico cez lulcka
17.7.2009 0:03:05   
ribica.
Saj bo hitro spet vse po starem. Zdaj tako joče in zadržuje urin od straha da ga bo spet bolelo in ne zato ker ga res boli. Vsaj pri nas je bilo tako. Čez kak teden je skužil, da zdaj res ne boli več in je potem normalno lulal dalje. Je pa še vedno problematičen kar se tiče vlečenja kožice dol, ker še vedno misli da bo bolelo, čeprav mu že ves čas gre lepo dol.Pač malo bolj na tesno, ampak gre. Jaz sem ga začela navajat naj si sam potegne dol, če noče da mu jaz. No, naš je star že 3 leta. Ker vsak teden vsaj enkrat je pa res treba. In takrat mu pač rečem, če ne boš sam, ti bom jaz, pa tud če na silo, treba je. Saj na koncu se vda, ker vidi da ni druge.

(odgovor članu srček2007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?