|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cepljenje otrok in vrtec
28.8.2009 20:15:51   
galek
Živijo
Danes sem 13. mes. sinka peljala na pregled k zdravniku, da bi dobila potrdilo za vrtec. Zdravnica naju je zavrnila ker nimava opravljenega cepljenja proti rdečkam... Cepljenje sva zamudila ker je dva dni po rojstnem dnevu dobil PRVIČ ZBOLEL, potem sva 14 dni čakala da je ozdravel in ko je bil zdrav je bila zdravnica na dopustU in sva jo teden dni čakala. V tem času je dobil antibibiotik ki ga je danes zadnjič vzel. Sedaj pa moram čakati dva tedna da bo popolnoma zdrav. Za nameček pa mi je še povedala da otroke, ki imajo namen iti v vrtec cepijo že po 10 mesecu. To zvem šele zdaj ko je prepozno. Ali morda katera ve če res treba za vrtec imeti opravljeno to cepljenje glede na to da je razpon od 12.- 18. mes. starosti otroka. Sem popolnoma obupana saj nimam varstva za otrokauser posted image user posted image user posted image .
Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cepljenje otrok in vrtec
28.8.2009 20:19:58   
ledenaa
http://med.over.net/forum5/read.php?46,1571921

http://www.ringaraja.net/forum/m_2486545/mpage_1/key_/tm.htm#2486545

(odgovor članu galek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: cepljenje otrok in vrtec
28.8.2009 20:24:33   
špelin@
Naš je star 15 mesecev in je ravno pred par dnevi pri naši pediatrinji dobil pozitivno zdr. potrdilo za v vrtec, čeprav OMR cepljenja (ki naj bi bilo po shemi opravljeno ob letu starosti) zaradi zdr. težav še ni opravil - naj bi bil cepljen oktobra, če bo zdrav.

Res se mi zdi čudno, da tvojemu sinku zdravnica ni izdala tega potrdila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: cepljenje otrok in vrtec
28.8.2009 20:28:35   
ledenaa
Izdaja potrdila NI vezana na opravljeno ali neopravljeno cepljenje, oziroma ga je pediater dolžan izdati v obeh primerih. Otroci, ki zaradi **** razlogov še niso bili cepljeni, seveda, prejmejo potrdilo, vanj se pač označi, da otrok ni cepljen.

P še enkrat lepo prosi naj ti potrdilo da.Če ga ne bo hotel,stopi do njegove/njene šefice in se pogovori ,če še vedno ne bo nič ,pediatra prijavi

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: cepljenje otrok in vrtec
29.8.2009 13:55:15   
Anonimen
a ni tako,da tut če maš potrdilo,na katerem pač piše da otrok ni cepljen,da te potem vrtec zavrne?popravite me če se motim,a tako je pri nas v mb.in edino pametno za otroka ki je v vrtcu več let in prihaja v stik z stotinami infekcij je da je varen vsaj pred nekaterimi okužbami.

(odgovor članu ledenaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: cepljenje otrok in vrtec
29.8.2009 14:09:10   
tinaaja
Dobila glih vceraj potrdilo in gor pise pod rubrikom Cepljenje: NE in razlaga: iz zdravstvenih razlogov cepljenje se ni zakljuceno (imeli imunski deficit). Tako da cepljenje ni pogoj za vstop v vrtec.
Mislim, da tale tvoj P malo pretirava, ker v vasem priemru zaradi bolezni ŠE niste bili cepljeni, boste pa pac ob prvi priliki. Jaz bi tudi sla nazaj oz se prej preverila v vasem vrtcu glede njihove politike cepljenja, da ne bo pol P kaj pametna glede tega. Mi smo imeli predpisan odlog cepljenja do 18m, po tem pa ni bila skoraj leto dni 14 dni pred cepljenjem 100% zdrava, da bi jo lahko cepili pod nadzorom. torej smo zdaj podoben primer kot vi - ker nismo bili zdravi, se nismo cepljeni.
Ko mal razmisljam, poznam kar nekaj mamic, ki so dale otroke v vrtec brez OMR cepljenja. So bili cepljeni, ko so ze bili v vrtcu.

_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: cepljenje otrok in vrtec
29.8.2009 17:28:38   
frutolina
cepljenje ni pogoj za vrtec. sploh ne rabi bit cepljen/a

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Spiš med dojenjem? Na to moraš paziti!
Na internetu lahko najdeš veliko napačnih informacij o spanju in dojenju ter o tem, da je to vedno nevarno.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?