|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preživnina
5.6.2005 12:01:18   
Naty*Taja
Zanima me kako uredit sporazumno preživnino? A to kr sam napišeš sporazum, al obstaja kak obrazec? A moreva oba na socialno al lahko to kr en sam uredi?
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   preživnina
5.6.2005 12:20:45   
total
Najprej na CSD potem pa urejaš na sodišču,tam je glavno.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   preživnina
5.6.2005 15:52:26   
dinika
Vse urejaš na sodišču, kjer traja in traja.
Mi smo dali vlogo konec marca, zaključli z zadevo prejšnji teden.
lp

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   preživnina
5.6.2005 16:30:01   
Gina
Preberi si malo, no.


http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=43571&msg=443802&idk=101

Aja, tri mesece je izjemno malo za čakat. Jaz čakam na sodišču že več kot leto zaradi očetovstva. Tako da...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   preživnina
7.6.2005 9:14:24   
Naty*Taja
Upam, da si kdaj izkusila študentsko materinstvo v družini z nepokretnim očetom in s tem povezanimi ogromnimi stroški...Potem bi vedela, da vsak dodaten tolar prav pride!Sicer pa ne razumem kako lahko na tak način kr obtožiš nekoga ki ga niti približno ne poznaš in ga tudi nikoli ne boš.
Sicer pa :bravo: za tiste ki izkorišajo luknje v zakonu!Saj ti celo na socialni svetujeju, kako do čimveč denarja - ne vem zakaj imaš potem ti probleme s tem?!Ni čudno, da se rule na forumu ljudje krgajo, če so pa taki primitivci vmes.
A bi bila ti kej prikrajšana zato, če bi kdo drug mal več dobil?

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   preživnina
7.6.2005 9:47:42   
Gina
Naty-Taja, lepo pozdravljena. Ne poznam te še, ker si očitno nova na tem forumu. Če ne bi vedela, da smo se o teh stvareh že večkrat pogovarjale. Ja, res je, da odžiraš nekomu denar, če ga kradeš državi. Ker vsa vsota, ki je predvidena za to v nekem letu, se mora deliti med vse prave, ki krvavo rabijo denar in med tiste, ki kradejo, pa jim ne pripada. Če jih ne bi bilo toliko, bi država planirala ta denar razdeliti samo med tretjino ali četrtino, ki so res prave samohranilke in bi pač dobile toliko več. Če si se zdaj razburila, je to samo znak, da se počutiš krivo. Sicer pa, vse se vrača, vse se plača, tako ali drugače, ne skrbi. Če ste tako napadalne v življenju, potem ne gre drugače. Pa tale forum ima tudi precej mamic, ki se same prebijajo čez življenje, pa morda nimajo samo enega otroka, morda so celo brezposelne, nekatere živet nimajo kje. One ne jamrajo. Nikoli jih ne boš slišala. Jamrajo vedno tiste, ki imajo vsaj eno plačo pri hiši ali celo dve. Žal.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   preživnina
7.6.2005 10:46:24   
Naty*Taja
Draga Gina
Tudi jaz sem mati samohranilka pa še študentka povrhu in iz socialno ogrožene družine, tak da mislim, da nikomur ne odžiram denarja.Se pa razburjam zaradi primitivcev in ne zaradi slabe vesti - je nimam!
Sploh pa tole ni tema ki sem jo začela!Če nimaš odgovora zame pač beri kaj drugega!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   preživnina
7.6.2005 11:00:25   
Anonimen
Živio!

Če se ti mudi za otr.dodatek, potem pojdita oba na CSD, sklenita sporazum o višini preživnine.
Ta dokument, original seveda in vlogo za sodšče, ki jo napišeš po svoje, pošlješ na sodišče z upravno takso 1900 sit(nalepiš jih na vlogo) in čakaš nekje 1,5 meseca, da dobita vabilo. Oba morata na sodišče, se še tam sporazumeta glede višine preživnine...na mestu prejmeš poravnavo, ki jo potem v sobi za pravnomočnost potrdiš, da je zadeva res pravnomočna.

Malo zmedeno napisano..sorči.
Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.

Lp!:rozica:

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   preživnina
7.6.2005 11:51:12   
Gina
Naty, če imaš čisto vest, potem bi razumela, o čem govorim. Dokler pa meniš, da se tebi nič ne odžira, če ostale goljufajo, potem pa ni čudno, da moraš to izkusit, da boš ugotovila, zakaj ti država tako švoh pomaga. Pa še zmeraj jih zagovarjaš! Ne, ne razumem, kako si pljuvaš v lastno skledo.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   preživnina
7.6.2005 14:40:24   
Naty*Taja
Super si Gekko junior!Najlepša hvala za tako izčrpen odgovor.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   preživnina
7.6.2005 14:46:44   
Naty*Taja
Daj bodi mlo bolj pozitivna! Sem opazila da si pri vsaki temi ful črnogleda in "šimfaš" tristo na uro. A ni škoda tvoje energije?!Jaz pa kljub tvojim pripombam ostajam pozitivna. To kar ti imenuješ pluvanje v svojo skledo je pa samo posledica tega, da ne iščem v vsem samo slabega in se ne obremenjujem z drugimi, ker je za to škoda mojga časa in živcev.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   preživnina
7.6.2005 14:58:49   
Gina
Poglej Naty, ravnokar pljuvaš. In ne zdi se mi, da sem zagrenjena. Res pa je, da iščem pravico in ne morem pomagati, če ti gre to v nos. Če pa ti je vsako zelo jasno stališče šimfanje, potem pa res ne vem, kdo črno gleda. Uživaj in drugič preskoči, kar pišem, da ne boš ob energijo.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?