|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOVOLETNI BO !!!
7.6.2005 20:59:54   
Anonimen
Lep pozdrav!

Danes popoldne sem imela 2. pregled v nosečnosti. Ginekologinji sem omenila rahlo krvavitev pred 14-imi dnevi in kasneje svetlorjav izcedek, pa je takoj vklopila nek aparatek za poslušanje srčka. Prav lepo bije in ne morete verjeti, kako sem si oddahnila. Pokazala sem ji še obvestilo zdravnice z urgence, kamor sem takrat letela ob 4-ih zjutraj, in slikico, ki sem jo tam dobila na ultrazvoku. In ko sva z ginekologinjo vse skupaj skalkulirali, sva ugotovili, da sem zanosila kasneje, kot je bilo sprva mišljeno. In sem dobila nov PDP: 26. december 2005!!!
Ne morete verjeti, kako me je zvilo! Za praznike, Božič in Novo leto, v porodnišnici! Lep datum, nič ne rečem, ampak... Jaz bi bila takrat doma!
Je še katera rodila okrog Novega leta?
Naslednji pregled šele 12. julija, vmes nuhalna svetlina, potem trojni presejalni test in nato naslednji UZ pri ginekologinji, kjer bomo v začetku avgusta že vedeli spol - ali bo novoletnik ali novoletnica.
Pa-pa!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   NOVOLETNI BO !!!
7.6.2005 21:17:51   
lex
:bravo::bravo::bravo: Jaz sem 8 februrarja prišla domov - za praznik in je bilo tisti dan dopoldan kar dolgočasno. Upam, da ne bo glih na praznik. Je pa res, da je moja mami rodila mojga brata 3 januarja - pred 21 leti in ji ni blo fajn - so mele glih novoletno fešto
Veliko sreče!!!!:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NOVOLETNI BO !!!
7.6.2005 21:23:07   
Anonimen
Lep pozdrav!

Ja, ja, tile praznični datumi so... ojej...
In glede na to, da sem zdravstveno popolnoma v redu, trenutno ni tudi nobenih indikatorjev, na podlagi katerih bi lahko pomislili na zgodnejši ali kasnejši porod. Zredila sem se za 2 kg, pritisk imam že od nekdaj nizek, ampak je v mejah normale (110/70), nobene nosečniške slabosti, nobenih nevarnosti iz družinske ali moje lastne ginekološke oz. druge zdravstvene anamneze (razen mojih cigaret)...
Prezgodaj nočem roditi zaradi otroka samega, prepozno tudi ne (9 mesecev je več kot preveč), datum poroda pa... joj, morala se bom navaditi... Tu nimam kaj spremeniti...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   NOVOLETNI BO !!!
7.6.2005 21:23:28   
Teni_
Če bo tako kot imaš rok, bo takrat, ko moja. Super. Takrat sem rodila, za silvestrovo pa sem šla domov in novo leto prespala.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NOVOLETNI BO !!!
7.6.2005 21:29:40   
tinkamiška
Kerensa meni so zdej po novem izračunali 28.12., bomo vidli kaj bo rekel dr.Pušenjak naslednji teden na NS:)

Eh bomo pa v bolnici jedli Božične in Novoletne piškotke, pa kak otroški šampanjček spili:)-:)-:)-

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NOVOLETNI BO !!!
7.6.2005 21:36:15   
Anonimen
Lep pozdrav!

Od kod si, Tinkamiška? Jaz sem iz Ljubljane.
Že kaj razmišljaš, kje boš rodila?
Jaz še niham med Ljubljano, ki mi je pri roki, in med Postojno, ki jo večina tako hvali (res imajo nadstandardne storitve)?
Če bom za Novo leto oz. Božič v porodnišnici - misliš, da dovolijo, da so naši partnerji takrat zraven? Jaz hočem mojega tam takrat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   NOVOLETNI BO !!!
7.6.2005 21:55:09   
tinkamiška
Hojla, jst sem iz CE in bom rodila tukaj. Januarja sem bila v bolnici(histero in laparo), sem si vzela nadstandardno sobo in je bil lahko možek skoraj ves čas pri meni. Bom zdej nardila enako:) Pa mislim, da so tisti čas še bolj dojemljivi za take stvari:)

Lepo bodi!

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NOVOLETNI BO !!!
8.6.2005 8:25:44   
pat
meni so prvi PDP zračunali direkt na božič 25. 12., potem ga je G sprmenila v 28. 12., po UZ pa je pikica menda kar 14 dni starejša in je nov PDP 14. 12., TAK DA BOMO MI ZA PRAZNIKE ŽE DOM:bravo:;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NOVOLETNI BO !!!
8.6.2005 9:34:04   
Aja32
Punce ne se sekirat glede praznikov. Jaz sem rojena na 1. januarja in moja mama se je pošteno zabavala v porodnišnici 32 let nazaj. :)-:)- Pa šla je rodit direktno iz novoletne zabave. Čeprav sem malo prehitela datum rojstva (saj ni čudno, če je plesala in divjala na silvestrovo) je bil to zanjo prav posebno novo leto.

Je pa res, da smo mi "božično-novoletni" nesrečniki... Praznovanje rojstnega dneva ne pride do izraza, ker je tako ali tako "veseli december" in ljudje praznujejo in hodijo na vse mogoče zabave. Darilo dobiš za rojstni dan in božička oz. novo leto skupaj. :zmeden:

Ampak jaz se bila "fajterka" od samega začetka in sem hotela vsako darilo posebej. To vam priporočam tudi za vaše "božično-novoletne" malčke. Pride rojstni dan veliko bolj do izraza.

Uživaje do božička - mi bomo takrat že v troje. 9nebesa

LP A:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NOVOLETNI BO !!!
8.6.2005 10:33:56   
šnucika
Jaz imam pdp 15.12. in moj G se je zadnjič nasmehnil,češ...če bo zamujal,bo pa božiček......;););)
sicer pa bova točen datum šele določila,baje drugi teden,ko imam THT....
Ampak december z malčkom mora biti res "veseli december"......komaj čakam!!!:duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   NOVOLETNI BO !!!
8.6.2005 18:57:51   
Yasminka
Tudi mene je G zadnjic presenetila z novicko, da bomo rojeni 31.12. Po mojih izracunih naj bi bil kaksen teden prej okol 24.12. Torej nas cakajo zabavni prazniki...:sloncek:
Najprej mi datum ni bil prevec vsec, zdej sem se pa ze kar navadla.:) Na nuhalno grem 17.6. , busi pa pocas ze raste.
Pozdravcek
Y

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?