|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polivanje ali bruhanje
21.8.2009 9:44:33   
anabanana1981
živjo!

Imam par vprašanj,to je naša druga pupa,pa vseeno nevem kakšna je razlika med polivanjem in bruhanjem,prva ni imela takih problemov!
Stara je dober mesec in se mi je že ene trikrat zgodil,da je bruhnila ali polila veliko količino mleko,res veliko tko da sploh nisem vedla da ima lahko tolk mleka v svojem majhnem želodčku.
Verjetno je to bruhanje,ker je mleko že malce sesirjeno...?zdaj me pa zanima kaj delam narobe?A mogoče zato ker ne podre kupča takoj,ker noče dude se rada crkla na joški ,potem zaspi in ne podreva kupčka(seveda vmes ga ).a mogoče preveč poje,ker se preveč crkla z joško,je bolš da na vsako silo uvedem dudo?
Patronažna mi je svetovala dudo,ker naj bi imele punčke bolj izrazit sesalni refleks.Samo po en strani jo nočem silt če jo noče,jo saj ne bo treba pol odvadt od nje,pa ko enkrat zaspi predvsem ponoč,spi v kosu 6 ur,prva se je pa zbujala na dve ure,ker ji je duda vn padla.
Res bi rada slišala vaše mnenje!
Pa glede tega bruhanja,naj omenim naslednjič zdravnici a je to normalno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: polivanje ali bruhanje
21.8.2009 10:24:08   
Hope2
Bruha, ko bruhne v loku, tudi po več kot 1 meter lahko nese. Poliva, ko ji mlekec steče iz ust, lahko tudi sesirjen, ni važna količina. Tebi se morda zdi da je to veliko mleka, vendar ni nujno, probaj zlit par ml vode in boš videla, da zgleda ogromno, v bistvu pa ni tolk velik ml.
Zakaj poliva? Lahko preveč spije, lahko zaradi nepodrtega kupčka, lahko zaradi refluksa, lahko zaradi čudnega prijema..... Vsekakor omeni pediatrinji, četudi ni nič takega.

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: polivanje ali bruhanje
21.8.2009 14:43:22   
nebo
Ojla, tudi mi veliko veliko bljuvamo, tako, da sem že malo v skrbeh, če ima dovolj hrane, ampak glede na to, da se redi, da ima neprestano polulane pleničke in glede na to, da kaka...mislim, da je to to, aja pa še spimo v redu, razen tega, da se pač dojimo na 2-3 ure. Aja stari pa smo natanko tri tedne in tri dni!

Danes sem ga dojila na dvorišču in mi je tako bljuval, da me je skoraj kap..je soseda rekla, halo veš kako mali želoček ima, je pa tako, kot, da v življenju ne bi nič jedeluser posted image pa zaleti se nama tudi vsakič, tako, da kar sapo lovi in ga moram dvignit, da pride do sape...aja pa danes zjutraj sem razmišljala, da jaz ne morem tako hitro požirat, kot on požira, ko pije iz dojke...

Torej smo na istem...user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: polivanje ali bruhanje
21.8.2009 18:17:39   
anabanana1981
Ja  bistvu sem ta prvič že povedala zdravnici ,da dost poliva (bi mogla reč da bruhne)in kolca,pa mi je rekla naj dvignem posteljico za 30 stopinj,nej bo po jedi neki časa v pokončnem položaju.Ampak sej to vse nardim pa vseen se kr ustrašim ko tok bruhne.
Kaj pa je to refluks?
o.k hvala

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?