|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pia67
9.6.2005 7:42:53   
bebika
Ojla! Sem kr novo temo načela, ker sem videl, da si mi odgovorila na včerajšnje vprašanje. Havla ti za odgovor. Jest začnem s porodniško 1.10. se pravi 1 mesec za tabo, zato upam, da mi boš sporočala, kakao je vse potekalo pri tebi. Zakaj moraš pa ti na CR? Ali si se sama tako odločila?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pia67
9.6.2005 8:29:49   
Pia67
O, si pa hitra. Jaz vsake toliko pokukam na ringaraja.net, ker se mi vmes tako počasi nalaga nek program (kaj čmo, neustrezna platforma). Blagor mi, ker imam 2 računalnika hkrati, pa noben izmed njih ne zadostuje predpisani strojni opremi ;) Itak pa to pridno izkoriščam.
A da bi si jaz sama izbrala CR? Uh, a veš kaka poplava komentarjev bi sprožila, če bi rekla, da je to mogoče. Že nekaj besed je padlo na to temo. Pri nas pač tega ni mogoče, pa mislim tudi, da ne bi ženske tega ne bi ravno "izkoriščale".
Imela sme 2 oreng operaciji na maternici-miomi. Na 1. pregledu sem ginekologa zaskrbleno vprašala (ker me je dr. Fetihova-naredila obe operaciji, opozorila, da če mi kdaj rata zanosit, bo itak CR), če bo CR. Nonšalantno je rekel, da bova probala na naravni način. Ko sem bila na 2. pregledu, pa mi je tako referiral, da ne bo šlo, ker je vprašal predstojnico, ki je ravno dr. Fetihova. Tako, da je ostalo pri CR.
Da ne bom predolga. Takoj, ko bo mogoče (se še nič ne ve), ti bom sporočila kako je šlo (najbolj me skrbi dojenje, panična sem si celo nabavila črpalko za mleko). Itak je tukaj kar nekaj prispevkov na temo CR. Ponavadi so + izkušnje, tako, da se nimava česa bat. Mene po 2 operacijah res ne more kaj prida ganit. Ti si pa tudi dala kar nekaj čez, sklepam po tem, da si imela prometno nesrečo, ki ti je zamaknila medenico. Ni ravno mačji kašelj s tem živet.
PDP imam 15.9., torej porodniška se začne 18.8. Mam pa od 10.7. dopust, pa še mi ostane nekaj dni neizkoriščenih.
Skratka, vse bo OK, obe sva prišli že daleč in ni :hudicek:, da ne bova speljali do konca.

Pia

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pia67
9.6.2005 9:14:22   
bebika
No lepo, da tako misliš, si me zlo potolažila. Hvala ti. Upajva na najbolje ;) Se morva obvezno še kdaj slišat!

lp

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?