|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet bolečine
4.6.2005 1:18:47   
staška
Še vedno pokonci.
Prišla sem z letanja po lokalu, kjer ni bilo prav nič prijetno. Pravzaprav je z vsakim dnem slabše. Sem v 16.tednu in imam vedno večje težave z bolečinami v trebuhu. Ker se to dogaja v glavnem le pri delu, sem resno začela raznišljati o bolniški. Ker me skrbi!
Ali je imela katera špikajočo bolečino na levi ali desni, pa bolečine okrog popka? Boleče noge so itak standard. In kakšna je nevarnost, da z vztrajanjem pri tovrstnem delu ogrozim dete? Kako sploh veš, da bolečina ni nevarna.
Malo monologa v tej noči...pa lahko noč ali dobro jutro vsem!:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spet bolečine
4.6.2005 10:01:26   
smrka
Zivjo, mene je znalo spikat na desni strani - pravijo naj bi to bil zolc.. vendar je hitro ponehalo. Ce se ti zdi da se ti bolecine pojavljajo ko si na delu, je bolje da gres na bolnisko in pocivas. Otrok je najpomembnejsi zdaj.
smrka
:nosecka:33t

(odgovor članu staška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spet bolečine
4.6.2005 12:31:31   
rozi81
Staška spomnim se teh groznih bolečin. Bolelo je kot :hudicek:. Če sem se samo dotaknila kože okoli popka me je bolelo kaj šele da bi narhlo pritisnila. To se mi je dogajalo skoraj vsak mesec tam od 16t pa ke do 28t. Tako nekako. Včasih me je bolelo po več dni skupaj, včasih pa samo en dan. Bilo je pa tako hudo da nisem mogla hoditi zravnano. Res me je bolel. Seveda ko sem šla h G me je glih nehal. Naslednji mesec sem jo poklicala in ji povedala da me spet boli in je rekla da so najverjetneje maternične vezi in da se raztegujejo. Ene pač to zelo boli nekatere pa čutijo kot rahlo špikanje.
jaz mislim da te nima kaj skrbet. mene je tut na začetku sm celo paniko zagnala pol se pa navdš in počakaš da mine. Ti pa čist verjamem da ne moreš delat ob tej bolečini, ker jat tut sedet nisem mogla tako da hvala bogu da sem bila že takrat na bolniški.

Upam da sem ti kaj pomagala.


Pa lepo nosečnost ti želim.

Lp S:nosecka: in :duda:37t

(odgovor članu staška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?