|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   angel sound
6.8.2009 14:58:23   
nesss
hay!
mene pa zanima če ima katera odveč angel sound, ker bi ga rada imela.. Ostalo preko ZS.


lp

vanesa

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 16.8.2009 19:36:12 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: angel sound
16.8.2009 8:10:05   
Kika99
Živijo

Ne bi odpirala nove teme, ker imam samo eno vprašanje glede AS. Sem zelo pomirjena odkar ga uporabljam.

Kako pogosto ga uporabljate? (vsak dan, večkrat na dan,...) V navodilih sicer piše da ni škodljiv, vendar sem nekje na forumu prebrala, da bi naj bil škodljiv user posted image . V navodili pa zagotavljajo da je povsem varen in neškodljiv, kaj je zdaj res......

(odgovor članu monika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: angel sound
16.8.2009 8:58:41   
METULJ1
kika99 - tud jz ga uporabljam. Sicer ne prav pogosto pa vendar. Morda 3X na mesec. Mislim, da res ni škodljiv. Kaj pa bi lahko škodilo otroku. Lepo prosim.

Kr lepo požaj svoj trebušček in poslušaj mali srček.

Pozdravčki

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: angel sound
16.8.2009 9:02:44   
Katy78
Jaz sem ga ful uporabljala, je bilo obdobje, ko sem mojega srčka poslušala tudi vsak dan. Božanski zvok... user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: angel sound
16.8.2009 10:13:49   
Pooh
Jaz sem ga dobila par dni nazaj, ga preizkusila in res lepo deluje.
Ampak sem tudi original navodila prebrala in tam piše, da naj se uporablja minimalno... no pa me je zanimalo, kako ta zadeva sploh deluje in je tako:
Na principu ultrazvoka in doplerjevega efekta, kar pomeni, da moraš dat ven zvok (energijo na določeni frekvenci), da lahko slišiš odboj tega zvoka in posledično slišiš bitje srca, pretakanje tekočin, ker na tekočino zavibrira.
To pomeni, da otroka v trebuhu vznemirjamo z zelo njemu glasnim zvokom (kako natančno glasen zvok to je še ne vem, nekateri ga primerjajo s tem, da stojiš na koncertu zraven zvočnika, drugi z zvokom vlaka, ki pelje mimo tebe, ...).
Če vse skupaj povzamem: zelo glasen zvok dovajaš s tem aparatom v trebuh, da lahko nazaj kaj slišiš in to mora otroka močno motit. Očitno pa pišejo, da je varen zato, ker mu tkiv ne poškoduješ s tem, ampak mu povzročiš samo neugodje.
Tako, da ga jaz tudi prodam, če katera želi...

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: angel sound
10.11.2009 13:46:29   
3Sonček3
Tut js mam AS na začetku sm ga uporabljala usak dan, zdaj ko pa čutim brcike pa je uporaba minimalna, mogoče 2-3x na mesec. Tut js sm slišala da ni nevaren, vendar sm na škatli zasledila, naj uporaba ne bo daljša od 15 minut neprekinjeno, mislm da je to zarat te frekvence k jo oddajaš v trebušček, Tko kot je povedala Pooh mislm da je to samo nelagodje otročičku ni pa nevarnosti da bi ga s tem poškodovale. 

_____________________________

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Pooh)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?